Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Günlük cam açık kalmış, donuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 26 mart 2012. Daha da yagmur yagmaz dedim hala yagiyor vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Miami police fatally shot a man on a highway on ramp who was naked and chewing someone’s face off. http://narwhaler.com/img/ye/h/so-it-has-begun-spiderman-YeHYW2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 senko said: nerdeydin sen? istanbula gelirsem damlayayım yanına sdf ben gidecektim ama babamin tutarsizligi + istanbula temelli gelecek olmam bozdu isi. 2 haftaya tasinmam bitmis olacak. aslinda gelin yanima 3umuz cikalim iste. yavuz gel sen de besiktasli ol. ha ne dersin? sence de guzel degil mi? ha? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 title im millete dert olmus sanki nereye post atsam puhahah bu ne lan gibi soylemlerde bulunuyorlar arkadaslar pek cilgin titleimin kaynagini anlamanız icin http://forum.paticik.com/read.php?15,4954403#msg-4954403 neden oyle oldugunu ise bana sormayın sonucta kendi kendime vermedim bunu oyle uygun gormusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 okan bayülgen'i ailesiyle birlikte gördüm bugün yolda yürürken pattadanak önüme çıktılar 1 metre falan vardı öyle bir anımdır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bende süheyl-behzat ikilisini gördüm tunalıda. kafede caddenin dibindeki masaya oturmuş konuşuyorlardı. ne biçim ünlüler dedim insan arkalara oturur hiç utanmada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Günaydın günlükçüğüm İçim kıpır kıpır cuma günü tatile çıkıyorum zira ^^ Geçer mi ki bu hafta ? Geçer geçer bence de. Bugün çok hastam var bir de öğleden sonraya sıkıştırmış hepsini sevgili asistanım , çok sağolsun. Ama iş olsun tabi , çalışınca daha hızlı geçiyor zaman . Güne erken kalkıp kendime kahvaltı hazırlayıp kahvaltımı yapıp öyle başladım ne zamandır öyle kendime kahvaltı hazırlayıp yemiyordum iyi oldu eee hasta olmamak lazım tabi :P Neyse öperim cnms bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 işe gittim ancak diş agrısından geberecek durumdaydım izin aldım dişçim çarşambaya kadar tatildeymiş dişim apse yaptı ateşim çıkıyor. Hep beni mi bulur bunlar öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Başka dişçiye git bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ooooooooooo günlük haftaya yine dolu dolu başladım günlük…işler elime bakıyor günlük.. (- Ama ben hala tembellik modundayım günlük…hafta sonu güzeldi günlük…haftaya konyadayım günlük… sevinçliyim o yüzden günlük… yağmur yağıyor ve ben yağmurlu havada uyumayı çok severim günlük…elektrikler gitsin günlük.. bir oh çekiyim günlük…. Havayı insanları izliyim günlük…izledikçe dalalım-düşünelim-düşüncemizin içinde dalıp kaybolalım günlük… birde bakmışız neyi düşünürken bulmuşuz kendimi günlük..eğer işe yaramayan düşünceyse silelim onu hemen günlük.. içimdeki sesler korusundan can derviş hanım ve sinik entel hanım konuşuyor günlük biraz benden söz edelim günlük hayat bana güzel Çünkü yalnız kalmaktan hiç çekinmiyorum..Çünkü başladığım kitap sarmayınca fırlatıp atıyorum…Çünkü seyretmeye başladığım film berbat çıktıysa hiç çekinmeden sardırıyorum..Çünkü cep telefonuma istediğim zaman cevap veriyorum…Çünkü düşman kazanmaktan da dost kaybetmekten zerre kadar çekinmiyorum..Çünkü sıkılma hakkımı sonuna kadar kullanıyorum..Çünkü çaktırmadan kafa bulmanın sonsuz güvenli ve sonsuz rahatlatıcı kollarına atlamaya bayılıyorum.. ((-. Günlük.. Yağmurun bereketiyle gelen bir gün olsun günlük… Love-love günlük.. Hayat sana da güzel günlük… Aşklanalım günlük.. Aşk ola günlük… Sarıldım Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yanak şişti gitsemde antibiyotik kullan öyle gel diyecekler büyük ihtimalle bikaç gün geçsin insin şu şiş öyle giderim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Günaydım gittim ben günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Off çok güzel yağmur yağıyo , uyuyasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben uyudum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bogazda,dudakta ve damakta aft cıkar. Ben gg olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hadi şimdi stktr git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 boğazda aft ilk defa duydum onu nasıl çıkarmayı başardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Lancester said: Bogazda,dudakta ve damakta aft cıkar. Ben gg olurum çözümü basit: aftadur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Günaydın günlük, hayat devam ediyor zira öyle olması gerekiyor. Herkesin şahsına münhasır bir yaşamı var ve buna saygı duymak gerekir. Atarlı bir son oldu ama iyi de oldu geri dönüşü olmayacak en azından. Geçmiş olsun. Forever aloneluğumu özlemişim, benim yaşam tarzım bu günlük. Kimse ile hayatımın aynı çizgide gidebileceğine inanmıyorum artık. Kimsenin aynı duygularla bana yaklaşabileceğine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 welcome bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 böyle diyip diyip aynı duyguları tekrar tekrar yeniden yaşayacak olman ne acı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 güne güzel başlıyacam diye geldim serverlar göçtü bu gün adam olmaz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ipad inle vur servera duzelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 serverlar fatihteki santralde sdf şöyle sitelerde ulusta fln olsaydı gider dağıtırdım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar