Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ya bu DHlerin kullandığı koyu mavi bulut yollayan skill ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Daha yeni inferno act i'i bitirmiş halimle bana yorum yapmak düşmez de, party'e barbar aldıktan sonra çok kolaylaşması gerekmiyor mu rakanothun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 adam alınca aksine zorlaşıyor her türlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ben Belial'i mal gibi unutup SSsiz kesmiş adamım ondan mı korkucam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ne alaka abi combat başlar başlamaz tek yiyor barbar rakanothun teleport attackından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ulan barbar da tek yiyorsa silelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 belki yemiyenleri vardır gerçi bilemiyorum bir arkadaşla girmiştim ben 70k falan hpsi olan. o tek yemişti ama armorı fiziksel resi falan düşük olabilir, bilemiyorum ama bana 400k falan vuruyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Çok uzak durmayın az teleport olur diyorlar ama dediğin gibi tek vuruşluyorsa illa bir kere teleport yiyorsun yatarsın eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 teleport olacağını anlayınca ss atıcan işte, ama asıl sorun addler ya, onlar daha kanserlik. ss falan yoksa onlar da 1 shot zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 dps az geliyor benim 38k falan dps var, dilci addler 150k hp li onları kitelamak için illa disc. harcıyorum. dil yememek için de losluyorum ama bu sefer rakanoth blinkstrike atıyor çok da uğraşmadım gerçeği söylemek gerekirse ama uğraşıcağımı da sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sovereign said: Bu arkadaş olayı bitirmiş: Bu full witch doctor ve monk bufflarıyla beraber. Buffsız adam 300K+ oha şunun official forum linkini de versene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Nİghtmare act3 bitti Azmodan abiyide kestim şimdi sıra act4te :P Şimdi de Rakanoth kestim ama cidden 2*3 kere %2 HP falan kaldı. Ha toplamda 4 kere öldüm orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Level50 için güzel bir AOE ne var chakram yetmemeye başladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Multi Shot Ya da secondoary olarak Frost Arrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 multi shot kullanıyodum ben bi süre, hatred düşüren rune'la beraber ama şu an elemental arrow-nether tentacles yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Benim Seutup böyle şimdi ama sıkıldım chakradan. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#bRYeXT!Vec!YZZaYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 elime ara sira quiver geciyor rare ama hangi ozellikleri DHler icin onemli pek bilgim yok. siz nelere bakiyorsunuz alirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben direk dexteriy, hatred generation vs gibi pure damage arttıran şeyleri sallıyorum hep ama +7 discipline filan gibi özellikler de oluyor o da baya iyi smoke screenciler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 en önemlisi disiplin bence, arttırmakta fayda var. max discipling/dex/crit+hatred regen varsa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 o 300K+ dpsi olan adamın seti belli oldu: Terror said: Helm: Andariel's Visage: 128 Dex, 12% IAS, Crit C + 3% Vile Ward: 161 Dex, 157 Vit Neck: 107 Dex, IAS 15%, Crit 65% Dmg Chest: Beckon Sail: 124 Dex, IAS 13%, 3% Life, Crit C +1% Bracer: Lacuni Prowler 50 Dex, 51 Vit, IAS 13%, MS 6% Belt: 161 Dex, 107 Vit Ring 1 : 117 Dex, IAS 16,m Crit Dmg 29%, Ring 2: 52Dex, 52 Vit, IAS 14, Crit Dmg 15% Pants: Blackthorn Breeches: 212 Dex, 78 Vit, 4% Life Boots: Boj Anglers: 110 Dex, 31 Vit, IAS 13%, MS 100% Quiver: 171Dex, 125 Vit, IAS 13%, +10 Disp, 1.6% Knockback, Socket with + 42 Dex Gem Silahı da 1400/1500 bişeydi galiba unuttum, yazmamış listeye. Dediğine göre elinizde bow varsa 2.8 attack speed'e çıktıktan sonra en iyi statlar crit chance > dex > crit dmg > attack speed. Bu da forum linki: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5271786103?page=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Dex olsun yeter be pop seni mi kırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sharpshootersız 100ksı falan var heralde. O değil de onunkine benzer hem ais hem dex hem de crit içeren amuletler 10 milyondan başlıyor şu an ahde. Para bulursam ben legendary quiver alcam, %20 ais olanları var. Sick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 şöyle 5-6 milyon civarı eldiven/yüzük/kolye bulamıyorum ya, hepsi 15-20 istediğim statlar olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 dün bi quiver aldım 160dex 150küsür vita %8.5 crit %15 ias 800k ya anında atladm asdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ya Belialı kesemedim bugün kendimi zkcktim sinirden. 40k dps var sharpshooter hariç. Olmuyor olmuyor olmuyor phase 2yi geçemiyorum. Gear olarak da sayıyorum yerimde. Item ne kullanıcak ne satacak düşmüyor. Bütün upgrade olacak itemlar da 2m golddan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar