Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ömrümü yedin amarr

sadman

Öne çıkan mesajlar

sadman said:

Bir oda dolusu bsyi tanklayabilirmiki sacri?

acikcasi l4 mission yapmadim, fakat

Amarr Cruiser Skill Bonus: 5% bonus to Heavy Assault Missile damage and 5% bonus to all armor resistances per level

Heavy Assault Ship Skill Bonus: 5% reduction of capacitor recharge time and 5% bonus to Missile Launcher rate of fire per level

sacrilege in resistleri baya iyidir, dual rep yaparsan baya dayanikli bir gemi.

sacrilege in tankina guvenmiyorsan legionun da HAM fiti var onu denersin. Her halukarda amarr cruiserlari oyundaki en iyi tanka sahip (proteus sidik yaristirabilir gerci).
Sosyal ağlarda paylaş

t2 gemilerle t3 leri kiyaslamanin manasi yok. Soz konusu proteus ise legion ile kiyaslaman lazim. Kaldi ki legionun tankida proteus kadar iyi.

EFT warriorluk yapip OMG would you look at that EHP diyebilirsin cok hos evet. Fakat esas olay EHP den ziyade sustainable tankingdir.

zaten EHP fitlerinin arkasindaki mantik, fleette o duzenli rep edebilecek olan logisticlerin bulunmasi, Solo gemilerde pvp icin kullanmiyorsan EHP yerine repair fitler daha avantajli.

Konumuza donersek, Sacrilege in tanki diger t2 cruiserlara nazaran gayet iyidir, fakat dpsi kotu, ve range problemi var, fakat amarr spec isen en cabuk binebilecegin missile gemileri sacrilege ve legiondur
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

s...bipppp

sniper bs skillerini kasmışın bir tek ne armor tank ne shield tank vardı len. altında cnr vardı adam gibi shield skilin yoktu. Elindeki char, paladin ile ortama biçerdöver gibi dalıp PVE yapıyor. Minimatar da tornado haricinde acil kasma bişi. Sağlam amarr gidiyorsun bozma rotanı bence.

ahahah ya matar ı fleet ler için kasıyorum amarr ı da fleetler için kasmıştım zamanında.. bu arada shield skilleirm idare ederdi ya. ama daha çok amarr a döndüm sonra :D
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 3 teki skillerin neresi idare ederdi kanka_? 1 günlük olmasalar heralde lvl 3 de yapmayacaktın kazara hadi yapalım ayağına oldu galiba :)

Fleetlere matar yada amarr ile gitmen farkediyor mu sanki_? kill board da hangi ırk ile gittiğine ve toplam damage miktarına bakılmıyor. altı üstü kill sayısı ve kill puanın yeterli mi diye bakıyorlar ki o sende bol miktarda var.

Yazık etme char a kanka. Daha 46m dasın. 55m dan sonra 3 ncü ; 75 den sonra 4ncü ırkı kasarsın bana göre mantık olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Apoc ile de yaptım sarmadı pek. Çoğu zaman yakında çıkıyor ratler, herbiri için de minimum 40km optimal ayarlamak yoruyor. Hani önde tanklayan biri olurda ben arkadan yardırırsam iyi de solo pek işe yaramıyo bence apoc.
Yada mdw falan takmak gerek, ona da cap yetmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben tengucuyum guristas ile diğerlerinde evet bariz fark yaratıyor çünkü kinetic missile bonusu daha fazla. ama inan tank konusunda pek bir sıkıntı olmuyor.

Bu bonus dan dolayı diğer ırklara olan damagedeki sıkıntıyı zaten target painter ile gideriyorsun mission yaparken. bir de tek damage tipi olunca diğer ırklara göre daha avantajlı oluyor PVE de.

Ama bir macha nın yanında solda sıfır kalıyor orası ayrı. Yakın mesafede acayip etkili ama 70 km üstünde acayip zaman yiyor tengu.

Onun yerine 40-70 km optimal bir abaddon yada apoc acayip etkili oluyor.

BS ağırlıklı ise zaten 1200mm arty li bir maelstrom ile kafa göz dalıyorsun. Hadi 1200mm rate of fire düşük dedin.800mm autocannon lar ile 40km dekilere ölüm kusuyor resmen. macha ile 800mm t2 autocannon kullanıyorum 50km den gelen miniklere tek atıyor 30 km ye kadar ıskalama yok.

Göreve eve survivalden bakıp uzaklığa göre gemi alırsan acayip rahat oluyor. CNR konusunda bir şey diyemeyeceğim. Golem kullanıyorum onun yerine tanklamak için.

3 yada 4 char ile girince 20 dk dan az sürede bitiyor görev. Ama kimse olmayınca 3 ncü görevden sonra sıkıyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla pve yapacaksan yanlış ırkla başlamışsın.. ama wasted skill olarak düşünme.. caldari bas bi taraftan, tengu aç.. sonra zamanla minmatar falan açarsın.. zamanı geldiğinde garaja bi tengu, bi vargur, bi nightmare çekersin o zaman mission'a göre gemini seçer gidersin.. ya da benim plex/anom'larda yaptığım gibi 1 karakter daha yapar birini tank birini dps yaparsın..

FoF tengu + dps mach yapıyodum ben gayet rahat oluyodu.. tengu'ya arada bi bakıyodum reload'dan sonra aktivasyon için
Sosyal ağlarda paylaş

tabii bir alternatifin daha var. Sansha veya Bloodraider npclerinin spawn oldugu bir bolegede bulunan 0.0 corplarindan birine girmeyi deneyebilirsin.

Bu Factionlarin NPClerini amarr gemileriyle cok rahat patlatabilirsin.

Kotu PVE irki diye birsey yok oyunda, Range problemi ve/veya drone dmg in tutarsizligi sebebiyle gallente pek stabil degil fakat Hangi gemiyle hangi NPCyi vurman gerektigini bilmen o irkin gemisiyle cok iyi pve yapman icin yeterli.

"Caldari trainle en iyi pve irki caldari" fikrine katilmiyorum ben. Tenguyla Bloodraider veya Sansha plexlerini tankliyamazsin. Missile in tek avantaji, Range/damage/tracking modifikasyonu olmadan damage tipini degistirebilmesi, tanklama konusunda diger irklara gore bariz bir avantaji yok caldarinin.
Sosyal ağlarda paylaş

yok.. eve-o forumuna girersen orda recruitment diye bi alan var.. orda gir bi topic aç BR bölgesinde bi corp a katılmak istiyorum diye.. ya da mevcut BR bölgelerinde olan bi corp'un recruitment başlığını aç oku ordan bul adamları oyun içinde bavur. alternatif olarak incursion corp'larına da katılabilirsin, senin için 10 numara olur aslında ama gemilerinin biraz daha janjanlı olması lazım diye duymuştum.. ama getirisi yüksek olur, zaten amarr olduğun için de düşeş olur aslında

sen yavaştan minmatar kas bence.. hem gunnery o da fazla farklı skill kasmana gerek kalmaz missile daki kadar... hem damage type değişikliği şansın da var.. minmatar = falloff olduğu için autocannon ile kısa ve uzun menzil olayın rahat olur.. garaja bi vargur çekersin keyfine bakarsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

PVE icin farkli bir irk kasmana gerek yok, hele 0.0 da belli bir bolgeye yerlesmemissen. Sadece dogru bolgede PVE yapman gerekli.

insanlarin PVE icin X irki trainle diye hala neden direttiklerini anlamis degilim, onerilerini destekleyecek bir aciklama yapma zahmetinde de bulunmuyorlar.

optimal range ile accuracy falloff range i arasinda kalan mesafede, optimaldan uzaklastikca missleme sansin %50 ye yaklasir optimal+max falloff a ulastiginda %50 de sabitlenir, optimal+2x falloff da %100 misslersin. Dolayisiyla range artar fakat DPS unstable olur ve dusmeye baslar, Bu noktada Artillery PVP de iyidir cunku dpsden fedakarlik edip range kazanabilirsin, fakat PVE de amac en kisa surede gemi patlatmak oldugu icin Artillery ile falloffdan vurmak PVE icin ideal bir tercih degildir. Laser DPS si stabildir, range olarakda Cuce nin dedigi gibi problemsizdir, Ne Blaster gibi yakin mesafelere bagli kalmak zorundadir, ne de Artillery gibi mesafe arttirmak icin DPS den fedakarlik etmek zorundadir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu biraz açabilirmisin? Ben genelde aşağıdaki panelden silahlara show info diyorum, orada çıkan optimal range'e göre mesafe bırakıyorum.
Yanlış mı yapıyorum?

Laserler stabil olur demişsin de benim laserler çok tutarsız ya. Misal aynı mesafeden adamın armoruna bir salvoda 1800 vuruyorum, bir diğer salvoda 800 falan vuruyorum. Trackingden falan da kaynaklandığını sanmam, çünkü adam 40kmde koskoca bs ile duruyor karşımda.. En berbat trackingli turet bile ıskalamaz
Sorun nerde olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten hep optimal kadar mesafe bırakıyorum karşıdakiyle aramda. %100 hit chance bonusu kafadan var. E bsler karşısında tracking, signature vs geçersiz kalıcağına göre neden yaptığım dmg değişiklik gösteriyor önceki postumda yazdığım gibi? Zaten adamı arkasından kovalıyorum veya kaçıyorum angular velocity 0. Yani tracking ve transversal hedesi direk devre dışı

Mermiler havada kaybolmuyorsa eğer her attığımı çatır çatır vurmam gerekiyor. Ama işte öyle olmuyor neyazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...