BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 isteyene halis toplu IBM mouse var, angara bölgeden çorladım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 286 klavyesi bulmak kolay ya, yaziciya falan gidin ben 2004 te mi ne almistim bi tane, cakada cukada yaziyodum. bi de 20 sene uzerinde maltepe icilmis, rengi falan sararmisti cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi gidip topliyim o zaman eheh temiz olanlari 100 dollar 200 dolar edenleri bile var seri numarasina gore ebayde. m serilerinin http://www.ebay.com/itm/Vintage-IBM-Model-M-Space-Saver-Saving-Clicky-Keyboard-1391472-Dec-1987-/130832680086?pt=US_Vintage_Computing_Parts_Accessories&hash=item1e763c4496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 elektroworld ve teknosalarda vardı bu. teknosadan almıştım sanırım. usb 600 diye aratınca çıkıyo tam modeli ne diye geçiyo bilmiyorum. 40tl vermiştim. edik: 30tlye düşmüşlan. teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://cdn.pclabs.com.tr/wp-content/uploads/2012/03/17415_31678.jpg Logitech g105 Şu kadarcık boşluk işini görürse başka bir şeye bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 reampage said: senko said: klavyenin hası Bende istiorum bundan http://2-ps.googleusercontent.com/h/www.daskeyboard.com/images/products/mac/920x391xdas-keyboard-mac.jpg.pagespeed.ic.UrBJzM0382.jpg mutlu mesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 das tirt ya yani tirt degil tabi ama bende zaten filco felan var ben buckling spring die merakimdan istiorum ibm m cok sevilen bi klavye eski olmasina ragmen. Das son secenek modern mekanik klavyeler icinde cunku numpadi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 olm bana logitech internet pro bulun lan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 FromTheHell said: elektroworld ve teknosalarda vardı bu. teknosadan almıştım sanırım. usb 600 diye aratınca çıkıyo tam modeli ne diye geçiyo bilmiyorum. 40tl vermiştim. edik: 30tlye düşmüşlan. teknosa abi bu işte bu ABOOOOOOOOOOOOOOOOV ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Tükenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 dükkanlarda varmış, kanyona gidip 3 tane falan alacam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 enteri kucuk klavyeler direk çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 evet, bi de virgülü de alıp daha da büyütenler var onlar da çöp.yukardaki klavye master race lan ilk sayfadaki de öyleymiş ama benim internet proda büyük enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 logitech g15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 reampage said: das tirt ya yani tirt degil tabi ama bende zaten filco felan var ben buckling spring die merakimdan istiorum ibm m cok sevilen bi klavye eski olmasina ragmen. Das son secenek modern mekanik klavyeler icinde cunku numpadi var. ya sen farklı bir tür arıyorsun o ayrı mesele yoksa aman diyim das'a tırt deme çarpılırsın ,şahane klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 olum teknosanın sitede yazan kalanmış lan hiçbir şubede yok, 1 tane teşhir buldum anca almadım onu da :( bana media keyboard 600 bulun :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar