Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Olay bu abi. Bayiden onay almak gerektiği yok hiç bir yerse. Kendi politikaları seni bağlamaz. O nedenle haftalarca telefonsuz bekle de diyemezler. İlla da belge diye tuttururlarsa işi benden daha iyi bilen birine sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tamam ben simdi bu kanunu yazdiriyorum, yaninda bir de dilekce hazirliyorum tuketici heyetine, bunlarla gidiyorum vatan ya degistirin ya da para iadesi icin tuketici heyetine basvuracagim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 xetraynex said: Tamam ben simdi bu kanunu yazdiriyorum, yaninda bir de dilekce hazirliyorum tuketici heyetine, bunlarla gidiyorum vatan ya degistirin ya da para iadesi icin tuketici heyetine basvuracagim diyorum. sonucu burda paylaş, gerekeni yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hakem heyeti baglayicilik siniri da 1160 lira mi ne olmus, ben 1030 liraya almistim yani hakem heyetinin karari baglayici oluyor bu durumda, guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 xetraynex said: Hatta bir de sunu demisti internetten alsam 7 gun icinde cayma hakkim olurmus ama magazadan aldigim icin yokmus bu sorgusuz sualsiz sırf keyfi nedenle iade için bu dediğin. internet üzerinden alırsan böyle bir hak var 7 günlük. burada ayıplı mal satın almışsın ya paranı iade edecekler ya da yeni ve ayıpsız bi mal verecekler. yine mi böyle bir sorun çıktı? gerekirse tekrar verecekler yeni bir tel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kanunu gosterdim, ben ayipli olup olmadigina karar veremem servis verir dedi. dilekceyi gosterdim, heyete giderse degisim degil ucret iadesi talep ediyom dedim, oyle yap daha hizli olur dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hakem heyetine verdim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 iyi etmissin, sonucu da yazıver buraya. bu vatan / mediamarkt gibi firmaların standart musteriyi yıldırma pislikleri bunlar. ama kendileride biliyorlar ki biraz uzerlerine gidersen elleri mahkum - verecekler yenisi / iadesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Hakem heyetindeki sekreter kadin "yine mi vatan" gibi bir yanitta bulundu vallaha. Vatandan bayagi dilekce geliyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bombilo said: iyi etmissin, sonucu da yazıver buraya. bu vatan / mediamarkt gibi firmaların standart musteriyi yıldırma pislikleri bunlar. ama kendileride biliyorlar ki biraz uzerlerine gidersen elleri mahkum - verecekler yenisi / iadesini. Bir de benim bildigim mediamarktin musteri hizmetleri cok daha iyi, yaniliyor muyum? Mediamarkttan bahsetmisin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ekranın üstüne boşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bimeks'den bir kere 200 küsür liraya birşey almıştım, Linux desteği olmadığını keşfedince ertesi geri götürmüştüm (açıp denedikten sonra), Linux desteği yokmuş diyip kasada geri vererek hemen değiştirmiştim. Tek bir sorun çıkarmamışlardı, hatta görevli bir adamla Linux dağıtımları muhabbeti bile yapmıştık. Boşuna hep orayı önermiyorum. Vatan'a gitmesin insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bende mediamarktan öyle bir değişim yapmıştım. dvdrom almıştım format atıp geri götürmüştüm lşsjdgj aslında öyle bir amacım yoktu ama jumperla ufak bir sorun çıkmıştı onla uğraşmaya üşendim gittim doğrudan iade ettim hiç bir şey demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 xetraynex said: bombilo said: iyi etmissin, sonucu da yazıver buraya. bu vatan / mediamarkt gibi firmaların standart musteriyi yıldırma pislikleri bunlar. ama kendileride biliyorlar ki biraz uzerlerine gidersen elleri mahkum - verecekler yenisi / iadesini. Bir de benim bildigim mediamarktin musteri hizmetleri cok daha iyi, yaniliyor muyum? Mediamarkttan bahsetmisin de yok al birini vur otekine, bigun cık gıt mediamarkt musteri hizmetleri bolumune otur yarım saatte 2-3 tane vakayla karsılasırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ben parami iade alirsam mediamarkttan aliyim diyodum o zaman ordan da alinmaz, urun almadan musteri hizmetlerine bakmak lazim once bunu iice anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Hakem heyeti paramin iadesine karar vermis beyler super bu adamlar ya vatan yola gelsin gidip parami alacam bugun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 şimdi git iphone al o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 samsung galaxy s3 dusunuyorum uzerine 700 daha koyup androidtelefonlari.com'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yok yok, iphone al bak dinle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Iphone al rahat rahat kafan huzurlu takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 androidtelefonlari.com ne abi güvenilir bi yerden al Galaxy S3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Valla başlarda bende iphone'a karşıydım ama geçen samsung s2'i vardı arkadaşta şöyle bir bakayım dedim. smartphone alacaksan eğer ; sonuç : iphone or not mac'lere hala karşıyım o da ayrı bir konu. birde o site ne alahısen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ya simdi iphone 5 cikiyor iphone 4 veya 4s alinmaz o cikarken hem cok kucukler 3.7 inch. iphone 5 icin de 2-3 ay smartphonesuz olmaz lazim bana hakkaten :) ben android seviyorum ya iphone kullanan arkadasim vardi htc sensation xl aldi android ownz dedi cok iyimis dedi. hele o led'ler varya androidlerde msj gelince yanip sonen, o olacak arkadas o olmazsa almam. habire telefonu mu acacam bise gelmis diye :) paspatur said: androidtelefonlari.com ne abi güvenilir bi yerden al Galaxy S3 bu yeni carsim paralel ithalat garantili satiyormus, garanti kendisi veriyor o zaman dimi? guvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 vatandan alisveris yapilir mi ya, bi de gold. Bunlar beles verse almam bir sey, ya da alirim lan beles ama 1 kurus para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 zaten bida yapmicam ben aman siz de uzak durun milleti kandirmaya calisiyolar felsefeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar