Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 soru:

- Sharpshooter'dan kurtulmak için ne kadarlık bir crit chance gerekir yaklaşık olarak; 25? 30?

- Sharpshooter yerine passive olarak ne kullanılır? Crite discipline veren/tactical advantage ve vengeance arasında kaldım ama daha iyisini bilen var mı? (diğer iki pasif steady aim ile archery tabi ki)
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/o81PO.jpg

sharpshooter olmayan hali bu, uzun bir süre improvement yapmam keza act 3'teki sanırım bütün champleri rahat rahat alabiliyorum; azmodanı falan da tek denemede aldı zaten

ss ile 114K ediyor dps.
Mesaj tarihi:
AH kullanmadan yapmak ayrı birşey ama şimdi. Sonuçta item falan düşürüp diyiyorsun, farm yapıyorsun falan.

Burdaki olay bütün itemleri bankaya koyuyorsun, sadece AH'den 100k goldluk item alıyorsun ve temizliğe başlıyorsun. Düşenleride giymek yok ve mümkünse goldun azalmadan full temizliği bitiriyorsun.
Mesaj tarihi:
şu dh tank buildi ile oynayan var mı ? ben denedim frozen mob varsa direk avuçluyorsun yoksa ben mi yanlış yapıyorum. ayrıca range mob karşısında da zorlanıyorsun.

inferno ghom kestim sayesinde ancak çoğu elite packleri temizlememe rağmen bazen feci çuvallıyor.
Mesaj tarihi:
%19 movement speed + tactical advantage ile oynuyorum

act3 ü baştan sona 12,5 saniyede falan geçiyorum abi çok eğlenceli. 47 crit chance var, 70k dps ve elimde 8mlik silah var. barbardaki her şeyi satıp gidip 300m'e bow alasım var.
Mesaj tarihi:
battle net.te bulunan tank buildi ile inferno azmodan kesebildim. tavsiye edilen all res. 800 benim 600 tavsiye edilen loh 2k bendeki 1.3k. Statlarım çok iyi olmasa bile rahat bir run oldu.

Fazla param olmadığı için bu builde başvurdum.2m para yeterli oluyor. Malum Dex crit damage ve chance gibi itemler çok pahalı.Onun yerine düşük dex yüksek vita ve all res. itemler ile gear tamamlanabiliyor. 1H crossbow LoH özelliği 900+ olan yaklaşık 900 dps bir silahı 350k gibi bir miktarla aldım. Offhand olarak Shield kullanıyorum.

Olumsuz tarafı range dps elite grupları zorlayabiliyor. Arcane özelliği olan bir gruba denk gelirseniz bir yerde sıkışmamanız gerekiyor. Yoksa arcane çubuklar can yakıor :) LoH yetişmiyor.
Mesaj tarihi:
gear olduktan sonra her class rahat. mesela bana göre dh çok fragile, direk en ufak hatanda gidebiliyorsun falan çıldırtan bi oyun tarzı var. op build sayesinde barbarian ile dalıyorum araya ölümsüz gibi ne gelirse gelsin. act4 biraz farklı ama orda biraz defansif oynamak gerekiyor gear yetmediğinden
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...