dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 öğle saati sulu biftek yemeye çıkıp ancak az önce meyveli balık yiyebilmek... epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seele said: olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Şöyle kaba bi hesap yaptım 130bin falan, ne yapmışım ben öyle yea dedim sonra geçti ama ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 beynim damlıyor kulaklarımdan şıp şıp diye bi günde bu kadar sorun çıkamaz, çıkmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 günlük, animelerde bir savaşın 10 bölüm sürmesi sendromu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 günlük keşke hayat ecchi harem animeleri gibi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 allah belanı versin yeni antihistaminik demek istiyorum. sabahları ölüm gibi geliyor kalkmak :/ gerçi avengers ı imaxde izlerken uyumadıysam kimileri kadar vahim değil durumum :P senko said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 iyiki doğdum günlük. Gene yanlızız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Yarın çok güzel olucak günlük ^___^ yatıyım erkenden yarın olsun bence hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gayet her gün nasılsa öyle bok gibi olacak. kendini kandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi sen olayı çözememişsin. dünyada kimilerine hayat çok boktan geliyor baba. sonra ortalama tutsun diye kimilerine çok iyi veriyorlar. ortalamayı alınca denge sağlanıyor işte. onlar aydınlık taraftalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 nasıl o tarafa geçicez? invite filan yok mu birinizde atıverseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yine aramadım, yine kudurttum, i love kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Rotweiler said: iyiki doğdum günlük. Gene yanlızız =) enem bende iyiki doğdum İyiki doğduuuuk bizdeee iyiki doğduk iyiki doğduk iyiki doğduuuk bizde (telif yok dimi bu şarkıda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Krology said: enem bende iyiki doğdum İyiki doğduuuuk bizdeee iyiki doğduk iyiki doğduk iyiki doğduuuk bizde (telif yok dimi bu şarkıda ) Rotweiler said: iyiki doğdum günlük. Gene yanlızız =) Kardeşlerim iyiki doğduğunuz. Varlığınız varlığıma armağan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 küheylan said: Krology said: enem bende iyiki doğdum İyiki doğduuuuk bizdeee iyiki doğduk iyiki doğduk iyiki doğduuuk bizde (telif yok dimi bu şarkıda ) Rotweiler said: iyiki doğdum günlük. Gene yanlızız =) Kardeşlerim iyiki doğduğunuz. Varlığınız varlığıma armağan olsun. İyimi...Kötümü dedin neyse sağol iyiki doğdum :o . . . Varlığım bende kalsın iyiyim ben şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 barbu said: nasıl o tarafa geçicez? invite filan yok mu birinizde atıverseniz? Ben dasaaaya attım invite adam kendini baküde günde 18 saat çalışırken buldu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Archangel_ said: allah belanı versin yeni antihistaminik demek istiyorum. sabahları ölüm gibi geliyor kalkmak :/ gerçi avengers ı imaxde izlerken uyumadıysam kimileri kadar vahim değil durumum :P senko said: ahuhua 2.izleyişimdi olm ilk yarı bayık zaten 2.yarı uyumadım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 barbu said: gayet her gün nasılsa öyle bok gibi olacak. kendini kandırma -_- Benim hergünüm bok gibi olmadığından problem yok mrnophonenr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Herşey bir anda düzene girdi günlük, bütün saçmalık sigaradaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 günlük bugün çok yakışıklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ben her gün yakışıklıyım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 benim arada oluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Hava da bok gibi olmasaymış iyiymiş ya, işlerimin çok büyük kısmını hallettim günbük. Bir kaç saat sonra konutkente gideceğim bir de haftasonu denizliye gideceğim. Pazartesi yorgun ama hafiflemiş olacağımdan büyük olasılık kamulaştırmalara başlayın hadi derler mörpy abim saolsun. Yoğun ama datminkar olma durumlarını hiç özlememişim yatarken çok daha iyiydi sajgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 mayısın 10u ve ankarada dolu yağıyor sonra ankarayı neden sevmiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar