reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaşlar kazaa ve imesh den indirmek oldukça yavaş ve sorunlu, eğer bildiğiniz başka bir program veya site varsa yazarsanız sevinirim..teşekkürler[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bence Kaza Lite ben en cok onu kullaniyorum genelde yabanci dinledigim icdin aradigim her seyi hemen hemen bulabiliyorum. Hem Normal kazaa daki gibi reklam iviz zivir yok Indirmek istersen imzamdaki home page dek softwares bulumunde var. Ama baska alternatif programlar istiyosan emule ve dc++ diye programlar var onlari bi dene[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Şu an MP3 için en iyi seçeneklerden biri ARES programı olarak gösteriliyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 dc++ sana yetecektir[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 soulseek de güzel[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 torrent mp3 olayında çok kötü. her ne kadar ABC'yi tavsiye etsem de.. edonkey/emule/emule plus ise queue olayında tam bir felaket. ancak bazı alman-türk gruplarına girebilirsen, o sayede onlardan hızlı hızlı çekersin. kazaa lite k++ yerine direk normal kazaa kullananı dövüyorlarlarmış. Yani spywarelerle adwarelerle kim uğraşır? Kazaa mp3'te en iyi program. Yazıyorsun, "baris manco - kara sevda" sana onlarca kara sevda geliyor mesela, ondan sonra da en çok user olanını seçiyorsun. Kazaa mp3'te en iyi olanı bence, 256k kablonetimle 30kb/sn hızla çekiyordum. Torrent'te 25kb/sn'ye çıkıyor ama her mp3 bulunmuyor bir de full album indiriyorsun, türkler yok. emule ise 10kb/sn'yi gördüğümde bayram ediyordum[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kazaa lite ...de fena degildir ozellikle mp3 ler icin bulunmaz hint kumasi :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=93827 bi bakin isterseniz bir şık en azindan :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar