Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle bir klavye var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
286 klavyesi bulmak kolay ya, yaziciya falan gidin ben 2004 te mi ne almistim bi tane, cakada cukada yaziyodum. bi de 20 sene uzerinde maltepe icilmis, rengi falan sararmisti cok komik.
Mesaj tarihi:
abi gidip topliyim o zaman eheh temiz olanlari 100 dollar 200 dolar edenleri bile var seri numarasina gore ebayde. m serilerinin

http://www.ebay.com/itm/Vintage-IBM-Model-M-Space-Saver-Saving-Clicky-Keyboard-1391472-Dec-1987-/130832680086?pt=US_Vintage_Computing_Parts_Accessories&hash=item1e763c4496
Mesaj tarihi:
reampage said:

senko said:

klavyenin hası

Bende istiorum bundan

http://2-ps.googleusercontent.com/h/www.daskeyboard.com/images/products/mac/920x391xdas-keyboard-mac.jpg.pagespeed.ic.UrBJzM0382.jpg

mutlu mesut
Mesaj tarihi:
das tirt ya yani tirt degil tabi ama bende zaten filco felan var ben buckling spring die merakimdan istiorum ibm m cok sevilen bi klavye eski olmasina ragmen.

Das son secenek modern mekanik klavyeler icinde cunku numpadi var.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

elektroworld ve teknosalarda vardı bu. teknosadan almıştım sanırım. usb 600 diye aratınca çıkıyo tam modeli ne diye geçiyo bilmiyorum. 40tl vermiştim.

edik: 30tlye düşmüşlan. teknosa

abi bu işte bu ABOOOOOOOOOOOOOOOOV ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN
Mesaj tarihi:
evet, bi de virgülü de alıp daha da büyütenler var onlar da çöp.yukardaki klavye master race

lan ilk sayfadaki de öyleymiş ama benim internet proda büyük enter
Mesaj tarihi:
reampage said:

das tirt ya yani tirt degil tabi ama bende zaten filco felan var ben buckling spring die merakimdan istiorum ibm m cok sevilen bi klavye eski olmasina ragmen.

Das son secenek modern mekanik klavyeler icinde cunku numpadi var.

ya sen farklı bir tür arıyorsun o ayrı mesele
yoksa aman diyim das'a tırt deme çarpılırsın ,şahane klavye
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...