Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC aldim ekraninda kucucuk bir siyah nokta var, degistirmeye goturmeli miyim?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

Olay bu abi. Bayiden onay almak gerektiği yok hiç bir yerse. Kendi politikaları seni bağlamaz. O nedenle haftalarca telefonsuz bekle de diyemezler.

İlla da belge diye tuttururlarsa işi benden daha iyi bilen birine sor.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Hatta bir de sunu demisti internetten alsam 7 gun icinde cayma hakkim olurmus ama magazadan aldigim icin yokmus

bu sorgusuz sualsiz sırf keyfi nedenle iade için bu dediğin. internet üzerinden alırsan böyle bir hak var 7 günlük.

burada ayıplı mal satın almışsın ya paranı iade edecekler ya da yeni ve ayıpsız bi mal verecekler. yine mi böyle bir sorun çıktı? gerekirse tekrar verecekler yeni bir tel.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

iyi etmissin, sonucu da yazıver buraya. bu vatan / mediamarkt gibi firmaların standart musteriyi yıldırma pislikleri bunlar. ama kendileride biliyorlar ki biraz uzerlerine gidersen elleri mahkum - verecekler yenisi / iadesini.

Bir de benim bildigim mediamarktin musteri hizmetleri cok daha iyi, yaniliyor muyum? Mediamarkttan bahsetmisin de
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bimeks'den bir kere 200 küsür liraya birşey almıştım, Linux desteği olmadığını keşfedince ertesi geri götürmüştüm (açıp denedikten sonra), Linux desteği yokmuş diyip kasada geri vererek hemen değiştirmiştim. Tek bir sorun çıkarmamışlardı, hatta görevli bir adamla Linux dağıtımları muhabbeti bile yapmıştık.

Boşuna hep orayı önermiyorum. Vatan'a gitmesin insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

bombilo said:

iyi etmissin, sonucu da yazıver buraya. bu vatan / mediamarkt gibi firmaların standart musteriyi yıldırma pislikleri bunlar. ama kendileride biliyorlar ki biraz uzerlerine gidersen elleri mahkum - verecekler yenisi / iadesini.

Bir de benim bildigim mediamarktin musteri hizmetleri cok daha iyi, yaniliyor muyum? Mediamarkttan bahsetmisin de

yok al birini vur otekine, bigun cık gıt mediamarkt musteri hizmetleri bolumune otur yarım saatte 2-3 tane vakayla karsılasırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya simdi iphone 5 cikiyor iphone 4 veya 4s alinmaz o cikarken hem cok kucukler 3.7 inch. iphone 5 icin de 2-3 ay smartphonesuz olmaz lazim bana hakkaten :)
ben android seviyorum ya iphone kullanan arkadasim vardi htc sensation xl aldi android ownz dedi cok iyimis dedi.
hele o led'ler varya androidlerde msj gelince yanip sonen, o olacak arkadas o olmazsa almam. habire telefonu mu acacam bise gelmis diye :)

paspatur said:

androidtelefonlari.com ne abi

güvenilir bi yerden al

Galaxy S3

bu yeni carsim paralel ithalat garantili satiyormus, garanti kendisi veriyor o zaman dimi? guvenilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...