ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 %20 ila %30 arası criti alacaksın. dw oynayacaksan silahlarından loh + socket arayacaksın.500+ loh bide sockete crit damage. 40-45k hp 600-700 all resist olacak. tavsiyem neck ile glovestan yuksek crit chance alıp ringlerden ias/crit damage alman.ama her türlü kombinasyon olur. bende su anda sadece loh sıkıntısı war 1k loh buldunmu bu statlarla güle oynaya farmlarsın herbişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Lind3r0th said: Bende barbar dan sonra monk başladım daha zevkli valla da şuan 56 yım sanırım 60 olunca neye yönelim crit bir setmi yoksa dw loh filanmı abanim? Bu arada DW oynamak istiyorum ve fist gidicem mace/spear gibi hantal silahlar kullanmak istemiyorum help. biz de barbarla pek anlaşamadık gibi barbardan donra demon 60 yaptık şimdi de 53 lvl monk var tabi vizar da 32 lvl ve dooktor da 15 herkesi kaıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şimdi denedim senin buildi normal moblarda veya kolay packlerde iyi de yere pislik atan, fire chains vs bişey geldimi tereyağı gibi eriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 act 2ye yetemiyosam ve param yoksa napiyorum? silim mi oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Act 1 baya 63 item atıyor, bol bol farmlıyorsun. Sana düşmese bile satacak item düşüyor en kötü. ordan gelen goldla kendine istediğin gibi gear yaparsın. Yok ben farmla uğraşamam diyorsan zaten D3'ü seçerek hata yapmışsın demektir, o zaman silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 act2 yi farmlıyorum arada salak seyler gelemezse act3 girdim ilk elitelerde yattım.Monk icin bis item varmıdır?Varsa nelerdir. 600 kusur resi 36 k hp 882 dps silahı takarsam 1100 kusur loh 948 lik silahı takarsam 550 loh neyi duzeltmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 tzo krin's gaze bis crit as vita %life olanından alman lazım 4-5m piyasası var soketli bulabilirsende fena olmaz benimkinde soket yok 45 frost resist var onun dışında resistler baya az 600 resistle act3 yalan hele loh baya düşükken ı ıh. benim resistler şu an 745ar 33k dps 1745loh var act3 girmiyorum çok saçma sapan setuplar giriyor onun yerine 4 farmlıyorum 5stackla diablo kesiyorum hep çöp atıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ya bu monkun pasif resist olayı nasıl çalışıyor ya kafam karıştı şimdi ben arcane gittim arcane+all resistli itemleremi gidicem yoksa sadece arcane yeterli oluyormu kafam uçtu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 arcanenin kacsa hepsi o kadar olucak iste, all resist 50 arcane 40 veren bi item sana 90 All resist verir misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 All resistten ayrı alıyor, arcaneden ayrı alıyorsun. Sadece arcane gitmen biraz anlamsız oluyor o sebeple. Sadece arcane gideceğine, başka bir pasive seçip all res'de gidebilirsin. Ama o pasive'i seçince all res+ arcane giderek her parçadan 100+ res alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ya eldiven amulet kafalik ring gibi crit chd toplicagin dps itemlarinda sadece arcane aratip birde rez alabilirisin misal o konuda hem item bakarken dusuk fiyatli itemlari toplayabilirsin hemde rezist alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Öle yapıyorum artık zate şimdi tek el silah almam lazım crit dmg li yuksek dex li birde shield crit şanslı AR+Arcane li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 DH ile tek vurusta olmekten baydım monk actım lvl 33 oldu baya eglenıyorm duel-wield gidiyorum. inferno'da bu eglence surecek mi yoksa ben elitlerin eglencesi mi olucam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 sürmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 800 res 1500 loh 20k dps endgame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hemen hemen aynı statler var act3 lololz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 dual wield daha iyi değil mi ya monkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 dps olarak biraz kayıp yaşar dw fakat stat olarak çok daha fazlasını elde edebilirsin. mesela 2 silahım toplamda 540 dex veriyor benim. toplam 1100 loh gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nasıl ya dual wield daha mı kötü dps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 %9 gibi crt veren kalkan cok daha fazla dps veriyor. Dw tek Loh için iyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 crit dmg da cok veriyor dmg increase. o yuzden dual wield diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 potansiyel olarak dual wieldin getirisi 2x100 crit dmg + socketlerden 2x100 crit dmg + %15 attack speed + statlar işte loh vs hani bu çok uçuk itemlar için belki ama yine de mesela socket + 70 base crit dmgli ortalama 2 silah bile alsan %300 crit dmg geliyor. diğer taraftan kalkandan gelecek %crit bunları karşılarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 monk zaten pasiflerden hep defansif skill alio, dwde yuzde 15 dodge bonus var onuda al zaten dexten dodge gelio epey blocka ihtiyac yok sadece stata yario kalkan e oyle olunca dw cok daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Pasif dodge alsan başka bir seyden kısacaksın. Bir de abi o kadar imba silah bulursan dw daha iyi olabilir. Eldeki imkanlara da bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi yine defansif bisey kisican yani ama dw kullanincada dpsi artirabilicen crit hit damagedan yani dedigim dw kullanmak icin defanstan pek kayip vermicegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar