Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

abiler, act2 bitirmis barbardan sonra dh powerlevelladım ve 60 olmak üzereyim.

inferno için dh stat priority, weapon type, build, tavsiye edeceğiniz olmazsa olmaz legendary'ler gibi konularda özet geçebilecek varmı? hoş reddit'te dh guide'lara baktım ama burada da sormak istedim.

ayrıca 60 olduğumda gear'a harcıyacak 10 milyon goldum var, tavsiyelere göre donatacağım dh'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

ms dediğin main statmı abi?
birde vitality eksiğim var hatta, lacuni prowlersda aldım ama vitality kaybı çok olduğundan henüz kullanamıyorum, stashde bekletiyorum.

bu arada attribute kısmında magic find 75 cıkmısta, 2 stackli hali o ss. default magic find gear uzerinde compaionın katkısıyla birlikte %45.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

10 milyon gold bütçemle kendimce şöyle bir gear dizdim, çok iyi değil illuvatarın gearına göre mesela dex eksiği fln çok fazla ama yinede, inferno act3'de ilerlememi sağlıyor şu haliyle.

iyi bir başlangıç oldu diye düşünüyorum.

Çok noobum oyunda daha ama %100 crit chance candır herhalde ya güzelde attack speed var gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ha okay, lacuni prawslersı biraz vitalityi fixlim takacam, %6'da oradan gelecek, 12 + 6 = 18 oluyor.

hammer jammers 6-7 gosteriyor; http://us.battle.net/d3/en/item/hammer-jammers. cap %25 imiş, 6'da dediğin gibi hammer jammers düşürsem ucuza, %24 olacak. tavsiye için sağolasın :)

vitalityde sıkıntım su anda bile 26k boss fightları zor geçiyor, hoş hammer jammersın 80-90 vitality versiyonları varmış öyle çözerim sorunu.

tekradan, sizce bu 26kyı bi 30kya çeksem iyi olmaz mı yoksa hiç uğraşma mı diyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

10 milyon gold bütçemle kendimce şöyle bir gear dizdim, çok iyi değil illuvatarın gearına göre mesela dex eksiği fln çok fazla ama yinede, inferno act3'de ilerlememi sağlıyor şu haliyle.

iyi bir başlangıç oldu diye düşünüyorum.

not: sharpshooter dps bu.

2m harcadım statler hemen hemen aynı legendary yok bide 2 tane çöp item var hala üstümde sfd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...