dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 "not for oral use" yazıyordu o tabletin üzerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ouchy in my mouth ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Motur hiç bana hitap etmiyor ama kötü de değil günlük. Hasta olmasaydım çok accıcık gezecektim de kısfmet işte yarın inşallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kaldı 6dk günlük, external ve cpu'm 20 saattir %100 çalışıo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 3 saat sınava çalıştık adeta fiziksel olarak yoruldum lan otobüste pat diye yere oturucaktım az kalsın gerçi güneş altında kaldığım her saniye enerjim azalıyor o da var inmeme 3 durak kala börc diye kusan ufaklığı da unutmayalım neyse sınav iyi geçti en azından oh be şimdi aptal bi fotoğraf ödevim kaldı sonra fredooom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 sen de kaç yıldır okuyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ogrenci olmak rox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 en kotusu asistan/ogrenci olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ginaly said: sen de kaç yıldır okuyon ya olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 olayını yirim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Belli ki çok sıkılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Belim ağrıyor şimdide ya, yazın ne nezlesi ne soğuk algınlığı ellaam tüm kış neredeyse tshirtle gezdim bişi olmadı bi gün dışarda kaldım ölüyorum ya. Kan verdim direk hasta oldum bi daha evden çıkmaycam lan kan verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bu plastik yiyen mantar 1860tan önce ne yiyordu günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 O zamana kadar aç kalmış yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 günlük naber kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bir dugune daha davet edildim hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bugünlere kadar battlestar galactica izlemeyip napmışım ben ya commander adama reyis büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 olm hayat çok garip lan. düşün ki bi arkadaşın 5-6 yıl biriyle çıkıyor. sonra ayrılıyolar. eleman 1 yıl içinde nişanlanıyor. aslında işin garibi o 5-6 yılın verimsiz geçmesi. aşık olunca kör mü oluyor gözler bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=n6ySefEuW84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Kahvaltımı yapıp biraz yatayım sonra bakalım alet neler yapabiliyormuş mehehe. Hea bide isim vereceğim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 günlük 1 dk içinde bisikletin pedalını kırıp hemen ardından da mazgallardan geçerken arka tekerleği haşat etmeseydim iyi olacaktı. neyse sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 siparislerim geliyooor alkolik hareket engellenemez ulan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mr_Hand said: günlük 1 dk içinde bisikletin pedalını kırıp hemen ardından da mazgallardan geçerken arka tekerleği haşat etmeseydim iyi olacaktı. neyse sağlık olsun. nası başardın onu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ya köprü altı bi yerden geçiyodum, arabalar falan vardı. hızlı gittim ben de. tabii yolu enlemesine kaplayan mazgallar var onlara göre nişan aldım, ama ön tekerleği kurtarıp arkayı içine soktum işte. aklım başka yerdeydi bi de :D 2 saniye öncesinde pedalı yere çarpıp kırmıştım çünkü :P masraf çıktı işte durduk yere... akoru bozuldu gibi duruyo sadece ama jant yamulmuştur heralde. sürtme falan yok yalpalıyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar