patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Karea said: balon said: bi de yaz geldi beyler boxer seçimlerine dikkat hazır konusu açılmışkene ben bu konuyu alır başka diyarlara taşırım şöle değişik boxer nerden alınır yaw BERRAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 tadı adında saklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 duştan sonra nemlenmiş ve yumuşamış sakala, köpükle öyle bi anlattım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 dusta sevismek icin dustan once cikolata kremasi, vucudunuza surun o da sursun... Snra da yikanin canim napiyosnz ole cikolatayla nimet o be terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 fede said: hacışakir duştan önce olur. önce hacışakir sonra duşa girersin dove farklıdır cildi sabun gibin kurutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben taamen saç jölesine ve köpüğüne odklanmıştım o yüzden köpük dediem ama yalan jel oalcak o.. köpükten bir oyu jele kaydırıverin efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 jel ya da köpük fark etmiyo, hangisi denk gelirse onu alıyorum ki zaten 3-5 ayda bi tıraş oluyorum. ama kesin duştan önce oluyorum. her yerime bulaşıyo sonra köpük kıl tüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 jel, dusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 siz nerelerinizin traşından bahsediyorsunuz. tüy dökücü diyen var. sakal traşında kuru cilde köpük sürer dalarım direk. evet yüzüm eşşek derisi gibi. jel iyi kayıyor ama jilet tıkanıyor jelde. köpük daha seri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ay tras miydi? ben baska bisey sandim, ona gore cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 jiletle traş olmayalı yıllar oldu lisede oluyordum sadece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar