Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook login c#

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam.

yapmaya devam ettiğim bir site var. site için facebook login isteniyor. daha önce hiç denemedim açıkçası o nedenle takıldığım bir yer var. henüz yeni sayılabilecek biri olduğumdan bir çözüm üretemedim ne yazikki

sorum şöle.

facebook'ta app'imi yarattım. facebook c# sdk'daki http://csharpsdk.org/docs/web/getting-started gibi auth. oluyorum. ancak yapamadığım şey şu.

kullanıcı uygulmaya izin verdikten sonra bir şekilde kullanıcıyı benim register ettiğim ve auth. dan accesstoken alacağım yere yönlenmeli.

açılan auth. popup'ından sonra kullanıcıyı redirect edemedim.

default auth. kodu şöyle

kod

Mesaj tarihi:
genelde hallolan konuları silmek yerine daha sonra da aynı sorunu yaşayacak olan birinin işine yaramasını umut ederek nasıl çözdüğümüzü açıklıyoruz ama..
Mesaj tarihi:
Sypro said:

genelde hallolan konuları silmek yerine daha sonra da aynı sorunu yaşayacak olan birinin işine yaramasını umut ederek nasıl çözdüğümüzü açıklıyoruz ama..

+1
Mesaj tarihi:
doğru.çözümü ekliyorum.

sorun FB c# sdk'dan kaynaklanıyor. FB'un developer bölümündeki JavaScript SDK'yi uyguladım. problemsiz halloldu. ilgilenen olursa PM atabilir.
Mesaj tarihi:
oAuth diye bi naneleri var bunun
session key alisverisi
bunu mauel olarakda yapab iliyosun

tabi sdk de kullanabilirsin, yalniz o kullandigin resmi sdk mi yoksa 3rd partymi?
  • Yeni Oluştur...