Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Developer Update: Heart of the Swarm Multiplayer


inyourmind

Öne çıkan mesajlar

Zaten bazı ünitelerin asla işe yaramayacağı ve kaldırılacakları belliydi. Replicant en bariziydi, kaldırılması iyi olmuş. Tempest da saçma bir üniteydi, değiştirmişler ama şimdi de farklı bir Carrier'dan başka bir şeye benzemiyor. Viper'ın abduct ve blinding cloud özellikleri mutlaka nerflenecek ya da değiştirilecektir. Blizzard birkaç olumlu adım atmış, gerisi de gelecektir beta başlamadan.

En büyük eksiklik Terran için "ilginç" yeni bir ünite olmaması şu an. Shredder'ı konsept olarak sevmiştim ama düşük liglerde belirttikleri sorunlarla karşılaşılması normal. Terran'a late game'de biraz daha seçenek sunacak ve kullanılması yetenek gerektirecek bir üniteye ihtiyaç var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seaa said:

We are also experimenting with an extremely long-ranged terran missile launcher that can be used to break siege tank lines.

oyundaki en uzun rangeli uniti durdurmak için daha uzun rangeli bir unit yapmak çok zekice gerçekten :D




İşte ben buna yüzyılın transferi olurdu derim haaa.. Yemişim e-sporunu. SCII'de Apocalypse olsa, Tank gibi tankımız olsa 160 hpli gubidik tanklar yerine Bodozzzz amove yapsak, V3lerimiz olsa, Siege-Unsiege diye uğraşmasak....

Eneeem ne güzel olurdu lan. +1 to V3 rocket launchers:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...