vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hadi ya yapma be abi ama oyun acıdı desolate sand da ilk kestiğim beyaz mobdan stormshield düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dmg durumlarınız ne? dual wield ile 48k buffsuz yapabildim, life on hit almazsam 55k ya kadar cıkar heralde, ama life on hit rahatlıgından vacgecemiyorum :D 2.01 aps cift dagger, 31 crit chance 280 crit dmg 810 all res 900 life on hit 43k hp hp dusurup biraz daha dmg alınabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 700 civarı allres, 6-7k armor (belki daha fazla), 50-60k dps, 400-500 crit dmg diyorlar monk için ama ne kadar zor bunu yapmak tam bilmiyorum...Bazıları LoH kullanmıyor filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 400 500 crit dmg cok iddialıymış zaten 400 500 crit dmg alıp loh yapabilmek imkansız. silahımın teki 930 teki 830 dps ama soyle bi mekanik var tabi, daha hızlı attack speed = daha cok life on hit, daha cok crit ve buna istinaden daha cok cyclone = daha cok dmg. o yuzden 1200 dps axe spear mace filan kullanmıyorum, cok yavas kalıyor monka yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Main hand'e daha yavaş, offhand'e nispeten daha hızlı dagger vs alın demişlerdi 1-2 yerde ama ben tabii o kadar oynayıp test edemiyorum, maddi durumumda imkan vermiyor iyi silahlara:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 valla ben o mekanigi tam bilmiyorum bilen birisi acıklasın bende ogreniyim :) ama status barda yazan aps her silah icin ayrı hesaplanıyor gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Benim bildiğim cyclone dmgı main hand baglı off hand ıle alakası bıle yok main hand dmg ile ilgili yavas sılahın dmg daha yuksek oldugu ıcın cyclonelar daha çok vuruyor deniyor ama bana sorarsanız AS>dmg =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 merhaba arkadaşlar.. +6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak.. 1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN 28 ADET İNFERNO ESsenCE 5 ADET İNFERNO TEAR 8 ADET SECRETS 100 K arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:) link http://www.justin.tv/havadakarada_ havadakarada#2489 tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 71k dps glass cannon denedim güzel oluyor söyle cd reset olsa critleyince wizard gibi imba olacak aslında ehueh serenity bitince fena oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Lind3r0th said: Ben değil elemanın biri izliyorum stream yapıyor çocuk ekledim listeme gear baktım olay crit+crit dmg loh hiç yok çocukta act3 farmlıyor güle oynaya Aha bu çocuk izle plx dual wielde gecmis tren gibi gidiyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 simdi bir monk kastım sunun coklu loot olayıyla ugrasayım zaman gecsin duserse de biraz loot toplamıs olurum diyorum. nasıl bir build ve gear lazım. kac all res lazım falan sadece act 1 yapıcam yardımlar icin saolun simdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 400 all resist yeter act1 icin, kafana gore biraz lifeonhitte kasarsan durmadan tren gibi ilerlersin geri vites yapmadan :D 8 10 k dmg filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 build ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 20 civari crit yapabilirsen http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#aXVigh!XdU!abYcYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 drop bug kasmıcaksanda exploding palm yerine blinding flash alabilirsin. gear dexine gore mantrayi dmg mantraya cevirebilirsin son rune ile kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 o buildde çok spirit artıyor ya aynısını kullanıyorum ben mantra spamliyorum hersey cdda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 exploding palm exploiti nerflenmiş sanırsam popla denerken en fazla x2 loot düşürtebildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 benim statlar bunlar. loh yok gordugunuz gibi. ama gemi gibi ilerliyorum act1 de problemsiz. ama bir problemim var o da exploding palm ı beceremiyorum alısıcaz karambolde biri once ölüyp falan. ikinci olarak da simdi main hand cok damage off hand cok loh cok stat az dps mi olması lazım? silahlarım levelladıgım silahlar bisey yok ustlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Kaede said: exploding palm exploiti nerflenmiş sanırsam popla denerken en fazla x2 loot düşürtebildik gayet çalışıor.15 dakka önce falan bi run yaptımda 5 valor 250+ mf ile 7-8x rare item gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 5 gün önce falan denediğimizde x2 den fazlasını görmedik ki threaddeki resimlerden daha önce gayet düşürdüğümü görebilirsin enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bana cevap yok mu laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yok, cok soru sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 screwy said: benim statlar bunlar. loh yok gordugunuz gibi. ama gemi gibi ilerliyorum act1 de problemsiz. ama bir problemim var o da exploding palm ı beceremiyorum alısıcaz karambolde biri once ölüyp falan. ikinci olarak da simdi main hand cok damage off hand cok loh cok stat az dps mi olması lazım? silahlarım levelladıgım silahlar bisey yok ustlerinde exploding palmın nesini beceremedin anlamadım sweeping wind kullanma bide bütün monk spirit generator abilityler aoe vuruyor 10% a getirip switchleme diğerine sırayla vur hepsine işte 30-40% civarında gezsinler bazı setuplar var ama problem oluyor baya ranged moblar falan onların dışında 15% gibi at palm sweeping wind vur 30%< diğer moblar ölüyor. main hande yavaş off hande hızlı gibi bi olay yok ama main hande yavaş bi silah koyarsa cyclone damage artıyor diye biliyorum onun yerine LOH veren 2 tane dagger takabilirsin 7~10%crit 100+dex bi shieldde iş görür ama çok gerekli bulmuyorum hala monk ve shield olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 moblardan biri hep hızlı ölüyor. ayarlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ya beyler biraz önce sanırım kendi kendimi kazıkladım, bid kapışıyorduk 9 10 11 derken 12m e kaptım. şimdi kendi silkmiş gibi oldum galiba. offhand olarak kullanıcam tabi uzun zamandır duzgun bir offhand arıyordum onun gazıyla abarttım herhal http://i.imgur.com/TSmWI.jpg elimden çıkarmaya mı çalışsam kazıkladım mı kendimi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar