bahattin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 vaako51 said: eleman bu neleri değiştireyim? bence skillerini değiştir, ball lightling kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 andariel'e bi bakayım, belki daha iyi bişey bulurum. ball lighting i pek efektif bulmadım ben bilmiorum. amulete gelşrsek teklif ver bakalım :P harbi para edecek bişeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 arkadaşlar bana bu sharpshooter skillini kullanmamak baya sacma geliyor, sn de 3cc veriyor, ringlerde cc olmasa zaten 3 4 sn ye de ringin verecegini karsiliyor, cd cc as li ringler yuz milyonlar ama cc i cikar ringlerden o yuz milyonlar cepte kalıyor, 3 4sn de de eklenip cikariliyor nasil olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 DH ile 1.60 aps yapmak kolay bişe. DH ile %50 CC'ye ulaşmakta kolay bişe. DH ile %50 CC varken SS kullanmak toplam CC'ne 3 CC eklemek gibi bişe. 3 CC için 1 pasifi harcamak... IIh. 15-20 CC varken neyse de. 40-45'ten sonra zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 40 45 cc varsa kullanma ss yok daha yeni 60 olduysan item az ise kullan bide hand crosbow kullaniyosan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 anlamadiginiz sey, ss skilli varken niye 50cc lik item toplayayim.sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ozellikle exp kasarkern surekli mob olan yerleri oynamak zorunda kaliyoruz,ss de bu sekilde fazla kullanisli olmuyor...Steady aim kullan mesela ben bayadir onu kullaniyorum eger mp yuksek oynamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Birisi Fistan'a durumu açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Ya da önce ben deneyeyim du. Bak şimdi Fistan. Diyelim ki karakterinde 20 CC ve 1.5 APS var. Oyuna girdin. Oyalandın falan. 100CC oldu SS sayesinde. WP'den teleport oldun. 1.5 APS olduğundan ötürü ilk 2 atak Critledi. 2Crite ölmeyecek mob yok zaten oyunda. Hatta MP0'da tek crit yetiyor:D Sonra 2 saniye sonra yeni yeni moblar geldi. %26 CC'n var. Bende 50 CC 1.5 APS var (Ki 50 çooook yüksek bir rakam değil.) WP'den teleport oldum. 2 ataktan biri crit oldu. 2 saniye sonra yeni yeni moblar geldi. Bendeki cc Senin 2 katın. DPS farkını sen düşün. Hatta DPS farkı olarakta değil. %50 ihtimalle bütün mobları öldürüp ilerlemek var. %26 ihtimalle bütün mobları öldürüp ilerlemek var. Hele hele. MP0 dahi oynarken elite ve rare'lere critle tek atmak gibi bir durum yok. Yine diyelim ki bekledin bekledin crit'i 20'den 100'e çektin (20 kusur saniye atak yapmadın yani.) Sen ilk 2 critinden sonra 20 CC ile ıkınırken başka bir karakter 50 cc ile allahmısınız lan diyip dalıyor. Uzun lafın kısası... PvP'de SS akacak. PvE'de SS gerçekten kötü bir pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 matematigim iyi , sen haksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Benim matematiğim daha iyi. Sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ss tamamen çöp talent %5 cc bile olsa almayın zaten dh oynaypta %30 cc altı olan varsa silsin oyunu 1m e %30cc 100k dps ayarlarsn. Sonuç: Fistan haksız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 1m abartı olmuş sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 0 all resist low vita bol kite :P de 1m zor tabi smooth inferno run içinde 5m'e adam akıllı gear toplarsn mp0 için. %30 cc de (%5 passive) yani %25 gayet toplanır 1m e de crit dmg az kalr vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ama ss de boss fight esnasinda impale+chemichal burn ile critlerse super oluyor :) barb in 1,5 milyon hota hasarindan sonra beni en cok heyecanlandiran skill kombinasyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ss varken niye cc e para harcayayim 30 40cc ustune.ben 1m 5m demiyorum bi yerden sonra item basina 200m farkediyor cc li cc siz itemlar.ben o seviyelerden bahsediyorum, siz gelmisiniz 5m e 30cc 100k dps diyosunuz.banane onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 saniyede 3 crit chance artarıyor sense aralıksız ok atmak zorundasın kasarken. cevap bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 tamam işte bi seviyeden sonra ss cok mantıklı 500m kar ettirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Oyunda amaç mümkün olan en kısa sürede en çok yaratığı öldürmek. SS'e bel bağlarsan bırak farm yapmayı elitleri bile kesemezsin. crit gelince 500m olan itemlar son seviye itemlar zaten mempho vs. gibi. pahalı itemlardan crit almak yerine ucuzları makslarsan zaten 40 crit chance ı geçersin, sonrasında 50leri aşmak istiyorsan 500m verirsin. 2 yüzükten 7 alsan toplam amuletten 8 glovestan 8 bracerdan 4 off handden 8 desek base de 5 tam 40 oluyor. bu itemları da gayet ucuza kapatabilirsin ha dersen ki 40 crit chance ın üstüne SS kullansam. dediğim gibi sürekli ok attığın için o SS'in sana getirisi çok az olacak onun yerine alacağın başka bir pasif işini daha çok görecektir. fazladan 3 crit chance için 200m veren adam zaten parası olduğu için veriyor, 3 crit chance çok büyük bir fark yarattığı için değil. biryerden sonra gear'ın gelişmiyor çünkü saçma sapan paralar harcamadan. bende de 50mlik silah var mesela, fark yaratacak şekilde upgrade etmek istediğimde 1 milyara falan çıkıyor fiyatlar ve o silah da bana 10-15k damage verecek altı üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 topice bakiyorum ben mi yanlis yazdim bi yerde diye, yok, siz anlamamissiniz.ben crit almayin ss varken demedim ki.belli bi seviyeden sonra 1milyara 3cc almak cok mantiksiz diyorum ss varken.ilk mesajimda da demisim.mesela bi ringde cc haric her sey var cd, as full dex vs. buna ringe 3cc eklersen fiyat 500m den fazla artiyor, aynı sekilde cc siz mempo ucuz.45 den 51 e 1milyardan fazla masraf edecegine seç ss'i diger itemlara harca o milyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 dediğim gibi o 3 crit'e o kadar para veren adam zaten parası olduğu ve gear'ını başka şekilde upgrade edemeyeceği için veriyor. Yoksa critsiz memphonun 8m critlisinin 200m olmasının bir açıklaması yok. SS yerine tactical advantage almak farm hızını SS'e göre daha çok arttıracaktır. dolayısıyla SS almak mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 mp yukselince tactical advantage çöp olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Valla stream'lere sürekli bakıyorum, orda gördüğün en iyi DH'ler bile sadece düşük MP'Lerde farmlıyor. Genel olarak düşük MP'de farm yapmanın daha iyi olduğuna inanıyor gerçi insanlar MP10 da rahat oynayan karakterle bile 2-4 arası oynuyor millet ama DH'lerde iş biraz değişik çünkü damage in ne kadar yüksek olursa olsun silahında life steal olsa bile üst MP lerde hayatta kalınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 1 dex nekadar dps veriyor deamon hunter'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Fistan said: mp yukselince tactical advantage çöp olmuyor mu çöp olmuyor gene kite için avantajlı, özellikle 1 vault atıp (heleki partydeyken) kısa zamanda uzaklaşp agrodan düşüp geri gelmek için. Ki sadece tactical advance falan da değil daha bi ton passive var ss den çok daha avantajlı yüksek mplerde. Mesala perfection gearın dps ve survive statlarda balancedsa yani 150k+ dps ve 600+all resist 4k+ armor gibi vasatın üstü ama her parçası 150m+ olmayan gearın varsa (kısacası kredi kartıyla rmah kullanmadıysan gold/item) perfectionist çok güzel bir survivblty katıyor yüksek mplerde. Yada düşük mplerde gene tactical advance a alternatif şu her health globeta +2 dicipline ve hatred veren ayrıca hatred capini +25 artıran passive de bir alternatif. Sonuç olarak steady aim ve archery'i meta passive skiller olarak gördüğümüzden 3. passive slotuna ss den çok çok daha işlevsel passive skill alınabiliyor. Heleki günümüzde 30-40 cc yi geçmek aşırı kolay ve uygun fiyatayken. Not: skillerin adını yanlış yazmış olabilirim bayadır girmiyorum unuttum adlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar