lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sevgili günlük, Çalışmak istemiyorum, eve gidip uyumak istiyorum. Alerjim nirvanaya ulaştı nefes almak zorlaşıyor. O kadar da çok işim var ki, izin alıp eve gidip dinleneyim diyemem.. Öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hadi gel yemeğe gidelim günlük sana lahmacun ısmarlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Günlük said: geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 patatespresi said: ne zaman bi kız arkadaşım olsa, hep eski hatunlar dönüş yapıyo. Hep öyle olmaz mı zaten? Yaranın var olduğu biriyse de genelde şimdi ki ilişkinin içine ediyor. Öğlen olmuş hala aranmadım mesaj atılmamış demek ki gene satış yiyeceğim gibi, xatynin 1-2 kurabiye mi ney onlarına mı çöksem ki günlük çilekli pasta yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Olm içim kıpır kıpır nan, Resmini gördüm sadece, gtalkda oturumu açık ve kendimi birşeyler yazmamak(daha doğrusu saçmalamamak) için zor tutuyorum. Blogspot’da bile yazma şeklimiz aynı burdakiyle. Önce mutlaka resim, sonra yazı ahaahah. Çok ilginç!!!... aynısını yazımda devam ettirdim bikaç satır daha. http://www.azmiallusoglu.com/yazilanlar.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 tanışmak istiorum ne lan bildiğin kızla sevişmek istion işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bussssteeeeeeeeeeeeeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Türkçe çok anlamsız tanışmak istiyorum ya. I want to get to know her felan. :P Tanımak istiyorum dicem, gene oraya çekceniz. Amaaaaaan, çek yeaa, geldiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 dosya açılıyomu¿ Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 açıliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ben açamıyorum. hizliresim.com a yüklesenize olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 AtlaraFisildayan said: yürümeyeceğini anlamak ama halen sevmek. nereye kadar aşk gözümü kör edebilir ki abi ahah kız kötürüm oldu sandım ilk okuduğumda yürüyemeyeceğini diye okudum ondan oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 cok yalnızım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hem aldatıldım hem acaba tekrar şans versem mi diye düşünürken birde üstüne belalı sapık damgaları yiyip avukatlarla tehdit edildim wtf ulan?! Birde 4senelik ilişki güya beni çok seviyormuş sevdiğinden beni uzaklastırmak istiyormus daha fazla zarar görmüyeyim diye pffttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Anneler ağlamasın hakolar çok içmesin günlük. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sen bu mesajı o saatte nasıl atabildin hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Gelseydiniz keşke amca beni eve bıraktı agfdj ve hayır yatmaycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 zuhaha akşamcılara bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Günaydın günlük bugün de sigarayı bırakıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Günaydın günlük kendi evime çıkıp hayatımı düzene koyduktan sonra ev arkadaşı arıycam kendime bundan Herşey çok güzel olucak ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 paracordum geldi günlük, baltalardan birinin sapını yaptım, öbürünü aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Noolmuş la böyle dediğim günlerden biri günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Al işte adam yazıyo günlük :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 günlük kurtulduk sonunda birbirimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 copry said: Al işte adam yazıyo günlük :/ su dıdısını dıdısının dıdısının istambulda dis hastanesi olan kisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar