Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bir kaç ay önce shadowbane oynarken ilk kez başıma gelmişti.Oyun sırasında hoparlörden "put fail feature" gibi tam anlayamadığım bir cümle söyleniyor sürekli ilk başlarda shadowbane yüzünden sanıyorumdum.oyunun seslerini ayarlarını falan baya kurcaladım ama çözüm bulamadım en sonunda bıraktım oynamayı. Geçen gün warcraft3 oynarken alev efektleri ekranda olduğu zaman gene aynı cümleyi söylemeye başladı.Ekran kartı sürücüleri en son versiyondu eski versiyona döndüm olmadı ses kartı sürücülerini yeniledim çözülmedi ve en son dün counterstrike oynarken gene birkaç defa aynı sesi duydum. Artık kafayı yemeye başladım neden kaynaklandığını bilen var mı bunun?konuşarak uyarı verildiğini ilk defa görüyorum yani. google da bununla ilgili pek birşey bulamadım söylenen cümleyi tam anlayamadığım için arama da yapamıyorum. winxpsp1+diğer updateler geforcefx 5600 Asus n7-8x(modeli böle bişi işte) deluxe mainboard amd 2500+(overclock yok) [Bu mesaj Mosquito tarafından 25 Temmuz 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 töbe yarabbi sen aklımıza mukayyet ol nası bişidir o spy falan olmasın büyük ihtimalle spydır değişik bişimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 spy değil panda antivürüs update edilmiş halde ve adaware update halde bişey bulamıyor zaten oyunlar harici bi sorun olmuyor hatta oyunların her anında değil sadece belli yerlerde konuşmaya başlıyor windowsun bir özelliği diye düşünmeye başladım windowstan sesi kapatmadıkça susmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Pencere-U tuşlarına bas bak bakayım narrator'ün sesiyle aynı mı? Belki de oyun çalışırken heyecandan start-u tuşuna basmış olabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 pencere u tuşu dediğini anlayamadım ama öyle yanlışlıkla olacak birşey değil sürekli aynı şeyi söylüyor ve sadece belli bölgelerde söylüyor bundan eminim. sadece mouse kullandığım yerlerde de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 benim eski hoparlörlerimden arabesk radio dinlenebiliyordu!Yani hoparlörlerim bi tane abuk radyo kanalını,radiyo olmadan çalıyordu![signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ctrl ile alt arasında windows simgesi var, ismini tam bilmiyorum. Dört tane kare hani dalgalanıyor windows şeyi gibi. O tuşa basarken u tuşuna bas, ordan bir program açılıyor "Utility Manager" diye. Anlatma özürlü olduğumu anladım. Hehehe [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 25 Temmuz 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 orda sadece ekran klavyesi ve büyüteci var. o konuşma olayını servislerden kapatmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Asus n7-8x(modeli böle bişi işte) deluxe mainboard amd 2500+(overclock yok) asus ta böyle bir özellik var sanırm.. bende de var ama bu şekilde değil yani şöyle anlatayım özel durumlarda hooparlörden ses ile uyarı yapıyor. belki oyun sıreasında anakartın çok ısındığı için belli bi sınıra yaklaşınca veriyodur uyarıyı. gerçi benimki baya aşmış pc açılırken system ready falam *0394*2 tane uyarısı var amam sanıroyurm anakartının bir özelliği olabilr. sıcaklığa dikkat et[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ayrıca; said: mrtksn, 25 Temmuz 2004 15:40 tarihinde demiş ki: benim eski hoparlörlerimden arabesk radio dinlenebiliyordu!Yani hoparlörlerim bi tane abuk radyo kanalını,radiyo olmadan çalıyordu! koptum :horace: :horace: :horace:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ciddiyim!şu dandik Quake hoparlörler!Geceleri(sessiz olduğundan) arabesk radyo gayet net bir şekilde duyuluyordu...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 geceleri bir de radyo dalgaları daha iyidir.. belki quake alet bozuktur ondan duyuluyordur..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ben de başlığı gördüm dedim muhabbet fln mı kurdu bilgisayarla...yaw garibin bi sorunu var ama sen annamamışın o da ıkınmış konuşmaya bile başlamış direk sölemiş sana sorun var die de hala anlamıyon, sen yapana kadar kendini tamir etcek o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 negzel teknolojik bi bilgisayarın var sevinmelisin :P nası bi olaydık kardeş bu valla iyi dayanıosun kırardım ben hoparlorü fln garanti[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 dün gece formatladım bakalım bundan sonra yapıcak mı. o sıcaklık olayına dikkat edeyim mantıklı öyle olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sohbet et abi :) canı sıkılmıs garibin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 aeuaheuehauae bizim arkadaş bi televizyon almıştı kanalların sesi gelmiyordu ama surekli olis telsizinin sesi geliyodu zuauahuahuahuz [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 26 Temmuz 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 benim odada sikko iki telefon var. Birisini numarayı çevirmekte kullanıyorum sonra hemen diğerini açıp ilk telefonu kapıyorum. Sebep ikinci telefonun tuşları çalışmıyoır, ilki ise radyo kanalını çekiyor :) İki telefon ancak birlikte bir telefon işi görebiliyor :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arkadaşım, Xp'de denetim masasında "Konuşma" Ayarı var. o açıktır. ** Bu arada ben de hoparlörleri sonuna kadar açarsam çaprazımızdaki evde oturan sivil polisin evde olduğu zamanlar telsizindeki konuşmaları duyuyorum :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 format atmakla düzelmedi eğer wow çıkana kadar bu sesi yok edemezsem kafayı yerim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 benim bilgisayarımda konuşuyor hatta i run each team diye biliyo[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya hiç bişi bulamadım ve artık cs sırasında da deli gibi konuşuo bilgisayar ama windowsa döndüğüm anda bittiyor sadece oyunlarda var başka bi sorun yok bu yüzden ısınma değil sorun driver ile alakalı dicem ama nvidia'nın son driverı yüklü seskartı onboard. imdaatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 xpdeki konuşma ile alakası yok bundan eminim ehe biraz önce yeni birşey daha keşfettim csye daha girmeden de konuşmaya başlıyor yani oyuna tıkladıktan sonra oyun yüklenirken bile konuşuyor put fail feature mıdır nedir ya kafayı yiyecem hiç bişi bulamamıyorum ne boktan bi durum be sanırım söylediği cümle "put them fail the feature" iyide bundan bi anlam çıkarabilen var mı? [Bu mesaj Mosquito tarafından 27 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: sbora, 27 Temmuz 2004 00:07 tarihinde demiş ki: benim bilgisayarımda konuşuyor hatta i run each team diye biliyo seninki çiğ köftede yapıyormu kardeş? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 evet biraz önce windowsta tvden capture edilmiş bir videoyu açarken birkaç defa söyledi gene o cümleyi artık tamamen ele geçirmeye başladı ehehe delircem valla bi halt bulamıyorum. voltaj ayarlarında bi sorun yok bilg. konuşurken voltajlar normal gibi, cpu %100 olmuyor %70 lere falan geliyor anca memoryde dolu değil, sabitdisklerde boş alan var bolca,nerdeyse bütün updateler yapılmış durumda xpye ve hala konuşuyor bu salak alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar