Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bogaz bul trapleri diz ligtningleri yolla SS bas winwin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Spike trap(scatter) + ss veya al 100-200 k ya ls+loh 2x hand crosssbow Allah Allah sesleri ile kes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 2 soru: - Sharpshooter'dan kurtulmak için ne kadarlık bir crit chance gerekir yaklaşık olarak; 25? 30? - Sharpshooter yerine passive olarak ne kullanılır? Crite discipline veren/tactical advantage ve vengeance arasında kaldım ama daha iyisini bilen var mı? (diğer iki pasif steady aim ile archery tabi ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 valla bende 34 crit chance var ss'siz oynanmıyor. en az 40 falan olmalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://i.imgur.com/o81PO.jpg sharpshooter olmayan hali bu, uzun bir süre improvement yapmam keza act 3'teki sanırım bütün champleri rahat rahat alabiliyorum; azmodanı falan da tek denemede aldı zaten ss ile 114K ediyor dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Silahın baya testisli heralde o kadr crit/crit damage/dex varken o dps geldiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 1054 DPS, socket, %10 attack speed diye hatırlıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Her sınıfta bir overpower build varmış yahu, bir bir ortaya çıkıyor. DH ile ilgili birşey varsa ses edin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bende AS 1.24 ya çok mu az diye şüphe ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Oha diyorum izninizle, adam 100k gold harcayarak inferno temizlemiş. Yani Demon Hunter'ın bu işi en ucuza yapacağını biliyorduk ama o kadar nerften sonra hala 100k çok ağır olmuş. Link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kaç milyon kez öldüğünü de söylemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Yere düşen gold ve vendorlanan maviler ile karşılamış repair costu. O kadar ölmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ne var ki ben DHımda AH kullanmadım, haftalardır oynamıyorum ve act4 izualda bırakmıştım hatta AH kullandığım tek karakter monk, o da popun zoruyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 AH kullanmadan yapmak ayrı birşey ama şimdi. Sonuçta item falan düşürüp diyiyorsun, farm yapıyorsun falan. Burdaki olay bütün itemleri bankaya koyuyorsun, sadece AH'den 100k goldluk item alıyorsun ve temizliğe başlıyorsun. Düşenleride giymek yok ve mümkünse goldun azalmadan full temizliği bitiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 100k gold ile 33k dps iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şu dh tank buildi ile oynayan var mı ? ben denedim frozen mob varsa direk avuçluyorsun yoksa ben mi yanlış yapıyorum. ayrıca range mob karşısında da zorlanıyorsun. inferno ghom kestim sayesinde ancak çoğu elite packleri temizlememe rağmen bazen feci çuvallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 %19 movement speed + tactical advantage ile oynuyorum act3 ü baştan sona 12,5 saniyede falan geçiyorum abi çok eğlenceli. 47 crit chance var, 70k dps ve elimde 8mlik silah var. barbardaki her şeyi satıp gidip 300m'e bow alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 12,5 saniye ne abi, dakika di mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 FreEmoon said: 12,5 saniye ne abi, dakika di mi o? 12.5 dakika? act3 baştan sona? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dakika da olmaz baştan sona. sadece azmodan + 5 pack belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 battle net.te bulunan tank buildi ile inferno azmodan kesebildim. tavsiye edilen all res. 800 benim 600 tavsiye edilen loh 2k bendeki 1.3k. Statlarım çok iyi olmasa bile rahat bir run oldu. Fazla param olmadığı için bu builde başvurdum.2m para yeterli oluyor. Malum Dex crit damage ve chance gibi itemler çok pahalı.Onun yerine düşük dex yüksek vita ve all res. itemler ile gear tamamlanabiliyor. 1H crossbow LoH özelliği 900+ olan yaklaşık 900 dps bir silahı 350k gibi bir miktarla aldım. Offhand olarak Shield kullanıyorum. Olumsuz tarafı range dps elite grupları zorlayabiliyor. Arcane özelliği olan bir gruba denk gelirseniz bir yerde sıkışmamanız gerekiyor. Yoksa arcane çubuklar can yakıor :) LoH yetişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Gold find geari cektim dh ye, bu saatten sonra baskada bi is icin kullanicagimi sanmiyorum asdasdadfsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 niye ya iyi baya dh. act3 farmlıyoruz biz barbarian + dh mesela gayet rahat ki 1 tane satın alınmış item bile yok üzerinde dhnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 farm için en iyi class gene DH bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 gear olduktan sonra her class rahat. mesela bana göre dh çok fragile, direk en ufak hatanda gidebiliyorsun falan çıldırtan bi oyun tarzı var. op build sayesinde barbarian ile dalıyorum araya ölümsüz gibi ne gelirse gelsin. act4 biraz farklı ama orda biraz defansif oynamak gerekiyor gear yetmediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar