Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarım konuşuyor..

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç ay önce shadowbane oynarken ilk kez başıma gelmişti.Oyun sırasında hoparlörden "put fail feature" gibi tam anlayamadığım bir cümle söyleniyor sürekli ilk başlarda shadowbane yüzünden sanıyorumdum.oyunun seslerini ayarlarını falan baya kurcaladım ama çözüm bulamadım en sonunda bıraktım oynamayı.

Geçen gün warcraft3 oynarken alev efektleri ekranda olduğu zaman gene aynı cümleyi söylemeye başladı.Ekran kartı sürücüleri en son versiyondu eski versiyona döndüm olmadı ses kartı sürücülerini yeniledim çözülmedi ve en son dün counterstrike oynarken gene birkaç defa aynı sesi duydum.

Artık kafayı yemeye başladım neden kaynaklandığını bilen var mı bunun?konuşarak uyarı verildiğini ilk defa görüyorum yani.
google da bununla ilgili pek birşey bulamadım söylenen cümleyi tam anlayamadığım için arama da yapamıyorum.

winxpsp1+diğer updateler
geforcefx 5600
Asus n7-8x(modeli böle bişi işte) deluxe mainboard
amd 2500+(overclock yok)

[Bu mesaj Mosquito tarafından 25 Temmuz 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spy değil panda antivürüs update edilmiş halde ve adaware update halde bişey bulamıyor zaten oyunlar harici bi sorun olmuyor hatta oyunların her anında değil sadece belli yerlerde konuşmaya başlıyor windowsun bir özelliği diye düşünmeye başladım windowstan sesi kapatmadıkça susmuyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ctrl ile alt arasında windows simgesi var, ismini tam bilmiyorum. Dört tane kare hani dalgalanıyor windows şeyi gibi. O tuşa basarken u tuşuna bas, ordan bir program açılıyor "Utility Manager" diye.
Anlatma özürlü olduğumu anladım. Hehehe

[Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 25 Temmuz 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Asus n7-8x(modeli böle bişi işte) deluxe mainboard
amd 2500+(overclock yok)

asus ta böyle bir özellik var sanırm.. bende de var ama bu şekilde değil yani şöyle anlatayım özel durumlarda hooparlörden ses ile uyarı yapıyor. belki oyun sıreasında anakartın çok ısındığı için belli bi sınıra yaklaşınca veriyodur uyarıyı. gerçi benimki baya aşmış pc açılırken system ready falam *0394*2 tane uyarısı var amam sanıroyurm anakartının bir özelliği olabilr. sıcaklığa dikkat et[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca;
said:
mrtksn, 25 Temmuz 2004 15:40 tarihinde demiş ki:
benim eski hoparlörlerimden arabesk radio dinlenebiliyordu!Yani hoparlörlerim bi tane abuk radyo kanalını,radiyo olmadan çalıyordu!

koptum :horace: :horace: :horace:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

negzel teknolojik bi bilgisayarın var sevinmelisin
:P nası bi olaydık kardeş bu valla iyi dayanıosun kırardım ben hoparlorü fln garanti[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

benim odada sikko iki telefon var. Birisini numarayı çevirmekte kullanıyorum sonra hemen diğerini açıp ilk telefonu kapıyorum. Sebep ikinci telefonun tuşları çalışmıyoır, ilki ise radyo kanalını çekiyor :) İki telefon ancak birlikte bir telefon işi görebiliyor :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

xpdeki konuşma ile alakası yok bundan eminim ehe biraz önce yeni birşey daha keşfettim csye daha girmeden de konuşmaya başlıyor yani oyuna tıkladıktan sonra oyun yüklenirken bile konuşuyor put fail feature mıdır nedir ya kafayı yiyecem hiç bişi bulamamıyorum ne boktan bi durum be

sanırım söylediği cümle "put them fail the feature"
iyide bundan bi anlam çıkarabilen var mı?

[Bu mesaj Mosquito tarafından 27 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet biraz önce windowsta tvden capture edilmiş bir videoyu açarken birkaç defa söyledi gene o cümleyi artık tamamen ele geçirmeye başladı ehehe delircem valla bi halt bulamıyorum.

voltaj ayarlarında bi sorun yok bilg. konuşurken voltajlar normal gibi, cpu %100 olmuyor %70 lere falan geliyor anca
memoryde dolu değil, sabitdisklerde boş alan var bolca,nerdeyse bütün updateler yapılmış durumda xpye ve hala konuşuyor bu salak alet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...