Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

47 saattir uyuyamıyorum.. Yardım..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar gözlerimi kapattığım anda garip şeyler görüyorum ve korkarak terler içinde kalkıyorum. Artık uyuyamıyorum. Nolur yardım edin bana.. Uyumamak istiyorum aynı zamanda.. gözlerim kapanıyor bu arada.. nereye kadar kahve içebilirm ki?

Lütfen yardım..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

bizi aşar psikolog'a git bence biran evel yada denildigi gibi uyuma nereye kadar en fazla 1 gun uyumazssın[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

-www.hisaroyun.com -

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 20 Ekim 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken başıma gelmişti böyle bişey. tam gözümü kapattığımda bişeylerin üzerime geldiğini hissediyodum ve korku içinde gözlerimi açıyodum. rahmetli ananem yanına alıp okuyup üflemişti bolca sonra olmadı bi daha. gerçi şimdi pek inanasım gelmiyo böyle şeylere ama psikolojik olarak rahatlatmış herhalde bi şekilde. sonuçta kafada başlayıp kafada bitiyor böyle şeyler.

bi de bu ve benzeri durumlar için Frenk Herbert'in Dune isimli şaheser serisinden Atreides'lerin kullandığı "korku duası"nı önerebilirim.

"Korku akıl katilidir" diye başlayıp özetle korkunun içinden geçip gitmesini ve geride sadece senin kalmanı özetleyen hoş bir metindir kendileri.[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 20 Ekim 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
ya ölüyor bildiğim kadarıyla uykusuzluktan

İnsan üzerinde yapan olmuşmu bunu bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam fareler 7 gün sonunda ölmüşler.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

yada İTÜ'de herhangi bir Kimya 101 dersine gir, hocası zamanı fark etmez en geç ilk saatin sonunda horlamaya başlarsın. Mesela git yarın sabah bir güzel uyu kimya derslerini dolaşa dolaşa hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ben 60 saat kadar uyumadım bi kere.
şöyle uykum geldi
bi kitap aldım yattım yatağa
2 sayfa okudum we sızdım.
bu arada ölümle sonuçlanmayabilir bu durum.
hiç uyumadan yaşayan insanlar war. hastalık hatta.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

İlaçla uyuma, sonra normal uyuyamazsın.

Bu arada fareleri zorla uyanık tuttular bi deneyde ve bir süreden sonra öldüler. Ama insomnia hastası insanlar haftalarca adam gibi uyumuyorlar yani. Gerçi uyuyorlar mı geziyorlar mı anlamıyorlar bi yerden sonra =)

Eğer bütün gece de uyuyamazsan bir psikoloğa görün.
Hoş, yaşamadan konuşmak kolay ama, ne olabilir ki aklının sana bir oyunu haricinde?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Atarax şurup kullan ben kullanıyorum 2 saatte etki gösteriyor yan etkisi gözükmedi ve 10 saatte falan uyku etkisi geçiyor 20 saat sonra bütün etkisi gidiyor

yani gece 9 da içersen 11 de etki gösterir sabah 8 de kalkarsın 9a kadar hafif uykulu olursun sonra antidepresif etkisi devam ediyo 10 saat kadar sonra tamamen geçiyor

ki farketmiyorum ben sabah kalktıktan sonraki etkisini
ama iyi:)
reçetesiz aldık biz tanıdık doktorlara sorduk soruşturduk çok ağır diil

Bide gözün açık uyu
bak güzeldir
ışık açıyorsun çok zorlamıcak şekilde
hafif bi ışık vuran yere bakıyorsun karanlık olmucak
gözünü kapama sakın
dayanabildiğin kadar uyanık kal
sonra ilacın etkisi ile çat diye gidersin farketmessin bile
ama gözünü açık tut yapabildiğin kadar,

çok fazla deneme bunu gece ışık açık uyumak zararlıdır gözün üstünde ölü hücreler birikiyor dedi göz doktorum yani ışık olmayınca göz kendini temizliyormuş mu ne[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

bide 8 gün uyumassan ölmessin komaya girersin beyin artık gözden önce kapanır yani gözlerin kapanmasını bile beklemeden uykunun en ağırına geçer hastaneye sonra ama iyi uyursun tabii:P

farelerle aynımı bünyemiz be[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

öf be :)

Arada ağız kuruluğu ve mıymıntılık görülürmüş
Bulantı ve terleme çok nadiren olurmuş
hipotansiyon(düşük tansiyon sanırım) ve sersemlik hissi ve çok hassasiyet baş ağrısı çok nadir olarak görülürmüş[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 gun uyumamıstım sabaha kadar frp oynamıstık ve dm bendim frp sonrası gun beynim adeta yerinden cıkacak gibi oluyordu cok kotu bas agrısı oluyor ve mesela biri bana bi sey soyluyor ne dedigini anlayamıyordum bile saat 20.00da yataga kendimi attıgım gibi sıztdım senin dedigin sey benimde cok basıma geldi gozumu kaptınca o kadar kotu tipler goruyodum ki hepsi guluyor fln korku filminde bile ole tipler yok sanırım sen cok fazla bilgisayar oynayan birisin 1 hafta pc'yi acmamanı oneririm ve git yataga yat gozlerini kapa ve yine aynı seyleri gorursen soguk kanlılıkla kalk yuzunu yıka kafanı yastıga koy ve aklına en cok sevdigin seyi getir ornegin kız arkadasın yada gitar calmak vs vs...[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

-www.hisaroyun.com -

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 21 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boyle durmlarda iyi şeyler getirmek yerine sein onlardan daha guçlu oldugunu dusunursen daha iyi olur. mesela şöyle, goblinler felan guluyo sana pis pis, dağılın ulan şerefsiz ler diyip birine tokadı basıyosun mıyk mıykk diye kaçıyor felan ne bileyim uyudr bişeyler. allahsızlar felan diye komik şeyler hayal edersen daha da super olur.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...