wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Archangel_ said: bildiğin unutmuşum. nasıl yapıyoduk olum bu işleri =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 çok talihsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 üstteki iki mesajı anlamadım günlük.anlatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Archangel_ said: bildiğin unutmuşum. nasıl yapıyoduk olum bu işleri dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 goldbären said: dasaaa said: said: Elinizde silahlarla araba çalarak mafya babalarının size verdiği işlerin peşinde hiç koştunuz mu? evet salak mısın sevgili yazar? bu ne böyle sen daha çok elinde tuzla inşaat yaparak para babalarının sana verdiği hıyarlar peşinde koşuyor gibisin daha çok chi mi'n geamhradh söylüyor gibiyim.. http://www.youtube.com/watch?v=NR-o5wZiRxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Archangel_ said: üstteki iki mesajı anlamadım günlük.anlatsınlar Neyi unuttun sen? Bide trilye restoranın sahibi benim çocukluk arkadaşımın babasıymış günlük, bizim komşuyken msbdeydi, emekli olup taşınınca neler yapmış adam yea negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Orhun anıtlarının bir yüzünde kesin; "Bu diyarların tozu, buzu, kızı meşhur" yazıyordur. iddiaya dahi girerim, o derece. Eğer yazmıyorsa tüm anıtların bulunduğu iddia edilemez. Kazın o toprakları, yatık bir taş bulursunuz üstünde tozu, buzu, kızı meşhurdur yazan. Abi buralarda var, türkmenlerde var, özbeklerde var.. türklerde tozu-buzu-kızı geni olması lazım hatta. E2 ubiquitin protein ligase 4 falan gibi bişi de olması gerek. o kadar söyleyim. lokasyonu da burası işte her neyse, bu kadar türkün bizim yerin tozu ve buzu ve de kızı meşhurdur demesinin başka açıklaması olamaz. düşünemiyorum. kafatası ölçmüşler falan zamanında ki beyhude çaba ey dostlar! bu geni arayacaksınız, asıl! kafa tası değil bu! gen yahu! gen! bitiriken her birinizin 23nisanını kutlar, ananesinin yanaklarını bızıklarım. tozsuz günler dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 of yau nereye gitsem bir insaat hali 5e 10lar borular fittingler vanalar isyeaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 inşaat mühendisisin ne görmeyi beklion cıbıl cıbıl kız mı görcen şantiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 santiyeye girdikten sonra hicbir bagyanın kız kalma ihtimali yoktur patron bir sekilde evrimlesiyorlar sakalı fln cikiyor o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Uyuşturmadan aazıma matkap soktu archangel günlük. O konuda hala kırgınım kendisine ama çogzel çalıştı. ps:O konuyu dile getirmiyorum sen anladın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sene 2012 hala igneden korkanlar var gunluk guler misin aglar misin iner misin cikar misin kovaladikca kacarmisin ne yaparsın ha ne yaparsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 matkap diyorum lan ne iğnesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Gozunde buyutmussundur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 uzun zamandır ilk defa çok pis sıkılıyorum "çok sıkılıyorum yhaa" diyen insanlara gülüyodum allah çarptı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Dişçi matkabı lan işte oda matkap değil mi oyuyo falan. Salya çekme makinasını ben kullandım çok proyum o işte copry işe alacak beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 üstteki naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İyidir senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 iyidir nolsun geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 oda servisiyle geçen muhabbetim +... tamam o zaman ben bi karışık tost yanına da bi ıhlamur alayım. -ıhlamur kalmadı ama abi yaa, normal çay verim mi? +tamam fincan çay getir sen -istersen abi çay yerine soğuk bişiler getirem mi tostun yanında iyi gider? +saol ya dolap dolu zaten. -aslında ayran da iyi gider haa, ayran getirem mi? ya da yoğurt? +yoğurt güzel olur bak, bi de yoğurt alayım o zaman. -tamam abi çay yerine yoğurt gönderiyom. +yok, çay da gelsin yoğurt da gelsin. -ama sen şimdi hepsini karıştırcan abi oldu mu şimdi ehehe +ehe ehe... bişi olmaz getir sen. -taam abi derhal yolluyom, yakşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İçine atma günlük, içindeki ne kadar büyürse atması o kadar zor olur. Yağmur yağıyor bir de günlük, çıkmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Havenless said: İçine atma günlük, içindeki ne kadar büyürse atması o kadar zor olur. bu yüzden her gün tuvalete girip deniyorum nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Eye-KVY3kFY&list=FLsWmlHGv3Vw53HOEb0GFlSw&index=109&feature=plpp_video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 DİNLE VE ÜZÜL http://www.youtube.com/watch?v=PJl1P8nve4E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 lol sirnaberlerin çektiği video lan bu ahah ilk video yani ikincisi kim çekmiş bilmiyorum hemen bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar