Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

yüzük olarak leoric + hellfire kullanmayı düşünüyorum ya
eski ev arkadaşım geldi çinli gibi farmlıyor günde 6-7paragon lvl geliyor heeh kasım sonuna kadar türkiye'de bide 100 yaparsın diye gazı verdim buna ama salaklık cap sanırım
ne zamandır oynamıyordum pek su olaylar ne falan ne yapıyoruz diye sordum birine key topluyorsun dedi oo iyiymiş dedim her actten farklı key dustugunu bilmeden act3 farmladıgım için sadece 15 tane key olmuş hadi gel gidelim dedik o an acı gerçeği öğrendim drop ratelerde leş gibi zaten uğraşırmıyım bilmiyorum ayrı ayrı diğer actler için.
goldunki kadar olmasada ağır fail tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ww barbar oynamayı sevmiyorum ve şu buildi kullanıyorum http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WZiVPR!ZdY!cabcbY

mp4 rahat. bende resist falan çok olmadığı için mp5i solo çok yapmıyorum. infernal machinestede sadece gromm zorluyor o kadar. life stealin çoksa bloodthirst yerine superstition alınabilir. hammer of the ancients kullanmam dersen rend blood lustta iyidir. veya revenge yerinede rend alabilirsin 2 tane rage spender skill olur hayvan gibi life steal yapan.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

gittim bi tane skorn aldım direk dps 170k falan oluyor lulz
hiç uğraşılmaz dual wieldle eziyet adeta.

eziyetle alakası yok pek aslında detaylı incelersen. build ve geara bağlı tabi yine de ama geardan gelen çok as yoksa 2hand pek efektif değil ww/tornado build ile. 1.33 aps oldukça düşük tornado build için yani.

baya detaylı bi hesabı var incelemek istiyorsan şurdan bakabilirsin

bu arada silah üzerindeki increased attack speed sonradan tekrar eklenmiyor, silahın base attack speedini değiştiriyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Fin said:

gittim bi tane skorn aldım direk dps 170k falan oluyor lulz
hiç uğraşılmaz dual wieldle eziyet adeta.

eziyetle alakası yok pek aslında detaylı incelersen. build ve geara bağlı tabi yine de ama geardan gelen çok as yoksa 2hand pek efektif değil ww/tornado build ile. 1.33 aps oldukça düşük tornado build için yani.

baya detaylı bi hesabı var incelemek istiyorsan şurdan bakabilirsin

bu arada silah üzerindeki increased attack speed sonradan tekrar eklenmiyor, silahın base attack speedini değiştiriyor sadece.

Aynen öyle :) Sitede ki inceleme iyimiş. Bende 1.55 speed per second var. Hala nereden arttırabilirim yada as alabilirim diye düşünüyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

attack speed için enchantress inna's temp şart gibi 5parça tier setten 2/ps geliyorda o setin bazı parçaları çok sakat bide movement speed problemi olabilir tyrael's chest kullanıyorum.farkındayım dusuk oldugununda dual wield pek hosuma gitmemişti öyle 2hande geçince sürekli berserk açık gibi oynamaya başladım :]
rage çok problem değil bide bende 470 a.resist var köpek gibi vuruyor hersey zaten :D 50nin altına pek düşmüyor rage, hp bar böyle ikaz ışığı gibi bi doluyor boşalıyor sürekli
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...