Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leisure Suit Larry 6...


Eagle_eye

Öne çıkan mesajlar

EagleEye'ın (dallama paladin) klonu mu çıkmış bana mı öyle geldi?

cevap olarak: bu oyunlar sanırım hala abandonware olmadı. Bu yüzden ancak warez sitelerinde bulabilmen mümkün. Ancak şansını p2p (özellikle bittorent ve www.suprnova.org tavsiyemdir) programlarında deniyebilirsin.
Belki bir umut, www.tuol.org'daki sitelerden birinde bulabilirsin, ancak dediğim gibi abandonware olmadıysa hala, o sitelere koymamılardır.

ha bir de bir not: bir topiği birden çok yerde açma, moderatörler zaten gerekli gördüğü yere taşır, ekstradan senin açmana gerek yoktu.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aahah harbi ne iş uyuzluk olsun diye mi acaba yoksa eagle eye mı harbi nicki merak ettim. "leisure suit larry 6+download" diye aratırsan googledan bir çok şey bulacagına eminim...[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol
- koyunca adam, _ koyunca tip mi oluyo :p
adam sevmiş seni işte sevinmen lazım, izinden ilerliyo ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...