Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konumuz ÖSS

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

gunde 700 soru yalandir arkadaslar, girdigim senenin (1998) 52. si oldum, benden onceki kisilerin 4 te biri sinif arkadasimdi, fakat 700 soru ne yaptim, ne yapani gordum ne de isittim. olmayacak islere kalkisip kendinizi helak etmeyiniz, gunde 700 soru cozen adamin beyni sulanir zaten, beyninden deil omurilikten yapar sonra sorulari. Baskalarinin gazina gelmeyiniz, her insanin ayari farklidir, ama 700 soru yapan adam normal deildir, kendinize referans almayiniz
tavsiyem, onceki sinavlarin sorularini cozunuz, ayrica cok test yapmak istiyosaniz da gunde 200 soru adam olana cok bile derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

sinava girecek olan herkese basarilar ve de kolayliklar diliyorum tabi :) (insanin hayatinin bi kac saate baglanmasi ne kadar uzucu ama yapacak bisey yok tabi herkes geciyo ayni yerden)

bi de sinav gecince, insan kendini sanki hala calismaya devam edecekmis gibi hissediyo, sonra ertesi gun uyaninca bi 'lam nooldu' diyo, sonraki bi hafta 'lam bi seyler yapmam lazim ama ne' hissi oluyo (bi nevi sudan cikmis balik durumu), sonra gonul rahatligiyla tatile cikabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wacky, 16 May 2003 23:35 tarihinde demiş ki:
Ben o çalışma temposu olayına hala giremedim... 1 ay var ama hala adam akıllı oturup çalışamıyorum.. veremiyorum kendimi olmuyo.. Sıkılıp kalkıyorum başından.. Hep böleydim ben zaten... Hıyarto ben[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

lem wacky beni mi tarif edion, kendini mi? lol..

harbi ya. bi türlü hava giripte çalışamıyom uzun süre..
taş çatlasın 3-4 saat oturabiliom ya.. daha fazla kasamıyorum kendimi.. :-(

Beyler, Bayanlar ŞAFAK 29, hatta bugünüde saymassak 28!!! ıIınNnGAAAA! :-(

BANA MATEMATİK GEREK!!!!! şöle bi 5-10 tane daha yapsam yeter bana.. ühHhü.. söZel sıKıntıM yoQ ama deDiQim qißi Mat. =[

Bu Arada Bana Da Gelmedi Henüz ya.. (Samsun / Merkez)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
...........................................................
Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz,
ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!!
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

benim dersler orta okulda felan iyidi lise 1 dede iyidi hani kalma korkusu felan :) sora gectim iide sonucla gectim bi rahatlik bu sene acaip rezalet otesi oldu bütün calisma kabiliyetimi felan kaybettim hicbisi bilmio gibiyim artik herseyi unuttum..üni cabamda kalmadi artik seneye lise 3 ama 1 senede neolurki yani gecmis ola :)[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 17 May 2003 00:37 tarihinde demiş ki:
ah babacumcum ah, ben de öys'ye ilkokulda girmiştim, insanın kıçı başı tutuluyor ööle 3 saat be.

az kaldı di mi?
başarılar hepinize :))

hehe biliyorum ehliyet sınavına da mihriban boysanın ilköğretim kısmında girmiştim iki büklüm olmuştum :)

ahh ahh bir zamanlar küçücüktük bir sıraya 4 kişi sığıyorduk şimdfi o sıralara tek başıma sığamayacam :P

ne noslatji olacak haa[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

Giriyorum ama nerde bir umut var nerde bir eğlence...Sadece içimde kırgınlık ve kızgınlıkla giriyorum..Giriyorum çünkü hiç bir zaman esas istediğim amaçlarıma TM den Yada ÖSS den açılamayacağım için giriyorum.Eşe dosta,Ana babaya "hoş" ve iyi görünmek için giriyorum.Eh...Her ne kadar Biyolojiyi,kimyayı,fiziği ve diğer tüm dersleri sevsemde hocalar sayesinde artık hepsinden Açık bir şekilde nefret ediyorum.
Güzel bir matematik zekam olduğuna ve en kazık soruları çabuk yapabilmeme rağmen hoca sağolsun dedirtecek şekilde matematikten soğudum ve şu an aşırı derece nefret ediyorum..
Ne oldu? Kayıp? Hayır...

Kader...

Kader yolları göstericek olan tarafta ilerletir..Son 3 hafta...

Hatta 2...

yarın bir bakacağım 1 olacak..Ardından belki yazılacağım belki yazılmayacağım üniversiteye...

Üniversite bir bitecek

iki gelecek..

üç

dört derken...bitmiş olacak üniversitede...ASkerlik gelecek.Vatanm uğruna belki öleceğim belki sakat kalacağım belkide aşırı kolay bir şekilde yapıp döneceğim..Sonra ne olacak? Evlilik? HAyır..Bu kısım yok..Atlayalım..

İş bulma...İşini bulduktan sonra hayat belki bir araba kazası belkide kafaya saksı düşmesi ile sona erecek...

Son...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 18 May 2003 01:33 tarihinde demiş ki:
said:
Cassie, 17 May 2003 23:43 tarihinde demiş ki:
göztepe ihsan kurşunoğlu lisesi

süper ablam bilmiyo burayı yazmış genede... anneme soruodu
"Annee bura nere be?" diye

çok zeki kardeşim
hangi okulda gireceğimi biliyorum tabi ki de ama okulun koordinatlarını bilmiyorum :)
okulun yerini bilmemem buraya hangi okulda gireceğimi yazmamla nasıl bir tezat teşkil ediyor ki "yine de" diyorsun?
illa bana bulaşacaksan bari mantıklı bir biçimde yap :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ulem bana Tuzla cıktı ühühüh ne yapacam ben tuzlaya gidecem sabah sabah böle is olmaz öss yi protesto edecem ankaraya gidip fenerbahceden tuzlaya gidilirmi be ne biçim iş söle yassalardı bi fenerbahce lisesi falan olmaz böle iş ya girmeyecem ben falan diyecem nerdeyse öss ye gimek bile zulum bea
Sosyal ağlarda paylaş

En son girdiğimde hiç çalışmadan 153 küsür bişi almıştım bi dahada girmedim gereksiz offf 4 sene okuyon ondan sonra iş bulamıyon farmı bööle bi ülke ya sen önce 4 sene emek ver ondan sonra asgari ücretle amele gibi tuvalet temizle ondan sonrada geçmiş oraya ünv okumamış 550 kelle gelsin seni yönetsin iş mi lan bu eheh :

İsyannnn Ulann Topunun geçmişine kibritsuyu

[hline]Camelot Knight
Avalon

[Bu mesaj Gawain tarafından 22 May 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...