Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iç dış tekerlek değişimi fren tellerinin değişimi kaça patlar bilgisi olan varmi ? birde izmir özkanlarda yada taşkentte bisiklet tamircisi varmi
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yanlış anlamazsan; nasıl bir erkeksin sen, iki alet de mi tutmadın, üç vida da mı sıkmadın hayatında diye soruyor ve ortadan kayboluyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bisikletçi bul google'dan ara sor en mantıklısı. iç lastik 5-10 lira bişi onu biliyorum, dış da 30-40 falan diye tahmin ediyorum. fren falan bilmem.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iç lastiği takmak kastırabilir ama fren telini falan halledersin yahu kendi başına, ne tür frenler? disk falan mı?
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://www.okuloncesiavm.com/cailloubisiklet/images/caillou_bisiklet/caillou_kucuk_bisiklet/pempe_Small_1_kc.jpg bunlarda iç dış lastik yok tubeless lastik diyorlar fren telini bilemedim, komşu kızına sorayım geçen yıllık bakımını yapıyordu, gizem 5 yaşında
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 getir ben tamir ederim diyecemde hacı istanbuldayım.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya bisiklet 4 3 senedir yatıyor... bodrumda benlik yapcak bişey yok. güzel bir bakım lazım. ama arayışlarım devam ediyor.. etrafımdada bi tane bisiklet tamircisi bilen yok yahu
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Izmirde her yer bisikletci degil mi yahu?
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 forgiver said: http://www.okuloncesiavm.com/cailloubisiklet/images/caillou_bisiklet/caillou_kucuk_bisiklet/pempe_Small_1_kc.jpg bunlarda iç dış lastik yok tubeless lastik diyorlar fren telini bilemedim, komşu kızına sorayım geçen yıllık bakımını yapıyordu, gizem 5 yaşında hahaha
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Llama said: iç dış tekerlek değişimi fren tellerinin değişimi kaça patlar bilgisi olan varmi ? birde izmir özkanlarda yada taşkentte bisiklet tamircisi varmi huun said: yanlış anlamazsan; nasıl bir erkeksin sen, iki alet de mi tutmadın, üç vida da mı sıkmadın hayatında diye soruyor ve ortadan kayboluyorum. Uğraşana kadar taşıma vs ile ( bide kazıklarlar tahminen ). kendin yap abi
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 karsiyakada biliyom ben tamirci istersen soylerim hey gidi gunler yaaaaa :'(
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Kaliteli bir marka ise bisikletin, adamlar tamir ederken başında dur yoksa içinden orjinal malzemeleri yok edip yerine uydurukları takıyorlar.
Öne çıkan mesajlar