Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

televizyon tavsiyesi yeniden^^

GEd

Öne çıkan mesajlar

ya da neyse ya, daha fazla yoramayacağım bu konu için parmaklarımı :)

cehalet hep bir adım önde olacak

kısa ama öz bir karşılaştırma için şurayı okuyabilir isteyen, eğer farkları merak ediyorsa gayet güzel özet geçilmiş. evet seri üretimde lcd teknolojisi pdp teknolojisinden daha eski zira hesap makinelerinde lcd ekran kullanılıyordu, çok araştırmacı arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

....

ayrıyeten çok klişe olacak ama plasma tv teknolojisi lcd'den çok daha yeni bir teknoloji, bugün led sandıklarınızın led backlit lcd olduğu gerçeğini göz önüne alırsak özellikle.
....

Bahsettiğimiz şeyin hesap makinası değil HDTV olduğunun farkındayız değil mi ?

Akıl çalışmaması olayı kızışmasın sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

SAMSUNG , kullanacagin mekanin boyutlarina uygun olan genislikte bir ekran memnun eder.

Oyun konsolu ile kullanacagindan, ekran tazeleleme frekansi yuksek olan bir model tercih edersen iyi olur. Tahminim 120 HZ isini gorecektir.

Ben evde Samsung kullaniyorum. Cok memnunum dersem yalan olur, dehset memnunum. Internet baglantisi bir boka yaramiyor demis bir arkadas, yaramaz tabi, bilgisayar almiyorsun televizyon aliyorsun. Internet baglantisi vasitasi ile TV den direk Netflix ve Blockbuster dan direk stream edebiliyorsun movie ( TR de isn VPN lazim herhalde) , gerisi zaten bos, youtube ve Pandora da var.

Samsung uzak duracaksan Blueray player larindan , Home theater cihazlarindan, paketlerinden kac derim. Wireless speakerlar zaman zaman connection drop etmekte, receiver zaman zaman donmakta, reset istemekte ki teknik servise gore malesef en azindan bendeki modelde durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung almak istiyorum ama beni engelleyen tek şey 2 3 sene TR ye dönmek istemem ve tvyi taşımakla uğraşmayacağımı düşünmek.

Kararsızlık kötü.

Bugun satıcı samsung yanında şöyle bişi gösterdi.

SONY KDL-46EX725

http://www.amazon.de/Sony-KDL-46EX725BAEP-Fernseher-Full-HD-Motionflow/dp/B004K6L1UI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334596484&sr=8-1

46 ekran. Benzer 46 ekran Samsungdan 400 euro kadar ucuz. Ama emin olamadım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Pek bilgili degilim aslen TV konusunda ama kendim alisveris yaparken, Sony hakkinda pek olumlu seyler soylenmedi bana, onuda su sekilde acayim yanli$ anla$ilmasin, Sony anladigim kadari ile iki tip kalite urun uretiyor, birisi cebi dolu olan arkadaslar icin, bu bizim sevip begendigimiz SONY, digeri rekabet edebilmek icin .. ama dedigim gibi kafani daha bulandiriyor olabilirim.

TV de beni en cok ilgilendiren sey girdi ciktilar, kac tane HDMI, kac tane component, PC girdisi , legacy ne var ? (S-Video gibi benim gibi Play Station 2 felan da varsa) ve de bu girdi ciktilarin TV deki konumlari, on panelde ne var arka panelde ne var gibi. Zira takilan cihaz sayisi arttikca, bunlar asil problem oluyor.

Sonucta ne alirsan al, 3 sene sonra tasimak istemesen koyarsin satisa degerinden assagiya gider herhalde diye dusunuyorum. gerci hic TV satmadim ama sen ben disinda netde satilamayan urun yok ;-)
Sosyal ağlarda paylaş

vadaa said:

bende birkaç soru sorucam arkadaşlar usb den film izleyebilirmiyim izlersem format ne olur ve ekran film vs çözünürlük nasıl olur bunları soruyorum çünkü tvmiz çok eski ama maşallah 10 numara :)

USB olayina bir iki kere denedim, ne destekledigini ancak alacagin TV nin dokumantasyonundan acikliga kavusturabilirsin galiba, ama normal sartlarda USB olayida cok verimli gelmiyor bana, verimli derken kullanici dostu gelmiyor, USB ye at tasi, tak cikar gibi ozellikle HD yayinlar icin bir blueray ripinin 10-20 gig lerde oynayabildigini dusunursek, arsivci bir adamsan da cozum olmuyor ama casual kullanici isen, arada bir usb stick de bisi takip bakiyorum dersen herhalde ise yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuna ne diyorsunuz ?^^

Samsung UE46D6200TSXZG

http://www.amazon.de/Samsung-UE46D6200TSXZG-3D-LED-Backlight-Fernseher-Ready-schwarz/dp/B004QF0R30/ref=dp_return_2?ie=UTF8&n=562066&s=ce-de

Fiyatı iyi birde samsung ^^

oha vazgeçtim bu ne ya. LED tv yazıyor başlıkta en altta ufakça aslında LCD tv olduğu ama LED ışıklandırması olduğu yazıyor.

oeh kafam karıştı LED tvlere mi genelde bu isim veriliyor ??
Sosyal ağlarda paylaş

Marketing kölesi oldum. Şaka bir yana panasonic dışında bir plazma yok zaten piyasada. Enerji gideri dışında negatif bir şey göremedim.

Hedefim 46 47 inç LG veya Samsung almak. Samsung az tuzlu geldi taksitle almayacağım için, istediğim model 1200 euro. LG nın modeline denk gelemedim 46 47 lik onu aranıyorum.

800 euroya bir tv kıstırmayı planlıyorum yada gaza gelip samsungu alıcam.

ELektronik eşya alma konusunda çok kararsız ve bir o kadar sinir bozucuyumdur asdasdas
Sosyal ağlarda paylaş

benim televizyon alma sürecim:

-meraba tv bakıyodum ben
+var mı aradığınız marka model vs
-yoo, pek anlamam da zaten.
+bakın bu lg var kampanyada bık bık kontrast bık bık hertz cart curt...
-şu samsung nasıl?
+onun şusu yok busu yok..
-olsun beyazmış o, güzel duruyo, sar bana onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu alıyorum

Samsung UE46ES6710

Bugun alıcaktım ama satıcının salaklığına geldim. Mağazada 1500 euro, amazonda 1200 euro alet

http://www.amazon.de/gp/product/B007H727WS/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=

Adam baktı ama bunu amazon satmıyor dedi. O esnada amazonda başka satıcı gostermiş, oysa direkt amazonda satıyor.

Amazon fiyatını gosterınce magaza o fiyattan satıyor normalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...