orly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Wayne said: adam asmis ya geara baktim bildigin end game gear gibi bisey su anda ve adamda 220m var offhand e 110m harcamis falan. bana sanki baya bi para akitmis gibime geliyor ama rmahten bilemicem. bu kullandığı offhande mi 110m harcamış? rmaha para akıttığı garanti bence çünkü 2 taraftanda resistli falan bot araştırıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 rmaha niye para akıtsın adam, item farmladığı yere ve farm hızına bakınca günde 100 euro'dan fazla satış bile yapıyordur bu hızla. Sanki rmah ona para akıtıyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 son halim. resisti fazla mı abartmısım ? eger oyleyse dpsye abanıcam biraz cok cılız kaldı. bir de build önerirseniz sevinirim. glass cannon aldım mı 22k ya cıkıyor ama ress gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ayfon said: hell'de her elite pack'te ölüyorum ya.. yeter lan! http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 orly said: Wayne said: adam asmis ya geara baktim bildigin end game gear gibi bisey su anda ve adamda 220m var offhand e 110m harcamis falan. bana sanki baya bi para akitmis gibime geliyor ama rmahten bilemicem. bu kullandığı offhande mi 110m harcamış? rmaha para akıttığı garanti bence çünkü 2 taraftanda resistli falan bot araştırıor evet chatte yazmisti herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 çok zevkliymiş lan melee wizard. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WXYhVO!gab!YaZcYc şu buildi kullanıyorum da energy twisterin rune degisebilir mi sanki? dün gectim infernoya şimdi kulle yolundayım 1 kez öldüm daha. çift elite pack geliyor onu bile tanklıyorum 4 kişilik oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Aluriel said: çok zevkliymiş lan melee wizard. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WXYhVO!gab!YaZcYc şu buildi kullanıyorum da energy twisterin rune degisebilir mi sanki? dün gectim infernoya şimdi kulle yolundayım 1 kez öldüm daha. çift elite pack geliyor onu bile tanklıyorum 4 kişilik oyunda statsların nasıl ben de deneyım bi melee wizard merak ettim valla. oynanıs tarzıyla iligli bi kısa bi bilgi de alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 %35 crit var, 20k civarı dmg, 900 all resist, 48k hp biraz değiştirdim ama skilleri. akşama yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WVOgXh!cag!aYcZab healing blades pek bişeye yaramadığını farkettim. diğerlerini deniyorum. aynı şekilde frost nova da thrash moblar hariç pek bişeye yaramıyordu. onun yerine magic weapon denedim biraz. daha iyiydi nispeten ama daha sonra time stop önerdi elemanın birisi. daha güzel oldu böyle. explosive blastında rune değiştirdim. passivelerden de evocation yerine prodigy aldım daha fazla twister spamlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 peki life regen ve life on hit durumun nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 crit / crit dmg stackledim bana en uygun build ne olabilir? 500 600 all res de var accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 critleyince cd sıfırlayan melee dalgametre işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 EVIL_DeaD said: peki life regen ve life on hit durumun nasıl? life regen yok, loh 376. 1k loh ile de denedim de yani çok farkı yok gibi geldi, biraz daha rahat tabi. siegebreakeri kestim az önce ama bazı kombinasyonlar çok zor oluyor ya act3te. özellikle ranged packler. onlar bana vuramıyor dogru düzgün time stop sayesinde ama ben de onlara vuramıyorum asdfsd. bi de mesela frost yada feara birinden çıkmadan diğerine arka arkaya yakalanırsam diamond skin yenilemek sorun oluyor 1-2 tane twister yoksa etrafta. ona çözüm bulamadım baya sıkıntılı o tarz durumlar. bu arada dmg düsük benim öyle bi harcama yapmadım ciddi anlamda. barbarian ile farmlarken düşen itemlar falan var hep. bi tek dün çok ucuza 7.5 critli %30 blocklu stormshield buldum. onu kullanıyorum şu an ama satıcam onu eski sacred shield kalacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 storm sucks sat onu al güzel bi rare kalkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 satmak için aldım zaten ya ucuzdu baya. 30 block, 7.5 crit falan. güzel bi rare bakıyorum arada ama çok para yatırmam sanırım ya. 2 gün eğlendirdi işte :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 samaella said: critleyince cd sıfırlayan melee dalgametre işte meleesiz yok mu yav arcane orb kullanıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 melee ile alakası yok o olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 merhaba arkadaşlar.. +6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak.. 1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN 28 ADET İNFERNO ESsenCE 5 ADET İNFERNO TEAR 8 ADET SECRETS 100 K arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:) link http://www.justin.tv/havadakarada_ havadakarada#2489 tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hell'de rakanoth reskill'e bagladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Act 2,3'e geçmek için infernoda, tam olarak bir wizard için ne gerekli; Dps 30k Health 25k Resistler kalkanlı min 690 MF 5 Valorlu 250 Crit ve crit bonusa hiç gitmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 rakanoth için life regenli eşyaları çıkar sonra vit veren eşyaları çıkar logout ol sadece vit verenleri geri tak ondan hp 35% in altında kalsın sonra familiar (ancient guardian) hydra(venom) teleport(wormhole) magic missle (seeker) ile kes rakanoth u dibine teleport olunca hydrayi atip teleport ol ekran dışına kaçıp magic missle salla uzakda olursan add spawn etmez ancient guardian olduğundan ölmezsin(35% in altına hp olduğundan bir vuruşu(tele olup tek attığı vuruşu) absorb edeceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Fefe said: Act 2,3'e geçmek için infernoda, tam olarak bir wizard için ne gerekli; Dps 30k Health 25k Resistler kalkanlı min 690 MF 5 Valorlu 250 Crit ve crit bonusa hiç gitmedim... crit kasmadan imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Üstteki şeyler uygunsa ben niye geçemiyom bre %36 crit, 28k dps, 32k hp, 750/800 all ress ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 res ne abi dps çok düşük . resten kıs dps gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 %35 crit var, 20k civarı dmg, 900 all resist, 48k hp azmodandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar