Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 21 mayısa 2, 24 mayısa 1 assignmentım var. daha da başlamadım pff. şu mayıs artık bitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Dur ya daha yeni başladı mayıs, göçtüm günlük 2-3 ay gg&hl&hf&normk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 wastyrx said: Olm kendi kendini kovmayacağına göre bişi olmaz masanda en önde oturuyor olmam,sizin gibi patron olduğum manasına gelmiyor ki T__T junior olarak eğitiyorlar beni işte çok şükür. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Gel seni yönetim kurulu başkanı yapalım da gör bişiyinkini. O değil de bislette alayım dedim bin lira ortalama olsun dediğim bislet. Scooter 800 liraya satılıyor lan neymiş öyle bisletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 İpana guy bugun bana 250 tl lik sarjli firca getirdi gunluk cok guzel yeni fircam . Yasasin dis hekimi olmak ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kendi kendini macunluyor heralde 250 liralık olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Yaa bildigin mutfak robotu gibi :D beyazlatma ucu var dil ucu var diseti hassasiyeti icin var gunluk kullanim icin var var da var :) bluetoothlu saati var boyle kac dakka fircaladigini gosteriyo falan , cok seker ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Günaydın günlük, 1 saat önce uyandım, öpüşelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 balon kabusum oldun su hayatta. her esnaf kelimesinde sen geliyorsun aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 copry said: Yaa bildigin mutfak robotu gibi :D beyazlatma ucu var dil ucu var diseti hassasiyeti icin var gunluk kullanim icin var var da var :) bluetoothlu saati var boyle kac dakka fircaladigini gosteriyo falan , cok seker ^____^ Söyle bize de getirsin neymiş o öyle yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Getirmiyo öyle herkeslere , gösteririm aksam ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 wastyrx said: Gel seni yönetim kurulu başkanı yapalım da gör bişiyinkini. O değil de bislette alayım dedim bin lira ortalama olsun dediğim bislet. Scooter 800 liraya satılıyor lan neymiş öyle bisletler haftasonu oradayım sanırım. detayları ve maaşı skype'dan konuşalım. (.______.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 @copry hatun benim patrona bi tane getirsene de sonra patron olarak beni tanıştır sende. Bana da getirsin. Bu konuyu iş yemeğinde görüşelim dasaaacım açım şuan böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 günlük yarın yakisoba yicem unutturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sevgili gunluk, spor salonum uzak kaldigi icin degistirdim ama sanirim buyuk hata yaptim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Officials in South Korea seized a shipment of thousands and thousands of pills from China made of ground up, powdered human babies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ulan değişik görp iskandinav cipsi aldım dişlerimi kırıyo hayvan cips. insan yiycek olm bunu ince kesilmiş tahta mukavemetinde cips yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ahahhaha böle olm işte.. bana gittiğiniz gördüğünüz garip yerlerden bahsedin sdf fotosunu, adını koy da görelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bugün rüya içinde rüya gördüm resmen günlük biraz baş ağrısı sardı rüyada bi garipti ha bir sınavda oluyorum gözümü kapatınca diğer rüya ya geçiyor hatlar oradada garip nerdimsi bir sınıfta oluyorum yanımda mavi kıyafetli bir kızla beraber gözüm 1. rüyada açılıyor oradaki sınava dönüyorum(o sınavda uykuluyum sanırım) kapatınca 2. açınca 1 kapatınca 2...Ardındanda nasıl olduysa uyandım birazcık baş ağrısıyla,yok yere dert yanasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dasaaa said: ahahhaha böle olm işte.. bana gittiğiniz gördüğünüz garip yerlerden bahsedin sdf fotosunu, adını koy da görelim bari. cipsin görünümü normal cips gibi enteresan olan. paketi bu görürseniz dikkatli olun http://ecx.images-amazon.com/images/I/51V%2BcXKqsNL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 viking cipsi almışın http://vagabondjourney.com/blogs/workandtravelanywhere/files/2010/11/viking.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 resimdeki adama aldandım lan çok yımışak gözüküyodu bi de entel pakete koymuşlar falan bilemedim bilseydim baltamı da alır yanıma cipsleri öldürüp yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ahah aklım direkt bu geldi http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3Bps9ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sigarayı bırakışımın ve spora başlayışımın 2. gecesi kendimi çok sağlıklı hissediyorum günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar