neol Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 beyler nasıl yedekleneceği nette varda daha önce yedekleyen varmı onu soracaktım çünkü ben olayı çözemedim tam olarak. ben sadece hızlı erişimdeki sürekli kullandığım siteleri yedeklemek istiyorum. daha önce yapan, nasıl yapıldığını tam olarak bilen varsa bi yardım edin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 forumda bi ben opera kullanıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bi program vardı, adını hatırlamıyorum ama tarayıcının tamamen yedeğini alıyordu. Bi kez kullandım işe yaramıştı, ama bi daha hiç aklıma gelmedi. Her format sonrası sıfırdan başlıyorum. Opera link ile senkronize edersen tekrar kurup senkronladığında alıyor bookmarkları falan ama ayarladığın gibi öyle hızlı erişimde göstermiyor, sadece yer imlerinde kayıtrlı oluyorlar kendin sürüklüyosun hızlı erişime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Yok. Opera sync kayıtlı şifrelerden 50.000 sitelik history'e, speed dial'a kadar her eşyi yedekliyor. Yemedmede tek şey settings'deki ayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 neol said: forumda bi ben opera kullanıyorum galiba. welcome to the internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar