Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Price Check

tradermax

Öne çıkan mesajlar

http://eveboard.com/pilot/Trader_KUGA

Şifre 123qwe

Selam beyler,

Öncelikle söyleyim karakteri ben yetiştirmedim, flame'lemeyin böyle almıştım başka karakterle trade yaparak :)

Oyun içinde satcam, sadece karakter.. ne kadar eder? burda gurular vardır karakter alım satışında, DERTli iştir DERTli olanlar bilir.. mesajım ulaşmıştır umarım :P

ne kadara gider, kaçta başlatayım buyout kaç vereyim bilen yardımcı olabilirseniz sevinirim :) çok uzak kaldım karakter piyasasından :)

karakterin güçlü yönleri para yapması kolay... mining'den research'e mission'dan trade e her bişeyi yapıyo ama tam yapmıyo :D 73m SP si var, bunun 72si wasted skill :D dermişim :P ama ilk bakışta öyle görünüyo :D pazarlama stratejileri de itinayla dinlenir, uygulanır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bunun skillerini derleyip toplaman için 3 ay lazım sana. dediğin gibi 73m skill point in 72 si wasted. işe yarar skilleri düzgün oturtamamış bunu yapan adam. Ama 0.0 da tam bir para basma makinası olur bu karakter her bir haltı yapıyor çünkü. Benim rorqual pilotunun aldığımdaki durumuna benziyor derleyip toplamam 6 ayı bulmuştu ama şu an dehşet bir pilot oldu.

bu karakter normalde 20,5 billiondan gider ama skiller darmadağın olduğundan biraz eli yüzünü düzeltmen lazım. elini yüzünü düzelttikten sonra Auction (açık arttırma) usulü 20 den başlatıp 23b a buyout verebilirsin.

Aynı karakterin eli yüzü düzeltilmiş bir versiyonu bende var 76m sp de. MS dahil herşeye biniyor. Onun gibi düzenlersek rahat edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen ben yazacaktım dert yazmış ben olsam alırım bir mach korum ya in curison fleetlerine yada 0.0 anomalylerine mis gibi para yaparım , yada expansiondan sonra miningin durumuna göre exhumera koyarım (karakterde high end ore crystaller techII ) yalnız ya caldari ya minmatar cruiserı lvl 5 lemen lazım daha iyi fiat için (birde assault ship cov op vb skilleri lvl 4 almak daha iyi olur gibi ).

Ayrıca cruiser construction 5 vb gibi tech2 tech 3 hull cruiserları üretmeni sğlayan bir skill kasılı .yani hem üretim hem pvp/pve tarafında iş yapar .Alıcısıda olur

Fiyat kısmında yorum yapamam ,ama bu karakter bence vatandaşın main karakteri imiş ,çünkü aynı tip bir main bende var .Ancak 2. -3. account larda mümkün specced alt
Sosyal ağlarda paylaş

peki abi 3 ay uğraşmak istemesem şimdi satsam ne kadardan başlatabilirim auction'ı? BO falan ne kadar olur sizce? bunu satıp yerine 20m sp bi tengu pilotu alayım diyorum ben pve alt olarak.. bu çok fazla benim için.. zaten net olarak 72m SP den benim için 65'i falan wasted.. ben bunla sadece tornado ile milleti snipe'lıyorum sağlı sollu :D başka bi işime de yaramadı scam ve hırsızlık dışında
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bunu wasted olarak degilde jack of all trades die pazarlamak lazim forumlarda cok zengin var ne aldigini pek umursamayan satmak belki biraz zaman alabilir ama.

Guzel bir yazi bi kac friendly bump biraz fake bidler felan birazda sabir istedigin fiyata satabilirsin.

20m spli perfect tengu pilotu satmistim 1 hafta icinde 8b bo vardi o kadar edicegini dusunmuodum hatta bidleyenlerden biri 5b etmez ancak felan bile demisti biri geldi cat diye aldi 8bden pazarlik felan bile yapmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo döndüm bile ya :) yarın öbür gün mete'lerin yanına gidiyorum hatta :) emirhan'la konuştum ayarlıcaz taşımayı...
---
güncelleme: bu arada mete sana söylemedim sanırım sen burdan duymuş oluyosun :)
---

official olarak forum link i:

link

şu elimdeki gereksiz karakteri satayım, tengu pilotu falan alcam arada para yapmak için... kellax'ı alamadım geri ama daha beter bi kellax yetiştiriyorum az kaldı :)

main artık bu :) şifre 123qwe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...