Apostrophes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aynen bende o şekilde düşünüyorum S-H Hocam bakalım Alu. hocam yarım ederse çözecez sorunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 konuyla alakası yok ama hocam lafına acayip uyuz oluyorum belirtmeden geçmeyeyim asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apostrophes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Peki Aluriel np kusura bakma agız alışkanlığı ^^ oyunda friend'e ekledim yardımcı olursan çok sevinirim. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ahahaha barbara döndüm dh'nin bütün itemlerini satıp barbara set dizdim . Double tornado build bildigin god mod olmuş . Act 3 facerollüyorum . 20k dps ile hemde 2k loh var . Crit damage %350 . Ki dh'emde 167k dps idi ona rağme ndöndüm süpermiş ya yok böle bi olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hannibal44 said: ahahaha barbara döndüm dh'nin bütün itemlerini satıp barbara set dizdim . Double tornado build bildigin god mod olmuş . Act 3 facerollüyorum . 20k dps ile hemde 2k loh var . Crit damage %350 . Ki dh'emde 167k dps idi ona rağme ndöndüm süpermiş ya yok böle bi olay :D Merak etme ondada nerf yeriz yakında. yoksa geceki resette yedikmi!?? olur olur bliz bu. boş anında nerf verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Nerf falan yok ya şimdi act 3 full run yaptım yeni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hadi hayirli ugurlu olsun. Sirada barb exploittttttt ... http://www.youtube.com/watch?v=9RXM66Eb0Gc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 offf off.. sanırım bu sadece ghom da çalışır. ( neyse ki ) bekleyelim insanlar bunuda 1-2 gün sömürsünler ondan sonra fixlerler. yalnız blizzdeki dev lerin yerinde olmak istemezdim. fazla mesaiden ölüyolardır heralde şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 üst üste mesaj olacak ama bana da bi yardımcı olursanız sevinicem. oyun tamamen patlamadan act3-4 farmlamak istiyorum. act 2 ye tıkıldım kaldım ve iyice sıkmaya başladı. statlar şöyle. 1600 str 700+ allresist ( warcry ile ) 35k hp dual wield kullanıyorum. bufflı 41k damage (wotb açınca 75k falan oluyor ) üzerimde skill+itemle 5.3 life steal var. 450 de loh var. skiller skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Buna gerek yok ki zaten belli bir loh la yapılıyor bu yani yenimi gördünüz? 20k dps ile act3 bitiren adam 1 ay öncede vardı double tornado build ile aratın youtube de dino diye ezik gearla act3 yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 iyi de onla ne alakası var? izledin mi videonun hepsini yorum yapmadan? şu bariz exploit işte gerçekten bu şekilde çalışıyordu ise. şu an fixlenmiş sanırım bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 izledim videoyu dönen yazılar vardı midem bulandı kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 işte ghom kestikten sonraki kısmı önemli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 allah bilir daha neler varda millet göstermiyor hehe birde adamı tebrik etmek lazım nasıl keşfetmiş ben olsam göstermez sömürürdüm :P hoş sömürmüştür sanırım yeteri kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://img4.imageshack.us/img4/1434/diablo33y.png Bu statlarla act 3 facerollüyorum . Dps biraz düşük gibi ama crit chance ve crit damage abandım o yuzden gene hızlı kesiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 faceroll dediğinin içine ilk gelen shielding/invul minion packinden kaçıyorum dahil mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 işin komik tarafı wizin veya barbın değişik build veya buglarla tüm gearını onun üstüne kurup çılgınlar gibi spam yaparak yaptığı şeyi dh ler 5m luk gear ve biraz kite la oyun çıktığından beri yapabiliyo olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aluriel said: faceroll dediğinin içine ilk gelen shielding/invul minion packinden kaçıyorum dahil mi_? Hiç bir elitettan kaçmıyorum invullar bilhassa daha kolay etrafında koşarak kesiyorum onları dönmeden . @Tempest 5m'lik gearla dh ile hiçbir şey yapamassın. En az bi 150k dps lazım act 3 için hızlı farmlamak için (ss ile ). Ben 167k dps dh ile rahat farmlıyordum ama dh illaki yatıyor barbar bu build ile full runda 1 kere yatmıyor . http://img856.imageshack.us/img856/5733/barbar3.jpg Ayak üstü birde diablo kestim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Barbar aşırı güçlü kısa zamanda nerf lazım olmaz böle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 o dmgle hala ss kullanıyosan iyi ki bırakmışın dh yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dh ın damage le bi alakası yok ki mob osursa ölüyosun zaten , kastıran kısmı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 barb bugını perma stuna uyarlamış krip http://www.youtube.com/watch?v=ofA0D9rwunY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 @Hannibal44 resist,dps ve statlarını çok düşük faceroll yapıyorum demişsin çok şaşırdım,işin sırrı crit ve loh mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 işin sırrı dediğin op build, başka bişey değil. sprint ile sağa sola koşturuyorsun sürekli tornadolar bırakarak, üstüne de whirlwind http://www.youtube.com/user/DiNo2909 şu elemanın bulduğu bi build işte. aynı elemanın diğer videolarına falan da bakarsın istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 1melyon diyablo lirasına faceroll act3 http://www.youtube.com/watch?v=_hAfXfHAC5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar