behran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Selam. yapmaya devam ettiğim bir site var. site için facebook login isteniyor. daha önce hiç denemedim açıkçası o nedenle takıldığım bir yer var. henüz yeni sayılabilecek biri olduğumdan bir çözüm üretemedim ne yazikki sorum şöle. facebook'ta app'imi yarattım. facebook c# sdk'daki http://csharpsdk.org/docs/web/getting-started gibi auth. oluyorum. ancak yapamadığım şey şu. kullanıcı uygulmaya izin verdikten sonra bir şekilde kullanıcıyı benim register ettiğim ve auth. dan accesstoken alacağım yere yönlenmeli. açılan auth. popup'ından sonra kullanıcıyı redirect edemedim. default auth. kodu şöyle kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 halloldu silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 genelde hallolan konuları silmek yerine daha sonra da aynı sorunu yaşayacak olan birinin işine yaramasını umut ederek nasıl çözdüğümüzü açıklıyoruz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Sypro said: genelde hallolan konuları silmek yerine daha sonra da aynı sorunu yaşayacak olan birinin işine yaramasını umut ederek nasıl çözdüğümüzü açıklıyoruz ama.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ayar verilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 doğru.çözümü ekliyorum. sorun FB c# sdk'dan kaynaklanıyor. FB'un developer bölümündeki JavaScript SDK'yi uyguladım. problemsiz halloldu. ilgilenen olursa PM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oAuth diye bi naneleri var bunun session key alisverisi bunu mauel olarakda yapab iliyosun tabi sdk de kullanabilirsin, yalniz o kullandigin resmi sdk mi yoksa 3rd partymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Facebook un kendi javascript sdk'sını kullanıorum. session la hallettim gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar