BGO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Nasılsın günlük..bugün hava güzel..günde güzel günlük.. mübarek bir gün günlük… (-. Senide iyi gördüm günlük..aşklanmış günlükçüler günlük aşklanıyorsun günlük..aşklanırım inşallah günlük (-. Ama büyülüsünden olsun lütfen günlük… işler bana ben işlere bakıyorum günlük…esne esne bir hoş oldum günlük….dün misafirlikten kurtuldum günlük…artık başka zaman günlük….kulağım çınnnnnnnnnn ediyor günlük kesin biri benden söz ediyor günlük…söylediklerim çıkıyor günlük..sevdiceklere mesaj atmak lazım böyle güzel bir günü kutlamak lazım…boşladıklarımı doldurmak lazım.. ((-regaip kandilini araştırırken ne buldum günlük ’ Regaib Gecesi, üç aylar içinde kendisinden sonra gelecek olan Miraç, Berat ve Kadir Gecesininde bir müjdecisidir. Onun için bu müjdeciye kulak verip bu geceyi ve üç ayları iyi değerlendirilmelidir. ‘ üç ayları bilemem ama bugünü değerlendirecem günlük andan kalan biri olarak anı yaşamaya çalışan biri olarak öyle yapıcam günlük.. Sabah sabah dünden kalma ufak özgür ruh muhabbetinden… sabah kafama yansıyanlardan söz etmek istiyorum günlük… Özgürlük, ne istediğini bilmek ve bildiğin şeyin arkasında yalansız durabilmektir.. Özgürlük, bu dünyada bizi en güçlü kılan şeydir. Özgürlük, insanın kendinden utanmaması, kendini sevmesi, kendine sahip çıkması, aynayla her yüz yüze geldiğinde gözlerinin içine dimdik bakabilmesi, aynadan gözlerini ayırırken sevgiyle kendini bırakabilmesidir. Özgürlük ‘her istediğimi yaparım, siz benim umurumda değilsiniz’ demek değildir. Özgürlük hayvani güdülerin sizi yönlendirmesine izin verip, kalabalıklarda farklı olabilmek için gereksiz egosal çatışmalara girip kendini pohpohlamak değildir. Özgürlük istediğini yemek, istediğini içmek, istediğin filme gidip, istediğin kıyafeti giyebilmekte değildir sadece. Özgürlük Özgürlük her gün yataktan kalktığında hala kalbine dokunuyor olabilmektir dünyanın tüm safsatasını umursamadan. Kalbine her dokunduğunda kim olduğunu bilmek, olduğunu sevmek ve kalbinin sana söylediklerini hayata geçirebilmektir. Özgürlük mutluluktur. Özgürlük kişinin kendine saygısıdır. Özgürlük kişinin kendini bilmesidir. Özgürlük korkularını karşına alıp, onları sevip okşayıp, hayatta canavara dönüşüp karşımıza çıkan suratlarına kanmadan, hiç bir parçamı size teslim etmeyeceğim diyerek yürüyebilmektir bütünlüğün ışığında. Demiş banu çok doğru demiş…sabah sabah aynaya bakınca kafamda bunlar vardı dolanıyordu…paylaşmak istedim günlük Yaşasın özgürlük..yaşasın günlükçüler..yaşasın günlük…yaşıyim ben.. Olduğum yerden sarılıyorum…öpüyorum Sevgiyle Ben. Athena- ben böyleyim desem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tarih sinavim var ve ben hic bi bok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Benim de hukuk var ama aazına aazına vuracağım gibi sınavın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Sen ne güzel şeysin meyveli soda <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 5 çayımı içip kaçıyorum günlük eve gidip bi çukulat yedikten sonra spora gideceğim, spordan sonra eve gelip wow kastıktan sonra kaybedenler kulübünü dinleyip yatacağım. ayrıca bugün de sigara içmemeyi planlıyorum o 7sinden beri içmiyorum ayıp olmasın içmediğim günlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Günlük ben mi aero'ya vurdum, yoksa o mu bana vurdu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ahahahah, aahahaha, zozozzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bebek bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 casio classic çıkarmış günlük: http://us.asos.com/Casio-Classic-Retro-Digital-Watch-A158WEA-9EF/xa5r2/?iid=1798037&r=2&mporgp=L1Byb2Qv http://images.asos.com/inv/media/7/3/0/8/1798037/silver/image1xl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aa çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tam unutuyordum askerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Lynyrd Skynyrd konseri var abiiiiiii sabırsızlanıyorum!! aldım biletii biletiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Uykum geldi artık yatıyorum ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 cünaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bigün hiç bişeyim yok iyiyim. Bigün bi kalkıyorum sinüslerim tekrar dolmuş Tansiyon 14 küsür Kafam mal gibi Bi çizgiye oturtamadım sağlığımı günlük. Özellikle tansiyon konusu birden hortladı, ara ara 16 lara varan büyük tansiyonum var. Küçük hep 7 civarı ama. 3 hafta öncesine kadar 12-8 den şaşmayan bi tansiyonum vardı. Nefrolojiye gitmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bakkaldan yoğurt ekmek alan emekli amca gibisin tek derdin tansiyon, kuş ötüşü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Daesu said: 2012de hala bangır bangır asker yollayan cahil pezevenkler egitim zaiatından gidersiniz inşallah. geri gelmeyin sivile. hahaha bu adamlar askerdeki en boş beleş adamlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 goldbären said: bakkaldan yoğurt ekmek alan emekli amca gibisin tek derdin tansiyon, kuş ötüşü falan. Ahahah dalga geçme lan, sağlık sorunumu anlattım orda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Midemde bir ağrı var ülser mi oldum acaba günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mide kanseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Doğru olanı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bugün görüşemezsek kendimi diablo'nun köprülerinden atacam günlük. giydiği kıyafetime sinen parfümünün etkisi bitti bitecek, işte o zaman kürdanla harakiri yaparım. yine de biri sorarsa aşık değilim günlük, o kalbimin .bneliği afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Kafamı hangi duvara vursam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 allahin salagi büroya bulldog köpek mi getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 eryaman ne biçim bi yerdir arkadaş git git bitmedi, bir de tam kabinette teste başlıyacam yağmur yağıyor, tam arabaya biniyorum yağmur diniyor en sonunda kabloyu direk arabanın içine çektim afferim dimi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar