tradermax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://eveboard.com/pilot/Trader_KUGA Şifre 123qwe Selam beyler, Öncelikle söyleyim karakteri ben yetiştirmedim, flame'lemeyin böyle almıştım başka karakterle trade yaparak :) Oyun içinde satcam, sadece karakter.. ne kadar eder? burda gurular vardır karakter alım satışında, DERTli iştir DERTli olanlar bilir.. mesajım ulaşmıştır umarım :P ne kadara gider, kaçta başlatayım buyout kaç vereyim bilen yardımcı olabilirseniz sevinirim :) çok uzak kaldım karakter piyasasından :) karakterin güçlü yönleri para yapması kolay... mining'den research'e mission'dan trade e her bişeyi yapıyo ama tam yapmıyo :D 73m SP si var, bunun 72si wasted skill :D dermişim :P ama ilk bakışta öyle görünüyo :D pazarlama stratejileri de itinayla dinlenir, uygulanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Öncelikle bunun skillerini derleyip toplaman için 3 ay lazım sana. dediğin gibi 73m skill point in 72 si wasted. işe yarar skilleri düzgün oturtamamış bunu yapan adam. Ama 0.0 da tam bir para basma makinası olur bu karakter her bir haltı yapıyor çünkü. Benim rorqual pilotunun aldığımdaki durumuna benziyor derleyip toplamam 6 ayı bulmuştu ama şu an dehşet bir pilot oldu. bu karakter normalde 20,5 billiondan gider ama skiller darmadağın olduğundan biraz eli yüzünü düzeltmen lazım. elini yüzünü düzelttikten sonra Auction (açık arttırma) usulü 20 den başlatıp 23b a buyout verebilirsin. Aynı karakterin eli yüzü düzeltilmiş bir versiyonu bende var 76m sp de. MS dahil herşeye biniyor. Onun gibi düzenlersek rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Aynen ben yazacaktım dert yazmış ben olsam alırım bir mach korum ya in curison fleetlerine yada 0.0 anomalylerine mis gibi para yaparım , yada expansiondan sonra miningin durumuna göre exhumera koyarım (karakterde high end ore crystaller techII ) yalnız ya caldari ya minmatar cruiserı lvl 5 lemen lazım daha iyi fiat için (birde assault ship cov op vb skilleri lvl 4 almak daha iyi olur gibi ). Ayrıca cruiser construction 5 vb gibi tech2 tech 3 hull cruiserları üretmeni sğlayan bir skill kasılı .yani hem üretim hem pvp/pve tarafında iş yapar .Alıcısıda olur Fiyat kısmında yorum yapamam ,ama bu karakter bence vatandaşın main karakteri imiş ,çünkü aynı tip bir main bende var .Ancak 2. -3. account larda mümkün specced alt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 specied alt ancak trade/hauler karakter durumlarında oluyor tek account kullananlar böyle bir durumda direkt 0.0 para kasıp alt karakteri satın alıyor. Adam daha iyi bir karakter bulmuş bu yüzden onu almak için trade etmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ankette "bağışla" seçeneğini göremedim(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 peki abi 3 ay uğraşmak istemesem şimdi satsam ne kadardan başlatabilirim auction'ı? BO falan ne kadar olur sizce? bunu satıp yerine 20m sp bi tengu pilotu alayım diyorum ben pve alt olarak.. bu çok fazla benim için.. zaten net olarak 72m SP den benim için 65'i falan wasted.. ben bunla sadece tornado ile milleti snipe'lıyorum sağlı sollu :D başka bi işime de yaramadı scam ve hırsızlık dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 no comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 65 falan wasted değil ya. gayet iyi karakter bence. 5.9m industry, 4.3m PI, 9.4m science, 6m trade toplamda 25-26m falan wasted var sadece pvp için düşünüyorsan ki geriye gayet iyi minmatar pilot kalıyor bunlara rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Valla bunu wasted olarak degilde jack of all trades die pazarlamak lazim forumlarda cok zengin var ne aldigini pek umursamayan satmak belki biraz zaman alabilir ama. Guzel bir yazi bi kac friendly bump biraz fake bidler felan birazda sabir istedigin fiyata satabilirsin. 20m spli perfect tengu pilotu satmistim 1 hafta icinde 8b bo vardi o kadar edicegini dusunmuodum hatta bidleyenlerden biri 5b etmez ancak felan bile demisti biri geldi cat diye aldi 8bden pazarlik felan bile yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 8b ye perfect tengu varsa ben bunu 18b/o la verim gitsin :) 10b de cebime kalir iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hayırdır gerimi dönüyosun oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Valla daha bile ucuza bulabilirsin benim sattigim perfectti en alakasiz skill bile yaragan 5ti 5-6 ya cok guzel tengu pilotlari vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ohoo döndüm bile ya :) yarın öbür gün mete'lerin yanına gidiyorum hatta :) emirhan'la konuştum ayarlıcaz taşımayı... --- güncelleme: bu arada mete sana söylemedim sanırım sen burdan duymuş oluyosun :) --- official olarak forum link i: link şu elimdeki gereksiz karakteri satayım, tengu pilotu falan alcam arada para yapmak için... kellax'ı alamadım geri ama daha beter bi kellax yetiştiriyorum az kaldı :) main artık bu :) şifre 123qwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar