wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Archangel_ said: her zaman olduğu gibi 08:30 hastası yine gecikti. bu demekki bütün randevular kayacak, öğle tatilimden de yiyecekler :/ pazartesileri seviyorum yihu Geç kalanların sağlam bi dişini çekiyorum diye tehdit et sabah hastalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ahahahah ünitim bozulmuş motor yanmış günlük hastalar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sizi yılmaza yollarım görürsünüz de hatta hastalara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Yılmaz hastalarıma dokunamaz yolarım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Yaramaz hastaları yolluyoruz yea dur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Off sen git 3. dereceden denklemler çöz ama bi hukuk dersine yeteme ya. Tam yetoyum yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ben de yarın tüm ülkeyle beraber tatili yaşamak istiyorum günlük ama yaa :( Çok kırgınım çok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 İşim biterse senkoyu kapıp geleriz tükkana mojitolarla tatil keyfi yaşa 10 dakika diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 uuuu baby ^^ Zemzem vs Mojito sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Salı gününün tatil olmasına alışamadım Ben daha aa tatil lan demeden de çarşamba gelecek biliyorum. Hiç moda girmeye kasamayacam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 wastyrx said: Off sen git 3. dereceden denklemler çöz ama bi hukuk dersine yeteme ya. Tam yetoyum yea. 3. dereceden diferansiyel denklem mi cebirsel denklem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sinadan yine bir bilimsel yaklaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Hukuk denklem cözmekten daha zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hayır. benim yapabildiğim her şey bence en kolay şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sosyal bilimlere dahil olan birşeyin zor olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bu arada çok berekliyim bu aralar günlük. tıtıtıtı mışıllıh. double post attırmadığı içün senkoya teşekkürü borç bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sıkıldım wolololooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ardeth said: wastyrx said: Off sen git 3. dereceden denklemler çöz ama bi hukuk dersine yeteme ya. Tam yetoyum yea. 3. dereceden diferansiyel denklem mi cebirsel denklem mi? Yok artık tabi ki diferansiyel denklem.Cebirsel denklem çözme 10 sene önce kaldırıldı mühendislik müfredatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ha taam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 İlk okul 5te falan çözüyordum ben onları =O Ülkede ki şöförlerin çoğunun tekrardan bi sınava tabi tutulması ve ehliyetlerinin geri alınması lazım ya. Özellikle o yeşil a3teki hatunun. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 abi ne saçma işler... ruskilere menemen yapayı gösterdim..sanıyorum ki yok adamlarda ya da yapmayı bilmiyorlarmış. çok saçma geldi bana. dedim olm nası bilmiyorsunuz! domates yumurta biber etc işte. bi numarası yok. bu arada gösterdiğim yer işyerinin mutfağı abi, adamlar da yatırımcılar falan. toplantı sonrası aşağı indik, marketten yumurta falan alıp salak gibi menemen yapıp bulana bulana yedik. aptallar buna şeker koyacak mısın falan dediler pişirirken. dedim ne şekeri, ne diyorsun! hacım çok güzel ama bunun üstüne ot-baharat da ekleyelim biz dediler. takılın kafanıza göre dedim. sonra birileri kontrol yapılacakmış iş yerinde. valla yazılımları mı ne kontrol edeceklermiş işte "bilgisayarları bırakın çıkın!" emri geldi, laptop'u çaktırmadan çantaya attım ne olur ne olmaz. ama saatim masa üstünde kalmış lan. üzüldüm bak. sorunsuz geçmişiz kontrolden falan. yarın gidip alıcam saatimi artık :/ otururken cüzdan, saat, telefon vs hiçbişi üstümde olmamalı abi. bana kalsa yalın ayak falan da gezerim gerçi ama bokunu çıkarmamak lazım di mi ama. ha iş için gelen ekiple yımırta kırmak ne kadar bokunu çıkartmak oluyor pek emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sogan da kiraydiniz yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kokutmayalım diye soğana girmedim ya hiç. ha bu arada burada biberlerin tanesi-adedi 1liraya falan geliyor. o da dolmalık biber yalnız. normal biber yok. öle saçma bişi. hiç de dolmalık biber ile menemen yapmamıştım. tabii yağı da minik paket tereyağı falan aldık yaptık. sıvı yağa para baymadım şimdi. bi sonraki sefere ibrahim tatlıses usulü mangal yapıcam. benim işlemci üzerinde falan yaparım artık ütü bulamazsam. sonrasında da tarana çorbası, ciğer tava, kokoreç falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ciğere beni de çağırıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 biletini al gel lan. gelmişken bir de iran yaparız 2günlüğüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar