Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Remus said: Dynun said: 2.8 aps nin olayı ne, moba varis zamanı mı katıyoruz saniyede 2.8 tane ok atma demek.... abi attack speed per secondu aps diye kısaltıp kullanıyosam sanırım biliyorumdur ya. ben 2.8 sayısının özelliği ne demek istedim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bilmiyorum da, çok abanmaya gerek yok zaten. amulet/2 ring/eldiven/silah/quiver zaten veriyor, gidip de boj anglers falan giymem yani. 1.1 lik silahla 2.12 aps var bende, iaslı bow falan olsa gayet yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sırf denemek için 200 dps daha yüksek 23% attack speedli bow aldım, 3.32 aps'ye çıktım. sonuç olarak sharpshooter dpsim 20k azaldı, düz dps 6k arttı. hala crossbow>bow diyorum yani sağlam crit damage veren bow bulamazsanız. öyle olsa bile crossbow daha iyi olabilir, denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 _ILuVaTaR_ said: hala crossbow>bow diyorum yani sağlam crit damage veren bow bulamazsanız. öyle olsa bile crossbow daha iyi olabilir, denemek lazım. Aksini iddia eden olmadı zaten. Sharpshooter'lı dpsnin aşırı azalma sebebi de Archery passive'inden kaynaklanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 öyle olacağı belli gerçi zaten, düz hesapla 33% critten sonra crossbow daha iyi değil mi? yani crit 30%'a yakınsa ve ss kullanıyorsan 1-2 saniye içinde crossbow daha iyi oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 2,8 ledim ias'yi ama crit dmg itemı hiç bulamıyorum. Düzgün itemlar 4m'dan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abiler, act2 bitirmis barbardan sonra dh powerlevelladım ve 60 olmak üzereyim. inferno için dh stat priority, weapon type, build, tavsiye edeceğiniz olmazsa olmaz legendary'ler gibi konularda özet geçebilecek varmı? hoş reddit'te dh guide'lara baktım ama burada da sormak istedim. ayrıca 60 olduğumda gear'a harcıyacak 10 milyon goldum var, tavsiyelere göre donatacağım dh'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Birkaç sayfa önce olacaktı bir guide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Birkaç sayfa geride yazdım dhlerin tercih ettiği eşyaları da, 10 milyona anca 2 eşya alırsın su anki fiyatlarla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 oldugu kadar :) 100m paramiz yokki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 10 milyon gold bütçemle kendimce şöyle bir gear dizdim, çok iyi değil illuvatarın gearına göre mesela dex eksiği fln çok fazla ama yinede, inferno act3'de ilerlememi sağlıyor şu haliyle. iyi bir başlangıç oldu diye düşünüyorum. not: sharpshooter dps bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Fiyatlar uçmuş ya. Şu an olsa ben gear mear yapamazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 iyi toplamışın crit damage falan sağlam olmuşta ms az daha artırırsan rahat edersin. hammer jammers diye don var ms veren ucuza bulursun baya onuda al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ms dediğin main statmı abi? birde vitality eksiğim var hatta, lacuni prowlersda aldım ama vitality kaybı çok olduğundan henüz kullanamıyorum, stashde bekletiyorum. bu arada attribute kısmında magic find 75 cıkmısta, 2 stackli hali o ss. default magic find gear uzerinde compaionın katkısıyla birlikte %45. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yok movement speed. lacunide varsa hammer jammersla capler uçarsın zaten vitality çok önemli değil sadece spearcılardan falan 2 değil 1 yersin onlarda zaten movement speed cap olunca rahat dodgelanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bombilo said: 10 milyon gold bütçemle kendimce şöyle bir gear dizdim, çok iyi değil illuvatarın gearına göre mesela dex eksiği fln çok fazla ama yinede, inferno act3'de ilerlememi sağlıyor şu haliyle. iyi bir başlangıç oldu diye düşünüyorum. Çok noobum oyunda daha ama %100 crit chance candır herhalde ya güzelde attack speed var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sharpshooterla o %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Saka gibi ya 60ladim dogru duzgun oynayamadim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ha okay, lacuni prawslersı biraz vitalityi fixlim takacam, %6'da oradan gelecek, 12 + 6 = 18 oluyor. hammer jammers 6-7 gosteriyor; http://us.battle.net/d3/en/item/hammer-jammers. cap %25 imiş, 6'da dediğin gibi hammer jammers düşürsem ucuza, %24 olacak. tavsiye için sağolasın :) vitalityde sıkıntım su anda bile 26k boss fightları zor geçiyor, hoş hammer jammersın 80-90 vitality versiyonları varmış öyle çözerim sorunu. tekradan, sizce bu 26kyı bi 30kya çeksem iyi olmaz mı yoksa hiç uğraşma mı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hiç gerek yok bence 10k hp ile geziyorum ben dediğim gibi sadece spearman tarzı 30k civarı olan şeylerden 1 hit fazla almanı sağlar oda çok farkettirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 oo eyvallah öğrendiğim iyi oldu o zaman direk ms caplayeyim ben :) inferno act2 bitirmiş barbarım vardı, act3'e kafayı uzattığımda tek yiyordum, bu dh ne kadar rahatlattı beni anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bombilo said: 10 milyon gold bütçemle kendimce şöyle bir gear dizdim, çok iyi değil illuvatarın gearına göre mesela dex eksiği fln çok fazla ama yinede, inferno act3'de ilerlememi sağlıyor şu haliyle. iyi bir başlangıç oldu diye düşünüyorum. not: sharpshooter dps bu. 2m harcadım statler hemen hemen aynı legendary yok bide 2 tane çöp item var hala üstümde sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu arada 71 dex 15 ias veren mavi ringler var 15-20k AHde onlar da cok guzel oluyor DHye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 45-46 level için elinde çantasında güzel bir dh weaponı olan varmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 movement speed cap kacti ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar