evildoer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Arkadaşlar "babam ve ben" nickli kişinin yazdıklarını okuyun http://www.reklamgiy.com/sigara-baba.htm [Bu mesaj evildoer tarafından 27 Eylül 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Hadi bakalim Serdar, kac gun icmeden durucan? :)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nerde yazıyo?[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sigara içmezsem öleceğimi düşünmüyorum. Birilerini öldüreceğimi düşünüyorum.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sigara saglıga zararlıdır.[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya başlayacam sigarasına onsuz olmuyor zamana ihtiyacım var sadece[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hehe ben bıraktım hem de marlboro'nun yeni şekilli paketler çıkarıp cezbetmesine raamen :) hehe mutluyum..nası başardım: kız arkımla kadıköyde yürürken bi tane yaktık ziraat bankın orda oturup içioduk [o 5 yıllık ben 3 yıllık içiciidim] nese işte bu sigara sadece zevkine içilmeli bedeni ele geçirip istemediinde de içtiin zmaan irenç oluo falan filan derken hade bırakalım ya falan dedik soora yolda sigara isteyen tipler paso oluodu pakedi onlara verelim dedik şansa bi tane adam çıkmadı nese soora limana gittik çay bahçesinde 2 çay son birer sigara ardından pakedi masada bırakıp gittik bi daa da içme olayı bitti :D ama karşılıklı sözlerin de etkisi var bu başarıda :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Valla ben profesyonel yardım alacam. Çok seviyorum sigarayı ama bırakmam lazım yani 30lı yaşlara girdik. En tehlikeli yaşlar 30lu yaşlar ilk kalp krizi için ve tabi bir de bebek var evde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sigara derdim yok mutluyum :D pilavye serdar sıkılınca sen zati azaltmamıştın sigarayı baya :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sigara kötü bişi. ilk önceleri günde 1 taneden bişi olmaz diodun aradan 2-3 ay geçti bi baktım günde 1 paket tüketmeye başlamışım. Neyse bırakırım dedim.Olmadı... Şu an bi arkadaşımla kendi vişneli sigaramızı sarıyoruzz. Ewt dediğim gibi sigara kötü bişi.....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Herşey acaba nasıldır diye bir tane içmemle başladı. Bir kaç ay sonra 1 pakede çıkmıştı bile. Şimdi ise arkadaşımla evde kendi eroinimizi imal ediyoruz. Sigaraya başlamasaydım eroin satıcılığına hiç başlamayacak hatta akciğerimin 3. lobundan, sol kolumdan, sağ kolumdan ve penisimden olmayacaktım.Belki de o adamı hiç öldürmeyecektim, "Sigaranızı söndürür müsünüz?Duman avcısıyız biz." diyen o adamı.Şimdi düşündümde aslında değmezdi kafasını tramvay rayına bağlamaya ve arkasından var gücümle gülüp sigaramı yakmaya.Yada sigaramı istediği için vapurdan aşağı attığım adama.Hiç birine değmezdi. Keşke 10 sene önce sigaraya başlamasaydım. Belki şu anda Warren Buffet ile borsa konuşuyor olurduk. HEPSİ SİGARA YÜZÜNDEN! İÇEYİN ULAN SİGARA! Ps: Yazıda biraz abartma olabilir, kabul ediyorum.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kim upladı bunu gene. Neyse son durumdan bahsedeyim evet içiyorum abicim hala. Ama eskisi kadar sık değil. Günde bir paket değil. Bazı günler hiç içmiyorum bazı günler birkaç dal günde. Bazı günler 1 pakete bile çıkabiliyor. Denemeyen denemesin bile içmeyi.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: nedanko, 24 Eylül 2004 02:43 tarihinde demiş ki: Bu arada prawler başarılar diliyorum ama pek bırakacağına inanmıyorum. Yaa yaa zamanında ne demişim.. Ben malımı bilmezmiyim..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bence "sigarayi birakiyorum" demek için baya bi düşünmek lazim. Hayatimda sinir olduğum şeylerden bir tanesi " baba sigarayi biraktim" diyip iki gün sonra sigara içenlerdir. Sigarayi birakmak zordur. İradenizin güçlü olmasi lazim. Ve eğer uzun süre içiyorsanız bu cok cok zorlaştirir olayi. Bence biraktim demeden once azaltmak lazim. bir kaç denedikten sonra. Tamam artik ben sigarayi biraktim diyip birakmak en güzeli.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ozenti olarak basladim ozenmeden biraktim :D ......kimseye onermiyorum kendinize sahip olun biraz haz duygularinizi kontrol edin herseyi birakirsiniz ...[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 şimdi benim akciğerin teki gitti bunu kabul ediyom dierini nası koruyabilirim?günde yarım paket içsem bişi olmaz herhalde[captainblackchery][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 İlla doktorun bırak yoksa kanser olursun demesi lazım. Yani doktor dediğinde nasıl bırakacaksak ŞAK diye keşke şimdi bu lafa gerek kalmadan bırakabilsek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Dres, ingiltereden kaldığım süre içerisinde sadece sarma içiyordum. Çünkü bildiğimiz filtreli sigara çok pahalıydı. O açıdan tasarruflu olması için king size OCB ve Virginia tütünle idare ediyoduk =P.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Abi tahmin edebiliyorum, heralde filtreleri koparıp atarken de eski günleri yad ediyodun di mi Alexi :) Buraya sigara karşıtı kafiyeli ve salak sloganlar yazmayacağım ama elimden geldiğince sizi sigaraya karşı uyarayım. 1- Sigara içen adam Allah'ın emirlerine karşı geliyordur. Sigara vücuda (özellikle akciğere) içindeki sayısız kimyasal ile çok büyük zarar verir ve islamda vücuda zarar vermek yasaktır. (Dini imanı yerinde olanlardan başlayalım :P ) 2- Gelelim asıl nedenlere, sigara dudak kanseri, ağız kanseri, dil kanseri, gırtlak kanseri ve akciğer kanseri gibi dumanın geçtiği neredeyse her organın kanserinin birinci dereceden nedenidir. Şu sigarayı içmeden önce, bir hastaneye gidin de gırtlak kanserlerinin çektiklerini (gırtlakları alınır ve orası delik kalır, oraya bir alet tutarak konuşurlar, metalik bir ses çıkar), akciğer kanserlerinin umutsuz mücadelelerini vs. görün. 3- Sadece sigaranın neden olduğu bir hastalık : KOAH. Akciğeri mahvediyor ve çektiriyor, kanser falan değil direk yıllarca sigara kullanmanın sonucu. Dedem 75 yaşında ve şu an KOAH sebebiyle hastanede. KOAH hiçbir tedavisi olmayan bir hastalık çünkü akciğer tamamen deforme oluyor. En iyi ihtimal olduğu seviyede korunuyor. Şu an dedemin içtiği sigaralar burnundan geliyor yani hastanede :( Pişman ama çok geç tabiki. Vücudun yavaş yavaş başka bölgelerini etkiliyor, vücutta sürekli iltihap olmasına sebep oluyor vs. tam çile çektiriyor yani... Neden içersiniz ki, ileride buradakilerden en az birini olacağınız garanti, ayrıca çevrenizdekilere de zarar veriyorsunuz. Sigara içmeyin arkadaşlar. Yazık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ben bırakamam sanırım Allah sigara ile cefa vermesin cümlemize.