Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

AH kullanmadan yapmak ayrı birşey ama şimdi. Sonuçta item falan düşürüp diyiyorsun, farm yapıyorsun falan.

Burdaki olay bütün itemleri bankaya koyuyorsun, sadece AH'den 100k goldluk item alıyorsun ve temizliğe başlıyorsun. Düşenleride giymek yok ve mümkünse goldun azalmadan full temizliği bitiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

battle net.te bulunan tank buildi ile inferno azmodan kesebildim. tavsiye edilen all res. 800 benim 600 tavsiye edilen loh 2k bendeki 1.3k. Statlarım çok iyi olmasa bile rahat bir run oldu.

Fazla param olmadığı için bu builde başvurdum.2m para yeterli oluyor. Malum Dex crit damage ve chance gibi itemler çok pahalı.Onun yerine düşük dex yüksek vita ve all res. itemler ile gear tamamlanabiliyor. 1H crossbow LoH özelliği 900+ olan yaklaşık 900 dps bir silahı 350k gibi bir miktarla aldım. Offhand olarak Shield kullanıyorum.

Olumsuz tarafı range dps elite grupları zorlayabiliyor. Arcane özelliği olan bir gruba denk gelirseniz bir yerde sıkışmamanız gerekiyor. Yoksa arcane çubuklar can yakıor :) LoH yetişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gear olduktan sonra her class rahat. mesela bana göre dh çok fragile, direk en ufak hatanda gidebiliyorsun falan çıldırtan bi oyun tarzı var. op build sayesinde barbarian ile dalıyorum araya ölümsüz gibi ne gelirse gelsin. act4 biraz farklı ama orda biraz defansif oynamak gerekiyor gear yetmediğinden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...