xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 gel burda yazcak çok şey var. hem aynı şeyi birden fazla kişi için yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 gel abi gel. burada su sıcak!!!! çünkü az önce işedim soğuk denizde sıcak sudan hep korkmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xaty said: yakasına 2 yıldız takıp 5 yıldızlı bi otele göndermek lazım dimi yildiz takmaya gerek yok. bi otel var aslinda 7 yildizi olucak otel ama rakipleri cok nufuzlular (musteriye gore buraya rakipleri ergenekoncu/cemaatci diye ekleme yapiyoruz). onlar engelliyo yildiz almalarini. mukemmel bir yer. size orayi ayarliyim de kap musteriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 vaaaaaaaaaaaayyyçakaaaaaaalll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hemen gidip bi acente mi acsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yürü git lan kazıkçı! sen yarın bizi de dolandırırsın kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 kedilere salam keseyim günlük, bende cheesecake yedim kahvaltıda, slm nbr, asl? ZAAA tatatatatara bugünde 40 derece olcakmış sanırım, 37 gibi şu an hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben uyumak istiyorum ya, tek isteğim rahat bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Patronum trafik kazasi gecirmis takla falan atmis kolunu kirmis , moralim bozuldu acaip gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xaty said: ben uyumak istiyorum ya, tek isteğim rahat bi yer Kristal kurede cuma cumartesi sana rahat uyku goruyorummmm ,)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bugün mü? işe gelirken falan mı? geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 chat yapmayın dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi sen nasılsın? bi yaramazlık yok inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xaty said: bugün mü? işe gelirken falan mı? geçmiş olsun.. Cumartesi olmus daha gelmedi , hastaneden aradi 60 yasinda adam 5 takla atmis araba ucuz atlatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 iyi kahvaltı yaptım oturupdurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dasaaa said: adam tek başına 4 keredir talep etmiş 7yıldız otel. HÂLÂ YOK HÂLÂ YOK HÂLÂ YOK devlet bu konuya bir el atmalı beyfendi! koskoca prag'da hâlâ 7*lı otel yok! siz 4kere gittiniz ve her seferinde talep ettiniz, kaç kişi daha talep etti. BAKIN YİNE YOK! çalışmıyor bunlar hiç! belediyecilik anlayışları yok! falan demeliydin aslında.Yahu adam aklınca kafa yapıyor bende 7 yıldız yok 8 var olmazmı dedim yok 7den aşağı olmaz ama 7den yukarıda olmaz dedi :D Bende peki 6 var 8 var ama 7 yok dedim teşekkür ederim dedi kapattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Marty said: ya hepsini gectim adam resmen, ben mumkun olan en pahali sekilde tatil yapmak istiyorum diyor kisaca. niye kaciriyosunuz boyle musterileri kardesim?Adamın parası yok bellikafa yapıyor parası olsa ben onu prag diye taksime bile gönderirim the marmaraya da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 iste aradigimiz acente. bu arada dogrusu acenta mi acente mi? su anda iki kelimeye de yabancilastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 acente doğrusu ama acenta diyende var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 said: Tek boyutlu interpolasyon neden NaN sonuc verir :) şuna delicesine güldüm. gerçekten fenayım gömlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi azeri çocuğu ile oyun oynuyorum. bişiler çiziyor ne çizdiğini söylüyorum.. civciv dedim. değil dedi. azericesini ben bilmiyorum piliçe cüce diyorlar. cüce mi dedim. o da değil dedi. böle anlaşamıyorum, dil bariyerini aşamadımçocukla. halim çok komik şu an. çizsin resmini upload edicem. ama çocuğun hayal gücü iyi yahu. zuahahha halim çok komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 drawsome oynuoduk biz de sevgilimle, o çiziyodu ben bilmeye çalışıyodum. sonra tam tersi falan.. sıkıyor bir yerden sonra, ama çok güzel çiziyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çocuk ile bir de dilini adam gibi konuşamadığım bi çocuk ile oynamak epik abi. kaplumbağa. en çok bunu sevdim ben apaçi civciv sindrella öne civcivdi sonra apaçi oldu, sonra apaçi civciv sindrella oldu. 2güneşli çayırlarda falan at koşturdu hatta. ötekileri masadan kalkıp çekmedim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çocuğa trollface, foreveralone, close enough falan öğrettim. arada gelirse daha da öğreticem. okulda arkadaşlarına sen forever alone guysın falan desin. sonuç yakın çıkarsa close enough ı bassın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar