UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 haberi okuyunca nedense sahibine yalakalık yapıp dediği taklaları atan köpek geldi.Sonrada yemini ister tabi bunlarda böyle pavlov hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 işin komik yanı, chp'li biri şunu yapsaydı 3 ay medyanın maskarası olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hahahaha video çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 şaka gibi de değil lan şaka bildiğin sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bundan sonra "seni gördüğüme çok sevindim" diyen arkadaşlara, "nerden bileyim yahu bi takla at da göreyim" diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ivanov said: bundan sonra "seni gördüğüme çok sevindim" diyen arkadaşlara, "nerden bileyim yahu bi takla at da göreyim" diyeceğim ASFDASASDAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bi devlet memuru olarak kesin repertuara bikaç halk oyunu motifi almam gerektiğine karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ivanov said: bundan sonra "seni gördüğüme çok sevindim" diyen arkadaşlara, "nerden bileyim yahu bi takla at da göreyim" diyeceğim ahahsda hay bin yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 olayın devamı daha bomba asıl. hayvan pazarında aracılık yapanlara cambaz deniyormuş, elemanı da cambaz diye tanıtmışlar bakana. bu yüzden takla at dedim diyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 gecen gun meclise kesilmsi domuz resmi ile gelip ISTE KURTLER DOMUZ YIYO, MUSLUMAN DEGIL BUNLAR diye bagirip cagirmasi daha buyuk bombaydi, buyutmeden hasiralti ettiler hemen olayi AIHM devreye girmesin diye ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Meclis degil comedy club anasnisatiim, arada open mic olsun bare de halkin sesi duyulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yok bence "BDP'li vekillerin telefonu dinleniyor" lafını ağzından kaçırması daha büyük olay. bilemedim şimdi. Adam her gün yeni birşeyler ekliyor listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Viktor said: gecen gun meclise kesilmsi domuz resmi ile gelip ISTE KURTLER DOMUZ YIYO, MUSLUMAN DEGIL BUNLAR diye bagirip cagirmasi daha buyuk bombaydi, buyutmeden hasiralti ettiler hemen olayi AIHM devreye girmesin diye ehue gerçek mi lan bu T_T inat yüzünden bu adamı partide tutyorlarsa gerçekten türk politikasının güzel bir özeti olur bu olay heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ne inatla tutacaklar ya. Bu adam RTE'nin yancısı, AKP kurucularından, RTE belediye başkanlığı yaptığı dönemden beri yanında. Herzaman böyleydi tabi içişleri bakanı olunca bizler farkettik. Kişiliğinin bilinmemesine imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ardeth said: Viktor said: gecen gun meclise kesilmsi domuz resmi ile gelip ISTE KURTLER DOMUZ YIYO, MUSLUMAN DEGIL BUNLAR diye bagirip cagirmasi daha buyuk bombaydi, buyutmeden hasiralti ettiler hemen olayi AIHM devreye girmesin diye ehue gerçek mi lan bu T_T inat yüzünden bu adamı partide tutyorlarsa gerçekten türk politikasının güzel bir özeti olur bu olay heh gerçek daha var bi dolu bu tarz bombası ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Viktor said: gecen gun meclise kesilmsi domuz resmi ile gelip ISTE KURTLER DOMUZ YIYO, MUSLUMAN DEGIL BUNLAR diye bagirip cagirmasi daha buyuk bombaydi, buyutmeden hasiralti ettiler hemen olayi AIHM devreye girmesin diye ehue şu resmen pisliğin doruk noktasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 mani said: ne inatla tutacaklar ya. Bu adam RTE'nin yancısı, AKP kurucularından, RTE belediye başkanlığı yaptığı dönemden beri yanında. Herzaman böyleydi tabi içişleri bakanı olunca bizler farkettik. Kişiliğinin bilinmemesine imkan yok. bi iç işleri bakanı bu ülkede eşcinsel yok demişti kesin budur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3.dünya ülkesiyiz üzgünüm artık ben kabullendim siz de kabullenin bunu,yıllardır büyük türkiye,kahraman asker,vatansever millet yalanlarıyla uyutulduk,pakistandan halliceyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 japonyada söyle bir sey olsa bakan harakiri yapar,abd de de camdan atarlar,hollanda da dötünü sebil diye gay bara koyarlar üzgünüm,that's what we deserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Eskilerden bir inci daha said: "… Bir gün o gerçeği yaşasalar, bir gün değil bir saat, on dakika yaşasalar biliyorum ne yapacaklar, ama kurtuluşu yok, şakası yok çünkü gidenlerden kurtulanların ifadesi her şeyi ortaya koyuyor. Ben söylüyordum, şimdi itirafçılar söylüyor. Domuz etinden, Zerdüştlüğe kadar, bilmem hangi ulustan kardeşlikten, çok özür dilerim eşcinselliğe kadar, her türlü namussuzluğun, ahlaksızlığın, gayriinsani durumun olduğu bir ortam…" Sonra AKP bu ülkede demokrasiyi kardeşliği barışı getirecekmiş. Partideki ana adamların hepsi bu kafada, hepsi ağzından böyle şeyler kaçırmış halde. Agnostik arkadaşlara selam ederim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu da zamanının aileden sorumlu devlet bakanı said: Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf, "Eşcinselliğin biyolojik bir bozukluk, bir hastalık olduğuna inanıyorum. Tedavi edilmesi gereken bir şey bence. Bakanlığımızda onlarla ilgili bir çalışma yok. Zaten bize iletilmiş bir talep de yok. Türkiye'de eşcinseller yok demiyoruz, bu vaka var." Ne inciler çıkar bu partiden arasanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 tolerans ve anlayış dini islam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 göbels yahudilere karşı yapmamıstır söyle bir propaganda,lafa bak,domuz eti yiyip kız kardeslerini beceriyorlar,vay ahlaksızlar vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi resmen "scary thought" serisine girecek bir olay ya domuz eti yemenin ahlaksızlık olduğunu düşünen bir adam iç işleri bakanı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar