nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oglum ben niye bu ara cok sıkıluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 lan slovenyalara gittin ne sıkılması hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oglum ben datmin olamıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya o değil de günlük, bugün aldığım mesaj geldi aklıma. akıl fikir lazım insanlara be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 forever alone iken ne yapıyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 FAP diyecek biri. ben diyeyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Goruyorum su kadar kalmis ( sisenin dibine bakar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 tekila gecesi ilan ediyorum kendime yarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Advanced filters available for use with date fields bunu biri bana anlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bu gece benm tequila gecem calamazsiiiiinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 insan bizi de çağırır evde sıkılıyorum allahsız Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 uzun zamandır bu kadar yorulmamıştım yorgunum uykusuzum ve açım ha bi de leş gibi pisim duyan da inşaatta kazma kürek salladık zanneder, naptık film çektik zaten onu da tam çekemedik haftaya devam edicez yarın akşam da başka bi çekim için yorulmaya devam edicem bi de sette bi ara çok güzel ateşim çıktı, yarın sabah uyandığımda hasta bir şekilde uyanmam da çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 NolaxThensbane said: insan bizi de çağırır evde sıkılıyorum allahsız Q_Q QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Unutamayan niye ben oluyorum günlük onca şeye rağmen benim çekip gitmem gerekirken ben niye unutamıyorum ben niye yine normale döner mi acaba şans var mı diye düşünüyorum..kafama sıcayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Basim catliyo gunluk :( heh bir de ise gidicem bu kafayla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Egonla alakalıdır, bunları hak edecek ne yaptım diyorsundur. O kadar emek verdim cart curt yapıyorsundur aka salaksın. Bir kaç hafta daha sosyal içici olursun sonra kendini bir şeylere inandırırsın geçer gibi. Normal proses böyle işliyor sanki. Ben her içtiğimde içten içe küfür ediyorum mesela; geri zekalı bıraktı gitti beni, akıcı trafikte otistik bebeler gibi ne yapacağımı bilemiyorum diye ama yaşıyorsun işte hayatı. Geçer geçer eved. @copry satarsan bizi öyle olar işte sfaghfasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 günlük sakın bir cumam daha ne kadar kötü geçebilir diye sorgulama ... çok kötü geçebilir, hem de çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Aazına ettiniz lan internetin zaten patiden adam toplayıp yıkacam o şirketi az kaldı. Neyse günlük yatayım artık ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yeni kalktım günlük,tersten kalktım sanırsam acayip bi sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yeni arkaplan müzikimi buldum günlük, http://stormalligator.com/tinysasters/ açıyoruz araya duptıs duptıs calıo kendisi, simcity müziği gibin, oyun zate kendiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Kendime menemen yapip afiyetle yedim gunluk cok lezzetli olmus copry ellerine saglik ^___^ Basimin agrisi da 2 bebek aspirininden sonra gecti <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 xaty said: Süper kurabiyeler yiyorum günlük, sevgilimin ellerine sağlık :) Afiyet olsun ne kadar şanslısın ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 günlük bugün güzel bir gün ve ben hiçbirşey için canımı sıkmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 copry said: xaty said: Süper kurabiyeler yiyorum günlük, sevgilimin ellerine sağlık :) Afiyet olsun ne kadar şanslısın ^_____^ olan var olmayan var ya, ayıb oluyo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar