Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 soon.. http://www.youtube.com/watch?v=nwyUD2J3CTk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ellerim gitmedi, yine yazamadım. İçime ağladım yaz günü, ne zaman bitecek lan bu ergenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yazma zaten drunk dialing falan yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 GERGE said: Bir Orange Crush aldım bugün, çocuk gibi mutlu oldum. Seslerine yıllardır hayrandım. Süper ya. http://www.youtube.com/watch?v=ZgQKFYeWlp8 hipstersın falan ama ağzının tadını bilenlerdensin he, hayırlı uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 wastyrx said: =(Haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ne lan arada bir üstüme üstüme geliyorlar geceleri full ayaktayım stoğum da eridi bi metroya gidip kasa kasa almam lazım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 calismaktan paticige bisi yazamadim. kusmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Aaaa 113 pek sevdiğim sayı. Selam bb poff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 cok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yarına proje teslimi var ve yagmur gibi evrak geliyor isyeaaannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bi ara bilgisayarım açıldıktan sonra kendine gelemiyodu, artık tık diye açılıyo hop diye kendine geliyo çatır çatır firefox falan yardırıyorum hemen ne mutlu bi de fanlarını içini falan temizletsem tam olucak onu da izmir'de hallederim bi de şu fotoğraf ödevimi bitirsem artık za "yeaa zaten iki saatlik iş" diye diye gene son güne geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İki turlayayım dedim günlük ama güneş acımasız bi şekilde saldırmış. Püfür püfür olunca da insan fark etmiyor zate >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 wastyrx said: NolaxThensbane said: hep en kötüsü bu daha başıma ne kadar gelebilir ki dedikçe azıyorlar. Güne kendim süper başlasamda önce servis eylemleri yüzünden yolda mundar oldum sonra dişim kırıldı ve sonra asıl bombayı aldım. Çok kötüyüm öyle böyle değil ayrılıktan beter bir haber bu Bi süre sonra mazoşistlikle boşvermişlik arası bişi oluyor. Pek kötü şeyler olsa bile hea diyebiliyorsun. Level atla gel hadd bekliyoruz. harbi lan.. buraya gel olm, suyun sıcaklığı ve varlığı-yokluğu umrumuzda değil. feci indifferent duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 cornetto cornetto aşkımlaaaa erir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 daikin... erimez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 cok itici bir laf. tam bir türk kizinin söylecegi bir kelam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 mıknatıs... çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 mıknatısı ... iter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ters kutba çevir... yine çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ... dert çeker, yük çeker, dört çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 copry said: mıknatısı ... iter copry said: mıknatısı ... iter ikiniz de haklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 dasaaa said: ters kutba çevir... yine çeker ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bana öyle gözlerini pörtletme... korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar