copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Aynen , is yalan oldu emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 tahmin ettim sdfg.hayırlısı olsun sana is mi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 900 erzurumdan 500 de erzincandan geliyormuş iptal oldum günlük. Yat yat overload yaparlar böyle sonrasında işte >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Gerizekalı gibiyim günlük bu antidepresan beni intihara sürüklüyor hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 laaaan yeter artık sonuclansın su is ya.kafayı yedim bekle bekle. bu kadar sorun yaratacak ne var aluminyum! bi ok vereceksiniz,baslıycam yapacagınız ise ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kozalak said: laaaan yeter artık sonuclansın su is ya.kafayı yedim bekle bekle. bu kadar sorun yaratacak ne var aluminyum! bi ok vereceksiniz,baslıycam yapacagınız ise ya! ne bekledigini bilmiyorum ama bende ayni durumdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Niye bütün eserliler bir arada hareket eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Humm bugün çalıştım günlük. Bi garip geldi valla =D Hadd hayırlı uğurlu olsun geri başladım çalışmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Haftaya istanbula mı akıyoruz yoksam günlük? =D Bir de mevzuatları okumak çok sıkıcı ya ben yokken noolmuşsa olmuş diyebilsem keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 wastyrx said: Haftaya istanbula mı akıyoruz yoksam günlük? =D Beni bulabilirseniz... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Nasıl ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Süper kurabiyeler yiyorum günlük, sevgilimin ellerine sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 iş toplantı masasını ne zaman taşımaya kalksam başıma iş geliyor ilkinde parmagımın üstüne düştü ikincide elektrik çarptı 3de ölücem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 millet eylenmelere kopmalara giderken ben burda mpls diye tl1 diye kafaları yiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kim gidiyorsa beni de alsın yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Gitmedik ya satışlara geldik yine, geldim ya da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 36cm lik siyah bir deri şeritle yapılabilecekler listesi lazım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 wastyrx said: Gitmedik ya satışlara geldik yine, geldim ya da =P Lan! Yarin gideriz kopariz olmami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Olmaz sana uzak kalmam lazım diyip gidip kızla planlar yapıyorum ben agjfasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Buda cizirtini vermesin ahahha hayirli seylere vesile oluyorum gunluk ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bir şey olduğu yok, çelloya bişiler yapalım mı dedim şuşu yiyelim mi noluur noolur falan yabdı oda. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben de hala çalışıyorum işte Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar