Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 6.2k armorla falan oynuyorum ben key farmlarken ve uberlerde, hiç bi sıkıntı yaşamıyorum ne elitelerde ne de uber bosslarda. mp7 oynuyorum ama genelde, 8 efektif olmuyor pek. gereği yok yani 8.5k armorun falan. he olsa zararı yok tabi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mp7 mi? hemen mp8e geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çünkü soylular köylülerle aynı mpde oynamaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Aluriel said: 6.2k armorla falan oynuyorum ben key farmlarken ve uberlerde, hiç bi sıkıntı yaşamıyorum ne elitelerde ne de uber bosslarda. mp7 oynuyorum ama genelde, 8 efektif olmuyor pek. gereği yok yani 8.5k armorun falan. he olsa zararı yok tabi orası ayrı. 6.2 ile hiç oynamadığım için bir yorum yapamayacağım.. Lakin ben 8k ile bile ciddi bir survive sorunu yaşıyorum m7-m8'de 42k hp 550 ar 51 CC 434 CD %26 dodge 243k dps. Bunlar buffed ha AR 800+ yaparsam 6k ile falan nolur bilmiyorum bilmekte istemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çok rahat olmasada mp9 denedim bugün 1saatte falan 7 kere öldüm beğenmedim pek geri döndüm mp5'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hangisi daha iyi mitigation tartışmasına girmek istemiyorum açıkçası ama hesap kitap yapmadan atıp tutmak hiç huyum değil. formül belli. %dmg rd = armor / (armor + (monster lvl*50)) resist için ise yine aynı formülde 50 yerine 5 koyacaksın sadece. mp 7-8 oynadığına göre monster lvl 63. hemen rage gelmesin oyun içindeki değerler farklı diye. ordakiler lvl 60'a göre hesaplanmış halleri. sen bilmek istemiyorsun ama ben hesapladım yine de. 6200 armor %66.31 dmg reduction sağlıyor lvl 63 karşısında, 8500 armor ise %72.96, aradaki fark %6.65. 550 ar %63.58 dmg reduction sağlıyor lvl 63 karşısında. 800 ar ise %71.75 reduction sağlıyor ve aradaki fark %8.17. all resist az da olsa daha iyi o seviyede. hele bir de 8.5k armor için son passive olarak armor arttıran passive alıyorsan kaybın daha da büyük. o armor yerine superstition alıp daha fazla elemental dmg reduction sağlayabilirsin. yada bloodthirst ile extra life steal. yada istediğin herhangi başka bir passive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mp 1-2 iyi ya paragon lvl yada legendary/rare farm için. key ve uberlerde 7 oynuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Untedaviabl3 said: Aluriel said: 6.2k armorla falan oynuyorum ben key farmlarken ve uberlerde, hiç bi sıkıntı yaşamıyorum ne elitelerde ne de uber bosslarda. mp7 oynuyorum ama genelde, 8 efektif olmuyor pek. gereği yok yani 8.5k armorun falan. he olsa zararı yok tabi orası ayrı. 6.2 ile hiç oynamadığım için bir yorum yapamayacağım.. Lakin ben 8k ile bile ciddi bir survive sorunu yaşıyorum m7-m8'de 42k hp 550 ar 51 CC 434 CD %26 dodge 243k dps. Bunlar buffed ha AR 800+ yaparsam 6k ile falan nolur bilmiyorum bilmekte istemiyorum:) ee lifesteal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 benzer oranda reduction geliyor armor ve resistten. 8000 armor ile 800 resist aynı miktarda reduction sağlıyor yani. bi de all resist çok overrated. cold, lightning yada arcane resistin kime ne faydası var? 0 olsun demiyorum da abartmanın anlamı yok onlar. fire önemli ama. physical da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sg ve soj aldım ww criti 65% oldu. aps 1.43 dahada arttıramıyorum şu an ama tam istediğim ayarda oldu karakter upgrade için bi bracer kasarım artık lacuniler çok pahalı ilerde çok çok param olursa witching hour mempho akabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Aluriel said: hangisi daha iyi mitigation tartışmasına girmek istemiyorum açıkçası ama hesap kitap yapmadan atıp tutmak hiç huyum değil. formül belli. %dmg rd = armor / (armor + (monster lvl*50)) resist için ise yine aynı formülde 50 yerine 5 koyacaksın sadece. mp 7-8 oynadığına göre monster lvl 63. hemen rage gelmesin oyun içindeki değerler farklı diye. ordakiler lvl 60'a göre hesaplanmış halleri. sen bilmek istemiyorsun ama ben hesapladım yine de. 6200 armor %66.31 dmg reduction sağlıyor lvl 63 karşısında, 8500 armor ise %72.96, aradaki fark %6.65. 550 ar %63.58 dmg reduction sağlıyor lvl 63 karşısında. 800 ar ise %71.75 reduction sağlıyor ve aradaki fark %8.17. all resist az da olsa daha iyi o seviyede. hele bir de 8.5k armor için son passive olarak armor arttıran passive alıyorsan kaybın daha da büyük. o armor yerine superstition alıp daha fazla elemental dmg reduction sağlayabilirsin. yada bloodthirst ile extra life steal. yada istediğin herhangi başka bir passive. Şimdi eyvallah sen oturup hesaplamışsın ve gerçekten herkese faydalı olacak tavsiyeler de vermişsin.. Kendi adıma godly'im falan gibi bir iddam yok lakin verdiğim değerlerle 1h/45m gibi rate ile runlıyorum. Sadece bu statslarla 8.5k'dan az armorla kendimi thin ice sendromunda hissediyorum. Zira bir tık altında armorla ince buzun üstünde kayıyormuş hissinde oynuyorum. Yoksa zaten Blizz sağolsun armor'ın üstüne geldiğinde gerizekalıya anlatır gibi % kaç reduce verdiğini gösteriyor lakin bu değerler sanalmıdır değilmidir emin değilim. Yine kendi adıma defansif passive kullanmıyorum ama kullanmak zorunda kaldığımda superstiton'ın nerves of steels'den bir değil birkaç kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Yani toparlayacak olursan brain storm candır. Yoksa 2h build'de AS min cap 1.2'dir derim sonra hep beraber kuyuya atlarız:) ps. LS %3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yine aynı yere geliyor olay. ne kadar armor, ne kadar resisti ve ne kadar vitalitysi olduğuna bağlı superstition veya nerves of steelden hangisinin daha faydalı olacağı. breakpoint neymiş hesaplarım bi ara üşenmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 armor yerine vitality abanmak daha mantıklı yüksek damage ve life stealda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tamam işte süper. LoH'suz 2h Rend buildini oynayan, 550 AR'lı 40-45k'lı Barbarian için 8.5k armor cap! ps. Bilginin gereksizi olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Dvw7ZYYBztE http://www.youtube.com/watch?v=6M6gEQFkPkA http://www.youtube.com/watch?v=AxvKgiWYYEY http://www.youtube.com/watch?v=w0ZCwDjPzSU Bazı videolar 10 saniye sonra biraz daha düzgün oluyor. Geri sardığınızda da bozuk yerleri net izleyebiliyorsunuz. Video eklemekte pek başarılı değilim maalesef. Kısaca Rend ve hota'nın mükemmel uyumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 battle tag verir misin geara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 malesef sadece akt 2ve3 ten key düşürebildik hala 1ve 4 ten düşüremedik keyleri polonyalı bir arkadaş davet etmişti göz parçası düştü böyle mp 10 dilediği gibi at koşturan arkadaşlardan bir omuz bekleriz şu helfire yüzügünü yapmak için, anlı şalı gösteri de beklemiyoruz mp 3-4 te olsa kâfi daha önce de yazmıştık rica etmiştik ama nâfile tınlayan yok başka forumlarda da görüyoruz forumlar şov yapanlarla dolu ,,bir omuz atan yok mu ,,diyince sesleri çıkmıyor bana faydası olmayan kilisenin papazını çanını ne edeyim güvenli uçuşlar 0/ lâfımız ortaya çimseye deeldir da,çimse gocunmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 device varsa kesmeye gelirim online oldukça. tempus#2749 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 güzel videolar. oyunda da konuşmuştuk zaten. ben olsam bash yerine frenzy/maniac kullanırdım. belki biraz daha az vurur ama as baya işine yarar gibi. wotb rune de thrive on chaos kullanılabilir, hota spam ile perma wotb baya rahat çünkü yüksek mp oynarken. bu arada rend rune ne kullanıyorsun tam bilmiyorum ama %900 dmg ise eğer onun yerine heal vereni alsan survival açısından daha da güzel olabilir sanki. güzel olmuş ama key farm için baya iyi build/gear. uberlerde nasıl durum? aslında önde bi tanklayan olduktan sonra frenzy/hota/rend gerçekten de en iyi dps single target için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Rhom said: device varsa kesmeye gelirim online oldukça. tempus#2749 keşke olsa malesef hala 1 ve 4 akttan keyleri düşüremedik aluriel de yardım edecek .oyun şu ana kaparlı açılınca ilâve ederim,zaten aluriel kardeşime de demştik malesef yapamıyoruz olmuyor,itemi toplasam bile bosları geçemem,siz yapacakınız biz itiraf ediyoruz yapamııyoruz :(o kâbiliyet yok ,birileri yardım edeck ki 100de 35 bonuslu su yüzüğü yapalım desTuR #2826 şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi yardım edeyimde nefret ettim şu key olayından bi hafta falan önce sordum arkadaşa nasıl yapılıyor diye su ring olayı açıklamadı o götte key topla dedi elimde 41 tane key of terror var sdfsdf diğerlerinden yok doğal olarak akşamları 18:00 den sonra yapalım bi grup kuralım olmadı ringlerimden de çok memnunum aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi yuh 41 key of terror nedir. bu kadar mı zor googleda infernal machine diye aratması yada şurda defalarca verildi onlardan bakması asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi cok feci kahkaha attim. masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ya olayı farkettiğimde 9 key falan vardı şimdi o kadar oldu sadece act3 farmlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yap bi yüzük farmladığını üçte biri boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar