Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hala supervisorımla işler karışık. 1 hafta yokum. daha topic bulamadım :/ başlamadığım tezi eylülde nası teslim edicem ben ya, resmen stres oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xaty said: ben uyumak istiyorum ya, tek isteğim rahat bi yer Ben de ev istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 selcuk bastir parayı kapat bi arsa evi napcan allasen koyarsın bir konteyner 2 katli oh miss etrafını da eker bicersin organik stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 arsayı al inşaatı dasaaa pascal a.ş. ye ver. hemen sana archdaily'e girecek bişi dikeyim. 9 magnitude da depreme dayanıklı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 içine oturuluyor olcak dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tarla alıp akaryakıt + LPG ye çevirelim, hepimize birer pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xaty said: içine oturuluyor olcak dimi selçuk üstüne oturmayı seviyor. ama sen istersen, ne bileyim merak ettiysen içinde gezdirebiliriz. içmimarımız iyi pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 o zaman selçuk da gelsin, içinde gezelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 günlük konseptine uyan tek mesajımı atayım; bugün berbat bir gün. yarın da berbat bir gün olaak. bu hafta berbat bir hafta olacak. geçen hafta zaten berbattı. bugün berbat bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 mevsimsel serzeniş yapmayı unutmuşsun ama, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 mevsim güzel. hatta tek güzel olan şey yaz olmuş olması sanırım. en azından o güzel. gerçi sabah yağmur yağdı ve şimdi rahat +70km/h rüzgar esiyor. yine de mevsimsel olaylar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xaty said: o zaman selçuk da gelsin, içinde gezelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selçuk ev istiyormuş. Gerçi ben de istiyorum ya, niye kendime bakmıyorum ki.. Geçen bi sordum da 800k dedi kadın. Gerçi ben sormadan dedi, muhtemelen alamicağımı anlamıştır. Sonra 400k gösterdi ama o da küçük. Gerçi çatısında havuzu falan var, fena olmayabilir deniz manzaralı. Çok da canım çekti ama kanmamak lazım böyle şeylere dimi.. Yine eskilere bakmaya devam ediyim ben en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 arsayı alın işte yapalım. sen de üstünde oturursun. havuza falan girersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 arsa var da deniz kenarı değil, denizi getirir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 öfff sıkıntı bastı günlük az beni yelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çok huzursuzum bu ara günlük. canım sıkılmıyor, içim sıkılıyor. ne zaman geçer acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çok sinirliyim , gelen giden ayar veriyor. ezik miyim diyemiyorum bile bildiğin eziğim. üzüldüğüm şey 20 sene önce bacak kadarken 2 katım boyundaki insana ben bunu böyle istiyorum diye diretebilirken (sergeant könig gibi bir insandır kendisi) bugün omzuma bile gelmeyen bir kadına tek kelime edemiyorum. adaletsiz dünya 5 saat sonra bu mod tamamiyle geçmiş olacak olsa da şu an sinirimi hafifletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 evde aslanlar gibi stogum var tapdk pipimi yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 eyşan kimse hiç seveni, arkasından iyi konuşanı yok yahu. her telefonda kadını yerden yere vuruyorlar. gelirse falan karanlıklar kraliçesi, kötü büyücü olarak tanıdığım için bildiğin önyargılı yaklaşacağım. hain, sahtekar falan her türlü kötü özelliği üzerinde barındırıyor kadın anladığım kadarı ile. gelirse o gelmeden önce kargaların sürü halinde güneşi kapatmasını, kapının altından,çıyanlar, böcekler falan gelmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gecen gun friendzonelandinigmi ogrendim gunluk tamam sorun degil o da benim zonedaydi fakat ardindan merici de oldugumu anladigim an 9 yillik bir arkadasimla iliskimi kestim gunluk. iyi de oldu bakin meric olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kızlarla neden arkadaş olur bi insan anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Bu copryde hep uyandırıyor beni böyle sonra uyuyamıyorum >.< Günlük sana söylüyorum gelinim sen anla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 insanlar daha yeni uyanıyormus vay anasını serhat yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 9 buçuğu geçiyordu lan yattığım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar