wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Hatunla takılırım dediğime göre sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 şifreli konuşuyorsun belki ne bileyim. birden çoksa gelirim ben dicektim. daha da gelmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Gidelim lan işte fazla tatava yapma söyle kardeşine baksın şaziyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Sonuçlar açıklansın günlük, yoksa stresten ortadan ikiye çatlayacağım. Bir de 2 aydır sigarayı bıraktım 7 kilo almışım temiz. Ben bu kiloları nasıl vericem ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hatun dediği de benim ha :D sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bu gun de homelessım gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 en iyi küpe olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 günlük sana ilk kez yazıyorum. bugün tüberküloz olduğumu öğrendim. eskiden insanlar bu yüzden ölüyormuş şimdi ölmüyorlar... en azından tedavi imkanı bulanlar. iyileşince ikinci defa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ne haber günnnüüükkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 here comes a new challanger : desert heat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 supervisorları ayarlayan adam, supervisorıma atacağı maili bana attı lol bugün adamla görüşmeye gittim, bana attığının da farkında değildi şaşkın, söyleyince stresten ölcekti kıpkırmızı oldu ahah o yüz ifadesi...priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 pascalnouman said: here comes a new challanger : desert heat ! desert rose vardı bi de yele-iyele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dasaaa said: en iyi küpe olabilir mi? buna aylarca gulcem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ÇOK SICAK DENDİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ankara deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 (((o) <-sunrays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ev buldum gibi gibi ama bulamadim da gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Shakira caliyo teyzeler parmak siklatiyo oynuyo lol Cok sekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 said: boyunun 30 santimetre, gözlerinin büyük olduğu ve diş yerine solungaçları olduğu belirtildi. http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/751133-insanin-atasiyla-ilgili-son-iddia diş yerine solungaçlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Su altinda yemek yiyebilirsin ozman negzel İceberg manzarali su alti lokantamizda sinirsiz biftek keyfi Balik ve su urunleri satmiyoruz zira fish are friends not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 İstanbula gelecek düdükler bi söylese tam süfer olacak günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kardeşim geliyor bu gtün.konuşayım hele.ankarada olacaksa tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 haftaya istanbulda olacagim kısfmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Doğumdan beri İstanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar