Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

copry

Öne çıkan mesajlar

Selçuk ev istiyormuş. Gerçi ben de istiyorum ya, niye kendime bakmıyorum ki..
Geçen bi sordum da 800k dedi kadın. Gerçi ben sormadan dedi, muhtemelen alamicağımı anlamıştır. Sonra 400k gösterdi ama o da küçük. Gerçi çatısında havuzu falan var, fena olmayabilir deniz manzaralı. Çok da canım çekti ama kanmamak lazım böyle şeylere dimi..
Yine eskilere bakmaya devam ediyim ben en iyisi..
Sosyal ağlarda paylaş

çok sinirliyim , gelen giden ayar veriyor. ezik miyim diyemiyorum bile bildiğin eziğim.
üzüldüğüm şey 20 sene önce bacak kadarken 2 katım boyundaki insana ben bunu böyle istiyorum diye diretebilirken (sergeant könig gibi bir insandır kendisi) bugün omzuma bile gelmeyen bir kadına tek kelime edemiyorum. adaletsiz dünya
5 saat sonra bu mod tamamiyle geçmiş olacak olsa da şu an sinirimi hafifletmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eyşan kimse hiç seveni, arkasından iyi konuşanı yok yahu.
her telefonda kadını yerden yere vuruyorlar. gelirse falan karanlıklar kraliçesi, kötü büyücü olarak tanıdığım için bildiğin önyargılı yaklaşacağım.

hain, sahtekar falan her türlü kötü özelliği üzerinde barındırıyor kadın anladığım kadarı ile. gelirse o gelmeden önce kargaların sürü halinde güneşi kapatmasını, kapının altından,çıyanlar, böcekler falan gelmesini bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...