Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Arkadaşlarla taksimdeydik, silah zoruylan indigo bara girdik falan. neyse içiyoz miçiyoz, ulan televizyonda bi animasyon dönüyor. hipnotize olmuş gibi izledim, baya hoş görünüyordu şerefsiz. millet kopuyor dıpçık dıpçık ben dikilmiş televizyonu seyrediyorum. sonuna kadar bekledim isim görmek için, şimdi telefonuma aldığım notu gördüm de aklıma geldi sons of deptition yazmışım da google'da arattım yok öyle bişey. böyle karanlık bi atmosferi vardı, sanki kiliseler, haçlar falan vardı, sanki sanki böle van helsing tipli bi herif adalet dağıtıyodu. bilemedim şimdi. Anime değil bu arada, anime olsa ilgimi çekmezdi çünkü lol haydi bana bulalım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 adını unuttum bir adam ya da hatundu mekanlara televizyon bağlıyor beleşe orada kendi videolarını oynatıyor 1-2 tane mekan daha fazlasını isterse adama para ödüyor falan büyük ihtimalle senin izlediğin de buydu. Ben de anlatığına çok benzerini beşiktaş kafe pi de izlemiştim orada sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 alla alla. benim gördüğüm baya başarılı bi animasyondu ve sonundaki yazılar falan baya gavurcaydı hani sdfg bilemedim ama şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 huahuhua adamın hiç bişeyden haberi yok GAVURCAYDI ne abi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 animasyon dedin de film mi bu, çizgi film mi, müzik klibi mi? nedir yani? http://i.imgur.com/VsoAW.jpg gerçi "animasyon" değil de, karanlık ortam, haçlar felan diyince bu film geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gecenlerde bi animasyon gordum ufff o bicim diye tamamlamam harika nasi bi biladerci oldum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Abi animasyonsa %99 benim dediğim çıkacak hiç yorma kendini git mekana sor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar