SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 NolaxThensbane said: SeaGle said: NolaxThensbane said: hahaha öğrencilere şenlik yapıyorlar ama çalışanlar yararlanıyor Makineciye şenlik yok aga =( Sınavlarla uğraşıyoruz. şenlikler için kart bastırdık yihuu öğlen yemeğini ekip kırlara kosuyorum...sonra gerisin geri çalışmaya ama =( Figes'e falan mı girdin abi okulun içinde, neler yapıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oo günlük canım günlük haftanın sonu günlük.. hafta sonunun başlangıcı yaşasın cuma..ve yandaşları (-. pazarın cilası değişti belirsiz bir güne uyanmanın keyfi yerini alıcak desem hiç birşey planlamadan geçicek desem çok mu karışık olur... ezginin günlüğü iptal çünkü ben yanlış okuyup görmüşüm dün teğet için baktığım afiş bana onu söyledi ezgi şöleniymiş niye bakmadan geçerim..çünkü ben böyleyim..ama ben böyleyim dediklerimi değiştirmem lazım ki birşeyler değişsin değişiyorum evet ama daha bir üst beni görmek istiyorum sınırım ne görmek tanımak istiyorum sanki bana yine yolculuk görünüyor gibi içimde şöyle bir seyahate çıkalım bakalım nasılmışım nelerden sıkılmışım korkularım neymiş çıkartıyım şöyle havaya aslında ben böyleyim dediklerimi değiştirmeye başlayınca gereksiz şeyleri silip süpürünce korkularım bilincim kendiliğinden havaya kalkıcak.. gelip karşıma dikildiği zaman korkumu şöyle bir süzelim evirip çevirip kontrol edelim.. gülelim.. korkularımı gördükçe heyecanlarınıyorum çünkü beni bir üst modelime çıkartıcak şans mı desem işte o şey o..bak bana ya.. neyse bugün cuma ve cuma yazımı bekliyorum.. eminim sende seversin günlük.. işte böyle günlük Ezginin günlüğünden-Hişt hişt diyorum.. sıkı sıkı sarılıp seviyorum-tüydüm.... sevgiler. Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ooooooooo cuma. canım cuma. bir ağır geldin cuma. havaya girelim yoksa arıza yaparım cuma.ama bozmayalım cuma. ne kadar düşündük bu haftaiçi cuma.hayatı yorduk zatımla birlikte cuma.bambu haftasonu içi bomboş bambu gibi olalım cuma. sonra içini aşk ile dolduralım cuma. ama büyülüsünden olsun cuma. zamandan çalarken zaman çalalım içine kahkaha koyalım , şarkılar koyalım içok mutlu olalım cuma. o ...zamanda en gerekli olan şey öteki zamanda beş para etmeyebilir. geçen o güzel saatlerin 1fiyatı yoktur cuma.seven 1inin gözü dokunduğunda diğerine cennet ordan yansır insanın yüreğine cuma. canım cuma ciğerim cuma. gök, yeryüzü biraz sanki buruk cuma. ağlarsa rahatlayacak gibi cuma. bulutlar ağlamazsa yeşillikler gülmezmiş cuma. bunu bilirken gönülden gel gülelim cuma. tebessüm cuma. aşk tebessümleri sever cuma. lanet olanı kim ne yapsın cuma. hophop cuma değiş cuma. yarın çok güzel 1gün cuma. hayallerim aşkım ve atatürk ondokuz mayıs doğduğum gündür demişse cuma.yarın doğum günü partimiz var cuma. melekler dahil herkes gökyüzünde partileyecektir cuma. 1doğum günümüz daha var cuma. yılalr önce bana hediye gelen dünyanın en güzel bebeği minik burun , kırmızı dudak ,altın saç ,altın kalp asil ruh bebek kızkardeşimin de doğum günü cuma.sanki düğünümüz var cuma. masalar kurulsun ,bayraklar asılsın , kazanlar kaynasın , insanlar aşklansın cuma. kutlayalım cuma. başka nasıl şarkı söyleyebiliriz ki cuma. süpersonik cuma.mr. lover ,lover cuma. fantastik mr. bombastik cuma. mistik bombastik cuma. işte cuma yazısı günlük sevgili şehleme teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yine ne güzel güldün günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Deri altındaki sivilcelerden nefret ediyorum, çıkıcaksan adam akıllı pörtle patla falan sen de rahatla ben de rahatlıyım ne o öyle sinsi sinsi duruyorsun orda ağrı yapıyosun falan . MAL MISIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 barış gelcen mi eskişehire? ben gidiom bugün pzt döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 barış gelcen mi eskişehire ben gidiom bugün pzt döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sağ elimde kediler yüzünden doku kaybı olduğuna hemfikiriz günlük. Ben hayvanoğullarını bağrıma basıyorum ama hayvanlar bana sevgilerini gösterirken ağzımı gözümü çıkarıyor. Köpek de alıcam sanırım en kısa zamanda, bari o sadık olsun. İsmini de Wanda koyarım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 doku kaybı mı? oha. savannah falan mı besliyosun o ne ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 7k mesajın da böyle. Aquila en azından komik olmaya çalışıyor, izinden git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mr_Hand said: doku kaybı mı? oha. savannah falan mı besliyosun o ne ya?! Ya 3 tane canavar besliyorum, aşağıda da ordu var aslında. Ama bir tanesi var ki panter abi resmen. Arabanın biri çarpmıştı sokakta alıp veterinere götürmüştüm hemen. Bağırsakları dışarıdaydı afedersin ya kedinin. Hiç yanına bile yaklaştırmıyor. Bir gün ölecek diye korkuyorum. Dünyada gördüğüm en huysuz hayvan resmen ama seviyorum ya hayvanı, kötü geçmişi olsa da seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 günlük nerdeyse her şey bıraktığım gibi, sorunlar bile lan. kimse çözmemiş mi nolmuş, naptınız 1.5 senedir siz yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: 7k mesajın da böyle. Aquila en azından komik olmaya çalışıyor, izinden git. Saçını çekeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sacim yok abi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 saçım yok abi benim. by aquila idi. nooldu edit: paticik de feysbuk gibi arada sapıtıyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Evrim var ve ben unicorna evriliyorum , arrrrgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Çok gerginim günlük öyle böyle değil sosyal anlamda dibe vurdum iki kadeh rakı içecek mecalim yok o derece leşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 SeaGle said: NolaxThensbane said: SeaGle said: NolaxThensbane said: hahaha öğrencilere şenlik yapıyorlar ama çalışanlar yararlanıyor Makineciye şenlik yok aga =( Sınavlarla uğraşıyoruz. şenlikler için kart bastırdık yihuu öğlen yemeğini ekip kırlara kosuyorum...sonra gerisin geri çalışmaya ama =( Figes'e falan mı girdin abi okulun içinde, neler yapıyosun sdf yok figeste değilim ulutekteyim ama amacım figese girmek yesss im closing..my preciousssssssss!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 İyi iyi, ulutekte tanıdık olsun lan eheheh Figesin mühendisleri dağıldı bu arada. Ama eşantiyon defterleri çok iyi. Sırf defter için bile gidilebilir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 copry said: Evrim var ve ben unicorna evriliyorum , arrrrgh yalnız bu farklı yerlere de gider :D sivilcen çıktı muhtemelen ama boynuz moynuz ne bilim sdfgasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yok yok gitmez , unicorna evrilmem daha olası o kadar güveniyorum yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 valla bilmiyorum gecen seminerine gittim baya kilolu da***lı elemanlar gibime geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Uyumam lazım günlük. Aylardır insan gibi uyumadım. Unutmam lazım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hofffff nerden bulaştım şu işe ya. yokluğun gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar