Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iç dış tekerlek değişimi fren tellerinin değişimi kaça patlar bilgisi olan varmi ? birde izmir özkanlarda yada taşkentte bisiklet tamircisi varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yanlış anlamazsan; nasıl bir erkeksin sen, iki alet de mi tutmadın, üç vida da mı sıkmadın hayatında diye soruyor ve ortadan kayboluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bisikletçi bul google'dan ara sor en mantıklısı. iç lastik 5-10 lira bişi onu biliyorum, dış da 30-40 falan diye tahmin ediyorum. fren falan bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iç lastiği takmak kastırabilir ama fren telini falan halledersin yahu kendi başına, ne tür frenler? disk falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://www.okuloncesiavm.com/cailloubisiklet/images/caillou_bisiklet/caillou_kucuk_bisiklet/pempe_Small_1_kc.jpg bunlarda iç dış lastik yok tubeless lastik diyorlar fren telini bilemedim, komşu kızına sorayım geçen yıllık bakımını yapıyordu, gizem 5 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://bicycletutor.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 getir ben tamir ederim diyecemde hacı istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya bisiklet 4 3 senedir yatıyor... bodrumda benlik yapcak bişey yok. güzel bir bakım lazım. ama arayışlarım devam ediyor.. etrafımdada bi tane bisiklet tamircisi bilen yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Izmirde her yer bisikletci degil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 forgiver said: http://www.okuloncesiavm.com/cailloubisiklet/images/caillou_bisiklet/caillou_kucuk_bisiklet/pempe_Small_1_kc.jpg bunlarda iç dış lastik yok tubeless lastik diyorlar fren telini bilemedim, komşu kızına sorayım geçen yıllık bakımını yapıyordu, gizem 5 yaşında hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Llama said: iç dış tekerlek değişimi fren tellerinin değişimi kaça patlar bilgisi olan varmi ? birde izmir özkanlarda yada taşkentte bisiklet tamircisi varmi huun said: yanlış anlamazsan; nasıl bir erkeksin sen, iki alet de mi tutmadın, üç vida da mı sıkmadın hayatında diye soruyor ve ortadan kayboluyorum. Uğraşana kadar taşıma vs ile ( bide kazıklarlar tahminen ). kendin yap abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 karsiyakada biliyom ben tamirci istersen soylerim hey gidi gunler yaaaaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Kaliteli bir marka ise bisikletin, adamlar tamir ederken başında dur yoksa içinden orjinal malzemeleri yok edip yerine uydurukları takıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar