Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunger Games - kısa bir soru

BlackLabelSociety

Öne çıkan mesajlar

filmden geliyorum genel olarak beğendim denilenlerin aksine hareketli kamera ortama daha çabuk adapte olmanızı sağlıyor

falan filan

bi arkadaşla gittik filmin sonu ilk kitapta var dedi. merak ettiğim film 3 kitabın bi özeti mi yoksa sadece ilk kitap mı?

ayrıca filmi izledikten sonra kitabı okumam birşeyler kazandırır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bir şey kaybetmezsin 2'den devam etsen. 1 zaman kaybı olur. Edebi yönü pek sağlam değil yani karakterleri derinlemesine incelemiyor. Bildiğin aksiyon kitapları gibi sadece olayı anlatıyor. Film olayları olduğu gibi vermiş ekleme/çıkarma yapmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

bir şey kaybetmezsin 2'den devam etsen. 1 zaman kaybı olur. Edebi yönü pek sağlam değil yani karakterleri derinlemesine incelemiyor. Bildiğin aksiyon kitapları gibi sadece olayı anlatıyor. Film olayları olduğu gibi vermiş ekleme/çıkarma yapmamış.

iyi ya sevindim saçmalamadıklarına..yüzüklerin efendisi kitabında neler vardı filme yansımayan üzülmüştüm baya
Sosyal ağlarda paylaş

ben oku derim 1. kitabı, evet gerçekten iyi bir kitap uyarlaması olduğundan nerdeyse kitap gibi olmuş film.Ama kitapta çok akıcı olduğu için bayağı hızlı okuyabilrisin ,ben bir günde bitirmiştim,çok zaman çalmaz...tabi sen bilirsin, 2 den de başlasan konuyu yakalarsın..he bir de birkaç eksik şey vardı filmde onu da yukarda verilen filmin topiğinde belirttim.Onları da öğrenmek isteyebilrsin diye oku diyorum

sonuç=bence oku.=)
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

uuu ~~~~,kısmet=)
bir şey olmaz bir sürü başka güzel şey oluyor kitapta,boşver sen son cümleyi=)

aynen:)

biraz okumaya başladım iyi gidiyo sıkmayan bi anlatımı var seviyorum böyle kitapları:)

zamanında hocamın baskısıyla ilkokulda okumaya zorlandığım 'apartman çocukları' kitabından sonra kararan okuma hayatımı canlandırmaya çalışıyorum:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...