deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Aynen başlıktaki gibi, Dota'ya Diablo 3 veriyorum varsa takaslamak isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 3 key mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Nası yani? Diablo 3'ün betasına komple acc. var. Hesapta sadece d3 beta var, fazladan çıkmıştı, ayrı acc.ta duruyordu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 key olsa ayarlardık bişeyler de başkasının acc.'na sıcak bakılmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Gizli soru vs. ne varsa veriyorum ya, sıkıntı olmaz. Boş acc. zaten beta hariç geri alıp ne yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 upupupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 betanın bitmesine 2 haftadan az zaman kaldı. iyi şanslar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ya tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 biraz önce bi streamde elemanın tekinin yaptığı çekilişte key kazandım ^^ http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/rtwl1/fearsc_dota_2_live_stream_giveaway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben bunu buraya mı yazmışım ahaha kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 deadwoll said: Aynen başlıktaki gibi, Dota'ya Diablo 3 veriyorum varsa takaslamak isteyen. steamdeki adını özel mesaj atarsan ben yolliyim sana dota 2, ama diablo 3 ü şimdi alacak vaktim yok, 1 hafta sonra mesaj atarım bana yollarsın diablo 3 ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Revangelis said: ben bunu buraya mı yazmışım ahaha kusura bakmayın Bilerek mi yapıyonuz QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 @Lopeth, ÖM attım, ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar