MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi düşüp duruyorum öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 klasik blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 5. bountyde dc yedim hay amnzırnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 said: BlizzardCS @BlizzardCS 6 sa. We are looking into the reports of disconnections in #D3. Leaving general/public chat channels seems to help: http://bit.ly/1qsZF3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Update var onu yüklesin deyip oyundan atıyor, hiçbir şey yapmıyor, giriyorum tekrar aynı şeyi söylüyor, server mı kapandı hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xroads Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Selamlar, Uzun suredir problemsiz oynuyorum d3 son patchden sonrada 2gun sorunsuz oynadim ancak, dunden beri surekli network lost hatasi aliyorum. Oyuna giriyorum 1-2 dk icinde oyundan dusuyorum. Ne yaptiysam cozumu bulamadim. Bu konuda onerileriniz var mi? Forumlarda bir cok mesaj var bu konuda ancak herhangi bir cozume rastlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 makineni yan yatırdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bir gün oynarken laptop eriyecek sanırım. Odada klima açıyorum anca oynanabilir hale geliyor. FPS en fazla 20 görebildim, genelde ortalamam 8-10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 alla alla bi türlü online olamiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar