Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

copry

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

gun gecmiyor ki bir gunluk sayfasi daha dasaaa nin ultra-fantastik postlarıyla dolmus olmasın

bazen çok canım sıkılıyor amirim.
mesela dün kilma açık uyumuşum, ama donmamışım işte. sabah kalkınca ve ısındıktan sonra onu yazdım. gerçi iyi de uyumamışım, haliyle. şimdi acaip uykum var. okulda olsam arkada bi yere oturur uyurdum şimdi. ya da gazete falan okurdum.
gazete dedim de aklıma geldi. aslında şöle güzel bi hürriyet, vatan gazetesi falan okumayı özledim yahu. hele ki haftasonları. en güzeli odur ama di mi? haftasonu, kahvaltını ederken gazeteni okuyacaksın yayıla yayıla. böle saatler sürecek tabii o okuma- kahvaltı etme süreci.
aslında.. şöle bişi yapabilirim. pazar günü havalimanına gideyim sabahtan da çöpleri karıştırayım. illa ilk gelen uçaktan birileri gazeteyi çöpe atacaktır. yanına bir de yarım yenmiş ekler falan bulursa değmeyin keyfime.

gerçekten epic bi pazar olur o gün!

genelde Train of thought bende böyle paralelden paralel konuya atlayarak ilerliyor işte. bir derailment olacak gibi duruyor ama hep yan raya atlıyor.
yaşasın yaşama sevinci olmayan daimi üzgün insanların absürd düşünceleri, yaşasın 23 nisan
sloganı ile bitirelim
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Ucan arabalar beklesin , sirada isinlanma var daha

ya ışınlansam nereye ışınlanıcam ki şimdi. gidecek bi yerim yok bilmem ne.
diğer daha manalı, zaten maksat manasızca gökyüzünde gezinebilmek. vakit geçirebilmek.
mesela şu anda desktop pc olsa GTA kurar, vakit geçirmek için sokaklarda turlardım. ve hatta İstanbulda olsam Test Drive ve G25 ile dolanır dururdum. Az tatmin olmaya yaklaşınca da arabaya biner Kadıköy turu falan atardım.
Benziin çok pahallı ya, gerçek araba ile o kadar dolaşılmaz. çok şükür simulasyon var.

uçan arabalar güneş enerjisi ile çalışır inşallah. yoksa onu da kullanamam.
Sosyal ağlarda paylaş

ha tabii o da "seni bekliyordum" der hemen di mi?

senin odana ışınlansam ne dersin? AAAAAAAAAA falan dersin minimum.

yok abi, bildiğin dayak yeriz. sonra acele ile bir de geri ışınlan falan..

boş yere gitti mi 1.21 gigawatt x 2 elektrik. devlete zarar şimdi. Bu barajlar suyla çalışmıyor! gerçi öyle çalışıyor ama bu elektrik kolay üretilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

LucifeL said:

Uzun zaman oldu sana yazmayalı günlük,bugün yeni acentamda ilk iş günüm normal olarak saçma geçiyor :)

niye abi? nasıl saçma yani?

mesela bir fil ailesi gelip "iyi günler, biz afrikada bir safari turuna çıkmak istiyoruz" dese bu saçma olurdu.

Prag da 7yıldız otel isteyip de yok cevabını alıp nasıl olmaz koskoca Prag orası diyen var sabah sabah yeterli mi?
Sosyal ağlarda paylaş

adam tek başına 4 keredir talep etmiş 7yıldız otel.

HÂLÂ YOK
HÂLÂ YOK
HÂLÂ YOK

devlet bu konuya bir el atmalı beyfendi! koskoca prag'da hâlâ 7*lı otel yok! siz 4kere gittiniz ve her seferinde talep ettiniz, kaç kişi daha talep etti. BAKIN YİNE YOK! çalışmıyor bunlar hiç! belediyecilik anlayışları yok!

falan demeliydin aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

çok sıkıcı bir iş, köpeğe şeker verdi.
şimdi bu iyi bişi mi, köpek kör olacak ama bu salak iyi niyetle verdi. ama köpek kör olacak. hmm..

dur şunu sileyim de görmemiş gibi yapayım.
yahu onu görmemiş gibi yap bunu görmemiş gibi yap. herkes hocadan 3. defteri istiyor. ben daha 1.yi bitiremedim. ne yazsam acaba? hmm.. diğerlerinden kopya mı çeksem ki.

bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...