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Absolut, 21 Ekim 2004 18:54 tarihinde demiş ki: İlla doktorun bırak yoksa kanser olursun demesi lazım. Yani doktor dediğinde nasıl bırakacaksak ŞAK diye keşke şimdi bu lafa gerek kalmadan bırakabilsek. Keşke dediğin gibi olsa Abso, ama durum daha beter. Bugün KOAH hastası (arkadaş açıklamış yukarıda) birinin yanındaydım, 20küsür sene önce gırtak kanseri olmuş ve bir bölümünü aldırmak zorunda kalmış (tabiki konuşamıyor düzgün). Adam hala fosur fosur içiyor. Haksız mı? Eh bu insanın bırakması artık ne irade, ne inanç nede başka bişey. Gayet yardım alması gerekiyor. Dünya sağlık örgütüne göre sigara içen insan hastadır. Bunun propaganda ile bir ilgisi. DSÖ, devlet politikalarını etkileyebilen büyük bir örgüt. Laf olsun diye hiçbişeye hastalık demez. Sınır şu şekilde: Hayatı boyunca 100 sigara içmişseniz, sigara içicisi yani hasta oluyorsunuz. Praw'ın ilk mesajında yazdığı birşeye dikkat çekmek istiyorum: Sigara bırakacağınız günü belirlemeyin yazmış. Bunun tam tersinin daha yararlı olduğu görülmüş. Sigarayı bırakmak için bir gün belirliyorsunuz ve o ilk mesajda bahsedilen temizliği bir gün öncesinde yapıyorsunuz. Sonucu çok ciddi etkiliyor. Ayrıca sigaranın, nikotin bağımlılığı olduğu gerçeğinin yanında, bir takım ritüellerden kaynaklanan psikolojik bağımlılık yönü de var. Hiç düşünmeden sigara yaktığınız zamanları düşünürseniz ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız. Bunları kırmak için yaptığınız eylemi bilinçli hale getirmeniz gerekiyor. Prawler'ın mesajında da yazıyordu: Sigaraya elinizi attığınız anda kendinizi 3 dakikalığına durdurun. Sadece bekleyin yakmadan önce. Ne eksik ne fazla.. Süre dolun yakın sigaranızı. Bunu yapmak zor değil, ama katkısı çok büyük. Yaptığınız eylemin bilincine varmanızı sağlıyor. Eğer yeterince eğitilmiş biri iseniz zamanla sigaradan soğuyorsunuz. Nikotin bantları konusunda bir şey söylemek istiyorum. Bu bantlar, yapıcak hiçbişey olmazsa bakarız denilen şeyler değil. Sigarayı bırakma kararınızın bir parçası olması gereken malzemeler. Nikotin bağımlılığı gayet somut bir şeydir, lafta olan bişey değil. Ayrıca daha önce yazılan ağız yaralarının ortaya çıkması, kilo alımı, psikolojik problemler vs.. bu sürecin ciddiyetini anlatmak için yeterli sanırım. Sigarayı bırakma kararı çok önemli bir adım ama bunun başarıya ulaşması için gücünüzü doğru yönde ve doğru şekilde kullanmalısınız. En güzeli sigarayı bir doktor yardımı ile bırakmak. Tek medikal çözüm bu bantlar değil. Bazı ilaçlar da mevcut. Gidin bir göğüs hastalıkları uzmanına, yada sigara bırakma merkezlerine, yardım istediğinizi söyleyin. Çabanıza destek bulursanız herşey daha kolay olacaktır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Artık çok güzel tedavi yöntemleri var. Bırakın arkadaşlar şu illeti, 2 yakınım sigaradan çekiyor şu an, ileride sevdiklerinizi üzmeyin. İşi ilk başta kafaya koyacaksın, sonra harika haplar falan var. Kafana bitirecem diye koyarsan, bitirirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 5000 Metre koşu yada saatte 35Km hızda pedal çevirmek Vücudunuza "verdiğiniz" zararı farketmeniz için en etkili yöntemlerden biridir...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hocam demesi kolay da ööle bırakılmıyor Bugün hiç içmedim mesela[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sana bir zararı yoksa içebilirsin sigarayı, mahzuru yok. not : ciddiyim.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar