fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 o ne abi hardcore charı gibi . sıkılıyor insan pack keserken. yap dps ac archon gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 level 50'lerde hell'de kasmak uzere bir build yazabilcek biri var mi? hic wizard oynamadim arkadas kasamamis rica etti 60 yapmam icinde onun icin soyle cok kasmicak, kite gerektirmiyecek bi build yazana +rep. 17k hp 6,5k dps var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 300-500 k ya lvl req. reduce lvl 10 bi one hand al 700+ dps sonra her seye tek ata ata ilerle 4 tane 60 kastım 50-60 arasını hep o tip silahlarla kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 dun 965 dps lvl req -16 dusurdum 500k ya sattım iyiymi yaptım acep 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Çok ucuza satmışsın, 10m den fazla ederdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 saka maka inferno act2'ye geldim yahu. Tebrik ediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Şimdi melee olmayan ama dayanıklı bir wizard oluşturmaya çalışıyorum. Şuan Force armor ile 30k hp 550 all res - 4500 armor civarı bişeyler var. Act 3 de %35den fazla vuran moblar var hala Prismatic armora geçince resler 800 oluyor armor hala 4500. 1 All Res = 10 Armor oranından uzaklaştıkça verim azalacağından pek bir esprisi kalmıyor sanırım prismatic armorun. Prismatic armoru verimli bi şekilde kullanabilmek için All Res yerine Armor veren itemlere mi yönelmek gerekecek. 2sini bir arada main statlarla beraber bulmak çok zor oluyor. Str kullanmıyor zaten wizardlar armor oldukça düşük. Napsam bilemedim şöyle ölmeyen bir wizard oluşturmak için... Glass canonu bıraksam o da dpsi çok azaltacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 lvl 34 wizard ellerinizden oper :) yalniz bisiyi merak ediyorum, attack speedi arttiran itemlarin signature speelleri hizlandirma gibi bir etkisi yok degil mi? tamamen gerenksiz yani attack speed olayi wizardlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Olur mu ya, attack speed herşeyi hızlandırıyor. Wizard içinde çok önemli ama eskisi gibi itemlerde çok olmadığı için direk attack speed toplama şansı olmuyor. Ama hala çok önemli, crit+crit damage toplarken arada itemlerde attack speed de olursa çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 senko said: lvl 34 wizard ellerinizden oper :) yalniz bisiyi merak ediyorum, attack speedi arttiran itemlarin signature speelleri hizlandirma gibi bir etkisi yok degil mi? tamamen gerenksiz yani attack speed olayi wizardlar icin signature'ı hızlandırmasa 2h alıp takılırdım wep damagedan allah olurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 signature spelleri hızlandırıyor yani biraz attack speed kasayım o zaman ben, şimdiye kadar hep attıydım attack speed özellikli zımbırtıları, ölümüne int gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 pek bi önemi yok 60 olana kadar. 15-20 saatlik bi gameplay zaten 60 olmak. ondan sonrası uğraşırsın gear ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hizir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 carsi karisti :) GOD MODE Wizard "exploit" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z3UTnUA6ioA#! Step 1: Select Teleport – Fracture. Bind it to a key Step 2: Select Archon, tested with Improved Archon Step 3: Hover your mouse over or near your charcter Step 4: Press Teleport Step 5: QUICKLY(!) Press Archon http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6146816331?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Fixlenmeden god mode oynamak isteyen wizardlar kaçırmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lvl60a dayanırım bugün düzeltilmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bütün streamlerde bu bug var şuan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Muhtemelen bugün akşam saatlerine kadar fixlenmez. Oyun tam kepaze hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 millet deliler gibi aktı act3'e, düzeltilene kadar 1-2 haftalık farmlarını yaparlar 1 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yetemedim ben ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 benimde yemedi yapmaya ban gelir beni bulur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 denedim süper de çıktım oyundan ban korkusuyla... banlamasınlar ama kendi kabahatleri yüzünden oluşan bugdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hizir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 esas bu konuyu derinlemesine arastirirsa blizort bakalim neler bulacak. Bu bug ne zamandan beri var? kimler kimler kullanmis? RMAH da ne kadar para donmus bu bugi kullanan kisilerce yapilan satislardan? ama olayin diger bir yuzu, hala bir blue almamis exploitten bahsediyoruz...kisacasi, ban gelse ne yazar bu saatten sonra, gelmese ne yazar. Bildigin uluslararasi davalik durum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 millet 300+ mf ile act3-4 farmlıyor ben ban korkusuna yapamıyorum. Wizardların yarısı kullanıyor sanırım şuan bugu hepsine mi ban atacaklar lan biri gaz versin de toplayım itemcikleri rahat rahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar