Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hadi bi ekip kuralım yahu Alliance :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu arada ilk mesajdaki irc gerçekten takım bulmada yardımcı oluyor ben dün katıldım bir iki takıma güzel oyunlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Yeni baslik acmiyim bunu canlandirayim dedim. Olayimiz sudur, Stormscale-Eu da Horde tarafinda simdilik 7-8 farkli classtan olusan bir takimiz. 5.2 patchiyle birlikte yeni sezonda RBG olayina giriyoruz. Elimizde genel hatlariyla 2 healer(disc priest- holy paladin) ve duruma gore iclerinden biri Flag Carrier de olabilecek sekilde 5-6 dps var. Aradigimiz healer cesitlilik amaciyla Monk-Druid ya da Shaman. Flag Carrier ve dps arkadaslarda classlarina ve oynamak istedikleri role gore dertlerini anlatirlarsa bir cozum buluruz, elimizdeki class ve rollere bi degisiklik cekip takimi olustururuz. Acikcasi grubumuzda tecrubesiz insanlar cogunlukta oldugu icin inanilmaz tecrubeli insan aramiyoruz, beklentimiz 1 oyun kaybettiginde rage quit atmayacak ve haftanin 3-4 gunu bizle birlikte gelip oyun oynayacak classina hakim oldugunu dusunen arkadaslar. Cross-realm den raide girebildiginiz icin ayni serverda olmaniza gerek yok, istediginiz yerden katilabilirsiniz. Bilgi almak veya ulasmak isteyenler buradan pm yoluyla veya oyun icinde Cressida#2923 battletagi ile ulasabilirler, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 up moonkin oncelikli range dps ariyoruz Cressida#2923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ben de yeni sezona grup arıyorum, 2.7k xp Warrior FC burdan ÖM atarsanız daha detaylı konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar